Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
На Карнобатска двете ми харесват - музиката е хубава, диалога - приличен, има идея. Като за българска реклама е добре.

И тази с бебето и Башар Рахал ми харесва. Жената ми е много симпатична.

# 721
Точно диалогът ми е супер неприличен!
"Аз помислих, че ще трябва да вдигам краката... а то - капака." Crazy ooooh!

Естел, да не гледаме с теб различни ракии...ъъ, реклами?

# 722
 Simple Smile не
Под приличен имах предвид, че не е пеене на тъпа песен (като на Продавалник или До-до-до-добро утроооо! на Белвита), не е липса на звук.
Тук има някаква идея все пак.

# 723
О, на фона на кравешкото подскачане в муз. оформление на Белвита   newsm57 и влудяващите чукчета на Глобул (измислени нарочно така - да държат на нокти клетия зрител) всеки напън за идейност е балсам за сетивата.

Само СЕМ не знам защо така пак спи...

# 724
  • До морето
Една от най- тъпите реклами в момента ми е на Базар.Бг  Whistling

# 725
  • Троян
Точно диалогът ми е супер неприличен!
"Аз помислих, че ще трябва да вдигам краката... а то - капака." Crazy ooooh!

Естел, да не гледаме с теб различни ракии...ъъ, реклами?

Е с тази реплика ми стана протовна Sickпаднал й акомулатора,ще си вдига краката ooooh! И давай,който ни помогне да му благодарим със секс.А той от любезност не отказва,извинявам се ,но според мен е дори обидна .
А рекламата за на баба млякото,с думите ,че баба вече ще им дава млякото по 90 ст. нашата баба на внучетата си пари не е скала досега  Laughing
*SamiMummy*  Peace не мога да разбера тайния знак между дамите,какво иска да попита копувачката,дали е първа ръка мъжа ли newsm78

# 726
  • До морето
На мен вирнатият пръст нагоре е въпрос дали Митко го бива "в оная работа", признавам, че за това ми е противна рекламата. Много ми е просташко!

# 727
Рекламата на Карнобатска ми откровено тъпа - нищо, че при снимките са се постарали.
Поздравявам ги за смелостта да вкарат основни действащи персонажи жени, но реално е абсолютно недостоверна за мен, де - не си представям да поканя мъж да пием ракия, както и да изляза с приятелки на ресторант и да пием ракия  Mr. Green
И към кого е насочена също ми е интересно - към жените, за да ги стимулира да купуват ракия на мъжете  newsm78

# 728
И за мен е откровено тъпа.
Откога традицията е още на първа среща да поканиш напълно непознат на вечеря във вкъщи  newsm78

# 729
  • Пловдив
Simple Smile не
Под приличен имах предвид, че не е пеене на тъпа песен (като на Продавалник или До-до-до-добро утроооо! на Белвита), не е липса на звук.
Тук има някаква идея все пак.

Ааа, не така  Laughing За Продавалник - или добро, или нищо  Crossing Arms

# 730
Най-забавна и приятна реклама към момента за мен е на McDonald's, онази с ,,Човекът каза, че на пистата има 1 метър сняг...", а най-досадна е на bazar.bg

# 731
  • Stuck in a moment
Ей сега я видях за първи път на Карнобатска рекламата. Няма такава тъпотия, особено това с "Помислих, че краката"... Sick
Има една категория рекламки, които по жалък начин се опитват да изкопират освободеното поведение на жените от "Секса и градът". Тази на Карнобатска е една от тях, другата е на Савекс (при нея има и от Отчаяни съпруги) и на някакви превръзки. Станаха вече банални, освен това просто не им се получава.

# 732
Принципно всяка една реклама за дамски превръзки ми е гадна. Колкото и фино и деликатно да се обработи темата, все пак съм жена и знам, че няма никаква романтика в това. Ако няма надъхани котенца, които да си врат задниците в хорските физиономии, за да докажат как ухаят и всичко се попива на момента, а просто едно съобщение за по-добра и по-нова разработка, ще ме привлекат като клиент.
И памперсовата тема ме вгадява. Тънички, фини, супер - а дупетата на показаните бебета приличат на мечи задник с огромния тукмак, който е набримчен около таза им.

# 733
  • София
... но реално е абсолютно недостоверна за мен, де - не си представям да поканя мъж да пием ракия, както и да изляза с приятелки на ресторант и да пием ракия  Mr. Green
И към кого е насочена също ми е интересно - към жените, за да ги стимулира да купуват ракия на мъжете  newsm78
  Peace И за мен е недостоверна, да не говорим за дребните елементи, като да си паркираш колата на жълтите павета и да ходиш на фризьор  hahaha

# 734
... но реално е абсолютно недостоверна за мен, де - не си представям да поканя мъж да пием ракия, както и да изляза с приятелки на ресторант и да пием ракия  Mr. Green
  Peace И за мен е недостоверна, да не говорим за дребните елементи, като да си паркираш колата на жълтите павета и да ходиш на фризьор  hahaha
Тая реклама на Карнобатска е върха на простотията. Понякога ми става много гадно като гледам за какви ни мислят рекламодателите. Само в най-бедните и глупави ли се целят newsm78
Пълно е с недомислици като нова кола, на която й пада акумулатора от няколко часа включени фарове (първо акумулатора като е нов едни фарове не могат да го скапят така лесно и второ новите коли си гасят фаровете автоматично при изгасване на двигателя или при заключване на колата), простотията с традицията да каниш на вечеря у дома някой който ти е помогнал с ток на улицата и т.н. Опитали са се да копират една хубава реклама от преди време за Традициите не са това, което бяха, на някакво уиски май бяха, имаше булка и белезници, това си спомням. Ама не им се е получило грам. Единствената асоциация, която ми носи е рекламата на сиренето булка, т.е. за нещо евтино и долнопробно.

Общи условия

Активация на акаунт