Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Много ми е никаква рекламата на чио чипс....Музиката на песничката, а и текста са ми много грозни....Особено като започне момичето и като му дадат физиономията Sick.....
Тя дори и текста си не знае.

# 541
Много ми е никаква рекламата на чио чипс....Музиката на песничката, а и текста са ми много грозни....Особено като започне момичето и като му дадат физиономията Sick.....
Тя дори и текста си не знае.

Гледам Гала....Преди малко мина реклама на чио чипс....Пак се рекламира тяхната игра, пак се наблегна на лентата, но....рекламата бе сменена....Без хора е рекламата, само с опаковка на продукта.....И глас зад кадър, който не пее, а просто обеснява промоцията....

Мне....и двете реклами ги въртят...жалко, смятах, че са изтеглили първата....

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 12:30 от Мама Цоцоланка

# 542
Много ми харесва рекламата на продавалника. И песничката е идеална  Mr. Green

# 543
Много ми харесва рекламата на продавалника. И песничката е идеална  Mr. Green

Идейна е,наистина!!

# 544
Харесва ми рекламата на "Своге" с двете съседки,които похапват шоколад и шпионират мъжете отсреща. Накрая се присъединява и една баба. Laughing

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151914566269277&set=v … ype=3&theater Ето я, но е качена във Facebook страницата на Своге, другаде не я намерих  Whistling  Innocent

# 545
  • Юпитер- Сатурн
На мен ми харесва рекламата за кафе машините. Тази, която започва с "Това ли е новия поп - арт?"

# 546
На мен ми харесва рекламата за кафе машините. Тази, която започва с "Това ли е новия поп - арт?"

Точно за нея влизам да пиша.
Много хубава  Peace

# 547
На мен ми харесва рекламата на Селеногин, оригинална идея Mr. Green

# 548

Глас и от мен за тази реклама. Peace Идейна и приятна.

Рекламата на Каменица много ме дразни. Тази с кърлинга...дават я по сто пъти на ден. ooooh!

# 549

Точно за нея влизам да пиша.
Много хубава  Peace
Супер е дори само да я слушаш  Peace!

# 550
Ох, много ми е смешна и веселка рекламата на моторните резачки "Щил". Joy
Не намерих, обаче българския текст, но тя е точно като полската.

# 551
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Глас и от мен за тази реклама. Peace Идейна и приятна.

И от мен голям глас за тази реклама  Peace

Рекламата на Своге ми е любима - и песничката и замисъла са много весели  Laughing

# 552
  • Западен парк
О, тази за кафе-машинките ме лепва за екрана. Дори когато не я гледам, а само слушам, си представям вокализирани някои потребителки. Първият път като я чух, точно за това си помислих - може би така биха звучали гласовете на любимите никове от форума!

# 553
На кефе машините ме дразни. Хич не ми се припива кафе от таз реклама.

Много е малоумна рекламата на прах Савекс! "Ахх, димант... аъхаъаъ, дай да го видя....ъъъ кексче...." Като за кретени е просто!

Рекламата за някакъв препарат за киселини, където интервюират някакъв, който от незнам си колко години пиел сода и му помагало.... Ще си кажеш, че това е реклама на сода, а не на въпросното лекарство.

На Кубети ме дразни рекламата - и клипа, и песента.

Абе, общо взето всички български реклами са под всякаква критика с мноооого малки изключения.
На Продавалник е готина наистина Simple Smile

# 554
В момента любимата ми рекламата е тази на Глобул "Тери Рандал в помоща на природата". Много е свежа hahaha !

">#t=30[/video]

Общи условия

Активация на акаунт