Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 52~

• 38 418
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Още малко и аз ще се изтрия, който видял видял... Ще вземе да влезе Чаги във форума да хареса някоя, че после да не можем да излезем на глава с кака ви Ива  Mr. Green   Mr. Green   Mr. Green  

# 391
# 392
Ей опасни сте няма те спирка Чаги та Чаги ама дайте и малко Юсуф ау или каптана.
А иначе момичета много сте готини всичките много радвате.

# 393
Изобщо не разбирам къде се пънете,човека отдавна ме е избрал Crossing Arms

Манка-от хубав човек само хубави работи  Hug,днс ми беше малко по-поетично.... Heart Eyes

# 394
Какво става тука,бе момета.Пощръкляхте ли  Mr. Green   Joy

Много сте хубави всички,голяма конкуренция,голяма работа.Как ще избере Чаги-не знам  Crazy
Вани,  Hug пощръкляха не, ами..  Joy

Ето, да се поразхладите малко:

# 395
Той бързо може да си смени решението. А пък и може и да има която по иска когато пожелае ама никоя няма да го върне.Ако някоя го върне значи нещо не е добре и ще има нужда от лекар. Mr. Green

# 396
И на мен така ми каза, ама после айде гит... гит бе  Joy

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥

Манка-от хубав човек само хубави работи  Hug,днс ми беше малко по-поетично.... Heart Eyes
 тоя  коментар ме утрепа направо,еее то не пречи да залитне встрани все пак както изполягвате до към 10 часа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иве на 10год.е малкия,а на ръст е колкото мен Joy Joy Joy

# 398
Галя, eто ти ги Баръш и Юсуф.  Peace

# 399
Клоди,нерде се  Mr. Green ние поне нямаме конкуренция Халил ни е в кърпа вързан  Joy

# 400
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 401
пак не ме пуска форума

айде махам се

# 402
Вземам си едно плодово коктейлче, черпя Ви един гол Емир и отивам да си върша работата чаоо  Whistling

http://www.youtube.com/watch?v=nV4tjnvOEJs

# 403
  • У Диспансера ...♥♥♥
Още малко и аз ще се изтрия, който видял видял... Ще вземе да влезе Чаги във форума да хареса някоя, че после да не можем да излезем на глава с кака ви Ива  Mr. Green   Mr. Green   Mr. Green  
 Дении как да не влизаш в категорията ,той ще се ошашави ако дойде милия,аз като ви казвам то там с тия забрадените,те не че ако не са са нещо особено Joy Joy

# 404
Ох,добре,че нямам(засега) проблем с форума,че доста се оплакват.

Киара, кви са тези голотии Simple Smile И аз ще си пийна едно коктейлче тогава!Наздраве Wink

Общи условия

Активация на акаунт