Операция на щитовидната жлеза - 8

• 138 854
  • 748
  •   2
Отговори
# 195
  • При розите и топлата вода ......!
Привет момичета мили!
 МЕА, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ето ме. Просто лош период, ама шА сА  опраЙм. Wink
Тия дни не усещам как се чувствам. hahaha Ама не съм по различно. Пия си дозата и си трая. Mr. Green
Искам специално да поздравя Пепинка, макар и със закъснение. Бъди жива и здрава, силна и борбена! Бъди щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
gery_dobreva, това е най- прекрасната новина напоследък в темата. Желая ти лека бременност и красив и здрав юнак! Hug Hug Hug В къщи имам две рачета - и са прекрасни и безкрайно ги обичам. Wink
tanq09, все си мислех, че при Пандев не може да се получи проблем с гласа. newsm78 Иначе не се притеснявай. Моят глас го нямаше никакъв. Говорех монотонно, без без ниски и високи тонове. Почти шест месеца шептях, а още толкова говорех трудно.Сега ми е добре гласа, е не съм първа певица, но си върша работата, а тя е свързана с него. Ако имаш притеснения мога да ти изпратя упражнения, които ми изпрати едно момиче със същия проблем. Мецето също имаше проблем с гласа, но се оправи бързо.
Като казах Мецето, хубаво е да се появи тук, недей само из феса да се подвизава. Laughing
Инка , напиши нещо повечко бе душко. Никаква те няма.
Мицанка и тя се скри някъде. Как се чувстваш Мицанка? Имаш ли изтнръпвания?
Сърчице***, за два- три месеца ще се нормализира ТСХ и ще се почустваш по- добре. Стискам палци за останалото. Praynig
* Боби *, Са не се поема от здравна каса и  струва около 2 лв. Чакам резултат. Hug
Befana_Iv, успех.
az_alexa, оправи ли документацията?
На всички ви желая прекрасна вечер! Hug Hug

# 196
Момичета здравейте,
Вчера бях на контролен след операцията. Получих си хистологията и епикризата. Всичко е ОК, както очаквахме няма находки. Споделих притесненията с с доктора относно гласа, той ме успокои, че е нормално до 2-3 месеца да има подобни отклонения, тъй като около нерва се събира течност т.е. отток, който пречи на нормалните му вибрации. Каза като минат 2 месеца от операцията да си направя индиректна ларингоскопия за да съм спокойна, че няма пареза. Той определено изглежда сигурен, че няма проблем. Аз забелязвам някакво подобрение, но отвреме навреме се дразня, че не мога да извикам и ставам нетърпелива. На мен също ми препоръча да си подръпвам кожата около белега с цел да се раздвижват срастванията. Във връзка с това ме попита започна ли вече да ми придърпва шева и да си правя тази гимнастика. Аз обаче не усещам никакво опъване и придърпване, движа си главата обсолютно спокойно на всички посоки в максимална степен. Но все пак ще си опъвам шевчето да му помагам.
Е, това е от мен. Леко се поувлякох с поста, ама то е сладка приказка с приятели   bouquet

Сърчице, успех ти желая, стискам палци! Много скоро и ти ще ни зарадваш като Гери Добрева - желая ти го от все сърце!

# 197
Таня,супер новини носиш HugКолкото до гласът-при мен минаха няколко месеца докато се избистри и стигне високите тонове.Дори сега на моменти пада,но пък алтовите гласове си имат очарованието Heart Eyes
Алекса,добре съм,нищо ново,гледам старото да  забравя:)

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 17:37 от М Е А

# 198
Супер новини, Таничка!  Hug
Казах ти, че няма страшно за гласа, аз вече си подпявам;))
Гелика, тези документации са страшно досадни, но и с това трябва да се преборим, в понеделник съм на комисия да видим какво ще се изкажат newsm78
МЕА, как я караш ти? Нещо ново при теб няма ли? Аз вече направих първия плаж за сезона, естествено под чадъра и намазано вратлето с 50 фактор, но въдуха и настроението са други!
Гери Добрева, все така да ни радваш и зареждаш с позитивизъм Hug Hug
На всички момичета пожелавам весел уикенд и много усмивки Hug Hug

# 199
  • гр.Гоце Делчев
Гелика благодаря за хубавите пожелания,нищо ,че е със закъснение.Само при теб има ефект от заплахите  Laughingиначе МЕЦИ  и Инка ми нямат страх. tanq09 радвам се ,че всичко при теб е ок,Гласът с времето ще се оправиш.Моя мъж след операцията беше доволен,че не мога да викам и да се карам колкото ми глас държи,но сега ела да ме видиш викам си на воля  Laughing Hug

# 200
Гелика, pepi1963,ето ме...не съм влизала отдавна тук..ние с Инка се отдадохме на еднодневно СПА и хич не мислим за щитовидната.
gery_dobreva,поздравления и от мен,въпреки че аз знам отдавна,жив и здрав юнак да си родиш. Hug
 tanq09,това с гласа хич не го мисли,аз просто една сутрин се събудих и проговорих,мисля след повече от месец беше..а за срещата идеята е добра...само да се навият и другите.
Целувки на всички и слънчеви почивни дни.

# 201
Мда,потвърждавам...Нито горещината,нито влагата ,нито удоволствието от спа-то,ни прични проблеми в/у щитовидната жлеза...
Хубава неделя!

# 202
  • София
Здравейте, минавам на пореден отчет и продължавам да се боря с малкото оставена ми жлеза.
След 45 дни на 75 Еутирокс - ТСХ е 0.06 /0.3-4.00/. А се чувствам много добре .

# 203
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки ,Меци и Инка завиждам ви благородно за това ,че сте били на СПА нищо,че е било еднодневно,затова ви прощавам,че скоро не сте се явили на отчет  Laughing,но все пак има ефект от заплахите ми. Laughing HugСмехорана точно така давай смело в борбата ,важното е,че се чувстваш добре.

# 204
Ето ме и мен.По празниците бяхме позабегнали семейно към Русе, но сега вече съм на линия.Опитвам се да ви чета редовно, но не ми остава много време за писане- нали "съм в първи клас" и предстоят изходящи тестове, а пък първокласника в главата си вече е във ваканция, та се налага да го стягам и да го връщам в правия път, че нали сте чували оная приказка за власите и за Дунава  Laughing. Иначе се чувствам добре, продължавам да се боря с килограмите, за сега те водят в битката  Cry.В четвъртък ще си правя контролно ТСХ.
Гелика напоследък не съм имала изтръпвания.Ендокриноложката ми каза, че септември месец ще изследваме партхормона и тогава ще се разбере със сигурност какво е дереджето на паращитовидните ми жлези и имам ли въобще останали такива. Така че до тогава не ми остава нищо друго освен да си пия калция и да се надявам .

# 205
  • при моите деца .....
Ето ме и мен с резултати в норма
Име на теста - резултат - референтни стойности
FT 4   14,99   pmol/l   12,00 - 22,00
TSH   2,460   mU/l             0,27 - 4,20
Са   2,32           mmol/L     2.12 - 2.62

# 206
Браво, Боби, поздравления за добрите резултати  bouquet
Дай боже всекиму такива! Утре ще меря и аз отново и ще гледаме какво се е случило с ЛВ, който си отглеждам, стискайте палци Hug

# 207
Алекса,стискам палци и ще чакам новини Hug

# 208
  • при моите деца .....
Алекса,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 209
  • гр.Гоце Делчев
Боби браво чудесна новина.az_alexa  силно палцестискане и от мен.Мицанка не е лесно в първи клас,но нататък става още по-трудно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт