Операция на щитовидната жлеза - 8

• 138 858
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
gery_dobreva ,страхотна новина! Hug

# 181
Gery_dobreva, това е страхотно! Hug Hug
Дано все с такива хубави новини да се отчиташ и да си имаш здраво, хубаво детенце!
Само апропо- с колко по твои сметки ТСХ си била, когато си забременяла? Питам, защото сега трябва да съм в хиперфункция и почти нулево ТСХ, а този въпрос ме вълнува;))))

# 182
  • при моите деца .....
gery_dobreva, ето това е прекрасна новина!!!!
Befana_Iv, не съм била на терапия с йод, но предполагам ще ти помогне някое момиче.
Хубав ден!
Слънчево настроение!
Само добри резултати и прекрасни новини да споделяме.
Този месец и аз съм решила да пускам хормони.
Дали да си изследвам Ca?
Никога не съм пускала. Полага ли ми се по здравна каса?

# 183
Гери,невероятна си,с куража,с отношението към ставащото,с позитивизма си.Радваш ме newsm51
Боби,пускай си каквото се полага,хубаво е да си наясно Hug
Befana,неливаско беше пред йодтерапия,но не е писала скоро.Проблем ли имаш?
Сърчице,ще чакаме новини от теб Hug
Геликааааа, докарай смърфа и да чуя как се чувстваш?
Алекса,какво стана с лимфния възел?
Момичета Hug

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 10:12 от М Е А

# 184
gery_dobreva Hug супер новина   bouquet
М Е А аз поддържам връзка с нея. Не е минала още.
Проблема е този който ти писах.
Пък и усещам разни придърпвания  гушата. Чесно казано отлагам от страх да отида да се изследвам.  Tired

# 185
geri_dobreva,
Поздравления и от мен, от децата по-голямо щастие няма! Прекрасна новина!
Желая ти много щастие и усмивки!
Преди време, когато обмислях моята операция и треперех от страх, твоите постове заредени с толкова позитивизъм и любов към живота бяха сред онези, които  ми вдъхнаха огромен кураж.
Няма да спра по един или друг повод да благодаря на всички момичета за подкрепата и съпричастността.
Мислила съм си, дали не бихме могли да си организираме една среща? Ще бъде чудесно!
Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи мили момичета!
До скоро.

# 186
Здравейте,
МЕА, предложиха ми биопсия на ЛВ в ендокринологията, защото там уж били с най- много опит в тези неща. Тъй като все още нямам отговор от Пандев, не знам как да постъпя пък и датата, която ми дадоха е за 8 юли! Не знам дали ще изтрая дотогава.....

# 187
Алексичка, то се получи много странно, аз отидох в Търново при една ендокриноложка уж с нулево ТСХ, но докато мине времето и отида там резултатите ми бяха в идеална норма - точно посредата /сега не се сещам за цифрата/. Тогава никой не е предполагал, че съм бременна и жената ми вика- Ами аз няма какво да направя за теб, ти си добре. След една седмица излезе и истината. Тя явно от бременността хормона си е отишъл където трябва, сега клони към 1, но беше паднало да се наложи да сменим дозата на 150 мг Л-тироксин /беше 175 мг/. Другата седмица пак съм на ендо и тогава ще се отчета. Иначе ФТ4 си ми е идеално, а то е важно сега.
А между-другото - термина ми е 8 юли.  Wink
Ти Пандев на телефон ли го търсиш, ако искаш да ти дам мейл да пробваш и там.
Таня, много се радвам, че съм успяла да помогна по някакъв начин тогава. Някак си ми се стопли душицата като прочетох.  Hug
Прегръщам ви, милички.  Hug

# 188
Гери, освен телефон имам и 2 мейла, но човека е в отпуск и обикновено ангажиран. Пък и знам ли като е видял резултатите си е казал: какво ще се занимавам с тази здравата;))
Това за разведряване:)). Между другото не знам имала ли си работа с рачета( каквото ще е новото бебе), но и майка ми и брат ми са такива, та за голяма чувствителност иде реч, много фини хора;)))
Днес вися по кабинети за оправяне на болнични и някакъв протокол за ТЕЛК, досадна работа, от мен лек ден и усмивки Laughing Hug Hug

# 189
Алекса,нека Пандев си каже мнението.По отношение на биопсията имам резерва.
Befana,щом продължава да те притеснява придърпването,отиди на лекар.Често се случва страховете ни да са неоснователни.

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 12:28 от М Е А

# 190
MEA,аз също съм с резерви, ще чакаме нашия лекар:)))

# 191
Защо имате резерви към биопсията?
Иначе за рачетата, Алексче, като се зачеох и ме заболя главата. Ние вкъщи такива въздухари сме се наредили /Везни и Близнак/, че незнам как ще ес справим с тва чувствителното.  Grinning Grinning
Иначе за Пандев - има го момента с "тая здравата". Ей декември като му писах за хубавите резултати и намаляващия калцетонин даже не ми отговори, а аз толкова развълнувана бях тогава. Човека беше ясен в последния мейл - като родиш си направи това и това и ела ад те видим. Бременна не съм интересна, демек.  Wink Laughing Ами той човека е ендокринолог, не гинеколог, я.  Grinning

# 192
  • София
gery_dobreva, това че си бременна е страхотно! Ето такива новини ми дават кураж, че и аз ще успея някой ден... newsm44

А иначе ходих на контролен преглед в хистологията ми пише-Хистологична картина на Хашимото и нищо друго.. newsm78(Клиничната  ми диагноза е M.Basedowi)

Хирурга ми каза да се мажа с Sodermix, показа ми също как да разтривам белега за да се отпусне кожата, трябвало да се прави много пъти на ден.Тироксина по 100mg.q че с това ТСХ мани, мани, трябва да се сваля..А Д-р Начев ми каза,че до есента ще успее да ми вкара хормоните в норма и ще мога да започна инвитрото..И това е от мен вече съм по-спокойна и щастлива.. newsm51

# 193
  • гр.Гоце Делчев
ГЕРИ прекрасна новина много се радвам,че в темичката ще си имаме бебче   bouquetи моята дъщеря е раче,но не са чак толкова чуствителни  GrinningСърчице разбира се ,че ще успееш когато му дойде времето.Хей ГЕЛИКА ,Меци бързо на отчет,не се крийте,че ще има бой.

# 194
Сърчице,това са добри новини Hug
Гери е пример за това,че няма невъзможни неща както и доказателство,че позитивизма прави чудесата възможни. Grinning
Биопсията-неясни и неточни резултати,да оставим настрани парите и стреса.Личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт