Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кремове против белези?
На кой ден след операцията се върнах на работа?
Как да направите прочистване с лимони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кремове против белези?
Форумът обсъжда различни кремове против белези. Някои потребители съобщават, че Контратубекс може да предизвика алергични реакции, докато други препоръчват кремове с екстракт от невен, като Дором или Крем на фирма Веледа. Медикасол също получава положителни отзиви за ефективност при изглаждане на белези. Важно е да се отбележи, че реакциите на кожата са индивидуални и може да се наложи да се тестват няколко продукта, преди да се намери най-подходящият за конкретния случай.
-
На кой ден след операцията се върнах на работа?
Отговорите във форума показват, че връщането на работа след операция може да варира. Някои жени с лека работа се връщат след 2 седмици, докато други с по-тежка физическа дейност използват до 3 месеца болнично. Важно е да се консултирате с вашия лекар и да вземете предвид спецификата на вашата работа.
-
Как да направите прочистване с лимони?
Прочистването с лимон включва консумация на прясно изцеден сок от лимон на празен стомах. Може да се комбинира с други сокове и дестилирана вода. Процесът може да бъде предизвикателен, като изисква консумация само на сок и чай за няколко дни. Важно е внимателно да планирате повторното въвеждане на храна след приключване на прочистването, за да избегнете вредни ефекти.
-
Какви са резултатите от контролните изследвания след операция?
-
Какви са препоръките за облекчаване на сърбежа след операция?
, и аз искам такива резултати
, ама ще видим утре какво ще стане.
.
.....Не знам какво се случи, но се притесних, че е хиперфункционално.....Освен това отвреме-навреме ръцете ми треперят. 

Лошото е,че ми вкара психария,че на фона на ниския ( дори не знам добър резултат ли е) общ Тиреоглобулин, при биопсия, ако има нещо лошо във възела можело да се открие хиляди пъти над нормите
Освен това ми предлага някаква PEI инжекция, която вкарвала алкохол в самия възел и той склерозирал или нещо такова.Шантава работа.А най-лошото е,че Пандев никакъв не ми пише.Още сега започвам да го тормозя с имейли и обаждания, докато не запиша час при него, та да имаме яснота какво да правим.
Дори и да се потвърди предположението ти, има изход - махат ти цялата жлеза и забравяш за проблема, но няма да е така сигурна съм