Операция на щитовидната жлеза - 8

• 141 737
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Аз също съм оперирана от Пандев, но ми направи много лошо впечатление, след операцияата. Първите месеци го информирах за резултатите по телефона и той ми коригираше дозата, но след това спря да ми вдига, а на смс - ите , които му изпращах с резултатите и въпрос как да процедирам - да си запиша ли час при вас или? Той нищо не ми отговори.
Иначе от операцията съм доволна как мина. Пандев беше каал че жлезата ще се самореглира и има голяма вероятност да не пия еутирокс, но Начев каза, че това е невъзможно. Сега си продължавам консултациите с Начев и така.

Хубав ден на всички!

# 406
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Чета хубави отзиви и за д-р Кънев от Ендокринологията. Някой от вас има ли мнение?
Приятен ден момичета   bouquet

# 407
  • при моите деца .....
Чета хубави отзиви и за д-р Кънев от Ендокринологията. Някой от вас има ли мнение?
Приятен ден момичета   bouquet

Аз съм оперирана от Кънев.
Отзивите ми са само добри.
Винаги ми е отговарял.....
От години не съм ходила на преглед, правя си веднъж - поне - годишно хормонални изследвания и ако всичко е ОК - добре, а ако е необходимо - корегираме по телефона.
Има вила близо до Етрополе - всеки път, когато си е тук ходят хора да ги прегледа - не взема пари и никой не връща.... мисля и аз скоро да го посетя....

Гелика,  Hug благодаря за пожеланията.
Миналата седмица бях на обучение в Кюстендил и сега е лудница....
Уикенда ще подготвям тестове за входно ниво....

# 408
Не познавам доктора, но и аз съм чувала хубави думи за него.
Препоръчаха ми го и на мен. Simple Smile

# 409
Момичета,вчера си махнах лепенката.Всичко е прилепнало много добре.Белег,ако изобщо остане -ще си го знам само аз,но това е най-малкия проблем,разбира се.Но защо имам чувството,че някой като с тел ме стяга там?Все още имам оток-не е голям,но докога ще се появява?Мажа раната с контрактубекс-както ми каза доцента и това е.Резултат от хистологията все още няма.Май повечко нерви има в цялата ситуация,знам ли?

# 410
minilini ,
Не се притеснявай за стягането, и при мен беше така.Подутината после ще се втвърди, а по- натам ще отмине.Аз също се бях притеснила и писах на доцента - стана така както ми каза.Едва вчера си махнала лепенката, нормално е да имаш лек оток, но те съветвам да не мажеш с Контратубекс.Като начало можеш да започнеш с невен - мас, а след това Медикасол (с две ръце съм за него).
А за резултата от хистологията......е това е най-трудната част Wink Wink

# 411
Здравейте на всички,

Четох какви ли не неща по темата, но ще споделя и моят случай и съм отворена за съвети. Бях на ендо наскоро - оказа се, че нямам ляв лоб на щитовидната жлеза, а в десния имам 1 възелче 1 см, което ми казаха да се наблюдава само.

Ендото обаче като че ли не обърна внимание на оплакванията ми. Та от известно време усещам стягане в гърлото, което на моменти е много непоносимо, преглъщането ми е некомфортно, от време на време усещам, че имам и сърцебиене. TSH-то ми е 3,8. Д-рката ми каза, че всичко ми е наред и се успокоих, мислех, че стягането ще премине, но ето на - вчера пак ме стегна и беше много неприятно, дишането ми се затрудни, стягане в гърдите и т.н. Дали е възможно от едно възелче да се получат подобни симптоми? Мога ли да направя нещо, за да успокоя това стягане или направо на друга консултация? Вече бях при д-р Лазарова, а д-р Начев ми направи ехографа като ми каза, че възела само ще се наблюдава.

Благодаря предварително!

# 412
Здравей, So_happy Simple Smile
Трудното преглъщане,стягането и сърцебиенето са вследствие на възела.Явно единият ти лоб работи твърде активно, предвид нивото на тсх.Ще те наблюдават,за да съхранят това,което имаш от щитовидната и в случай на растеж ще предложат операция.Хубаво е да се опита запазване на жлезата,макар симптомите да са твърде неприятни.Това с липсващият лоб сега ли го научаваш?Имат ли обяснение за това?
Не е лошо да направиш още една консултация и то с хирург,за да получиш и неговото становище.След това вече ще решиш как да процедираш.
Успех и пиши как се развиват нещата при теб.
Момичета Hug

# 413
Това с липсващият лоб сега ли го научаваш?Имат ли обяснение за това?

Да, сега го разбрах (преди седмица). Аз съм на 21 год. За сега явно на наблюдения ще съм. Следващият месец ще ходя пак на изследвания, ще видим тогава какво ще бъде положението.

Успех на всички!

# 414
Момичета,днес след обяд имам среща с доцент Пандев-хистологията и епикризата са готови.Не знам какъв е резултата.Стискайте палци всичко да е ок .Ще се приберем късно,което означава ,че ще пиша утре-ако имам желание...Приятен ден.

# 415
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Момичета,днес след обяд имам среща с доцент Пандев-хистологията и епикризата са готови.Не знам какъв е резултата.Стискайте палци всичко да е ок .Ще се приберем късно,което означава ,че ще пиша утре-ако имам желание...Приятен ден.
minilini спокойно, всичко ще е надед. Стискам палци.

# 416
Момичета,имам страхотна новина-хистологията ми  показва напълно доброкачествено образувание-няма да правя нищо повече!Имам да следвам само насоките на доцента,но повече няма да се втелявамГоспод е с мен и съм му благодарна!Бъдете и вие живи и здрави и нека всичко лошо остане зад гърба ни!Лек ден ви желая! Hug Hug Hug

# 417
minilini, страхотна новина.Поздравления newsm44

# 418
Чудесна новина! newsm68

# 419
Здравейте , моля за актуални координати на доц.Пандев , а също така искам да попитам колко време се чака за час при него , а след това и за операция?
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт