Операция на щитовидната жлеза - 8

• 141 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Чула съм, че Сечанов е един от най-добрите в България - заедно с Пандев.

За ТЕЛК-а - опитай, нищо не губиш. Моята операция беше много лека и ми е останала част от жлезата, нямам никакви проблеми. Реално нямам инвалидност, като си помисля ... но ако има нещо злокачествено казват, че били давали минимум 50%. А това дава някои предимства - карти, винетки и т.н.

# 721
Чула съм, че Сечанов е един от най-добрите в България - заедно с Пандев.

За ТЕЛК-а - опитай, нищо не губиш. Моята операция беше много лека и ми е останала част от жлезата, нямам никакви проблеми. Реално нямам инвалидност, като си помисля ... но ако има нещо злокачествено казват, че били давали минимум 50%. А това дава някои предимства - карти, винетки и т.н.

Само да уточня- на ТЕЛК може да се отиде и ако няма злокачественост, има инструкция, която пояснява при какви болести имаш право и какъв е процента.При 50% инвалидност имаш право да получаваш пенсия, а при над 72% имаш право на разни "облаги" от социални грижи - винетки, пътни и т.н.По -напред във форума съм писала специално за процедурата по излизането на ТЕЛК.
Хубав ден

# 722
Благодаря за отговорите, момичета! Здрави да сте!
 Чувала съм, че при "фреш" от болести, ТЕЛК  дава най-високия % от  всички, а не ги сумират.

Аз пак да попитам - вие как си избрахте при кого да се оперирате -
  newsm78   newsm78   newsm78 Сечанов или Пандев

# 723
Аз съм оперирана от доц.Сечанов,след препоръки на мои познати оперирани от него.Изключително съм доволна,вече година и 3 месеца се чувствам отлично.Още повече ,че оперира в Бургас,в една частна клиника.Предпочетох да отида там и да не се разхождам до София.

# 724
              Здравейте, дами!

Катрин, благодаря за отговора. И аз съм бургазлийка и ще помисля за "Дева Мария".

Четох в стари теми добри отзиви за "Каспела", Пловдив. Тук, в тази тема момичета изразяват сериозно разочарование. 

Има ли скоро оперирани там?    Доволни ли сте?      Мнения за специалистите?   

# 725
момичета  мохната ми е 50 пр от жлезата .Правих си изследвания  и всичко ми е в норми затова не пия хапчета .Но... много бързо се изморявам  не мога да измина и 100м без да се задъхам .

# 726
Оперира ме доц. Димов, в "Каспела"-Пловдив.С него почти не се видяхме след операцията.Когато мина на визитация ми каза, че всичко е минало добре и толкова.Твърдо съм решила утре сутринта да отида и да срещна с него-ще му поставя въпроса ребром.Ако се наложи ще си взема и хистологичния материал, за да потърся второ мнение-някъде из форума четох, че едно от момичетата така е разбрало, че са му отстранени и паращитовдните жлези, при повторен хистологичен анализ.Има и още нещо, което ме озадачава-сега си четох епикризата и там пише-Нодозна колоидна струма, което според моите знания означава, че съм имала и възли.А досега колкото пъти са ме гледали на ехограф, вкл. и доцента, са ми казвали, че нямам възли. Въобще има много неизяснени въпроси, на които смятам да потърся отговор.После ще ви разкажа какво е станало.

# 727
  • При розите и топлата вода ......!
baba-mp3, мен ако питаш, бягай от там. Аз съм живата осакатена реклама на тази болница и този доцент- колкото и и грозно да звучи. До скоро не си позволявах да се изразявам така крайно, като все още таях надежда и приемах обещанията на доцента, че всичко ще се оправи са истина, но не би!
Така че ориентирай се към София.
Ето и на svetito, майка и е в същата ситуация като мен -от същата болница и от същия доцент.
svetito, как е сега майка ти?
Момичета  Hug

# 728
Аз  съм  успешно оперирана от доц.Димов.Ако трябва  да избирам гръдно-коремен хирург,пак би бил той.Един от малкото лекари ,на които им пее петел на сърцето ,не е опериран от човечност и не измерва болката с пари.

# 729
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте мили дами, аз се вьзтановявам добре след операцията днес е 17 от операцията за сега без проблеми не пия лекарства никакви оттока спадна и разреза вече потьмнява.Проф.Пандев за мен най добрият хирург ,много мил човек,а отношението кьм пациентите му е приятелско ,което не се среща много често из между лекарското сьсловие положили хипократовата клетва. Немога да изразя мнение за другите с които не сьм имала .Много благодаря за подкрепата на всички тук дами.А на тези които им предстои не се колебайте много всички сме тук и ще поамагаме и подкрепяме с каквото можем. Hug Hug Hug

# 730
За всички,които са оперирани сега- Бързо въстановяване.  bouquet
За тези, на които им предстои операция,един съвет от мен- доверете се на хирург,тясно специализиран в ендокринната-хирургия.Това ми беше казала ендокриноложката,направих го и на сбърках.
Вярно е че и в медицината стават грешки,дори и от най-добрите професори.Но все пак е по-голяма гаранцията за пациента.
Успех от мен!!!!!

Angeli777 радвам се, че всичко е минало нормално с операцията,ще видиш до 2-3 месеца ще се чувстваш отлично. Simple Smile

баба-мп3 това е за теб  -Д-р Димитър Табаков, специалист по ендокринна хирургия от УСБАЛЕ „Акад. Иван Пенчев“, град София, от екипа на доц. Сечанов ще извършва прегледи и консултации в МБАЛ „Дева Мария“ на 28 февруари. Часове може да запишете на тел. 056/ 89 62 62
В един екип са и оперират заедно с Сечанов,ако имаш възможност може да минеш на консултация.

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 13:25 от katrin77

# 731
Привет дами!Доста неща изчетох,но пак не съм наясно Rolling Eyes
Мой близък трябва да се оперира скоро,решил е да е в София,но не знаем към кой лекар да се насочим Sad
Ако можете да ми препоръчате някой,при който ще е най-успешно(и ако може и по-евтино),ще съм Ви много благодарна  bouquet

# 732
Здравейте, момичета, нова съм в темата....На 14май /чак за тогава ми казаха, че има час/ ми е назначена биопсия,и ми казаха, че ще лежа няколко дена /става въпрос за Ендокринологията/. Е, би ли ми казал някой, колко дена се стои, защото от различни хора, различни неща съм чувала. Благодаря, ако някой ми отговори! Бъдете здрави всички!

# 733
  • София
Привет дами!Доста неща изчетох,но пак не съм наясно Rolling Eyes
Мой близък трябва да се оперира скоро,решил е да е в София,но не знаем към кой лекар да се насочим Sad
Ако можете да ми препоръчате някой,при който ще е най-успешно(и ако може и по-евтино),ще съм Ви много благодарна  bouquet
Проф.Пандев !

# 734
Благодаря ти смехорана  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт