РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 3

• 185 163
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
Как се приготвят пилешки сърчица?
Аз ги пускам за  около 20-30 мин във вряща вода и после задушавам с лук.
 Тази рецепта на Гисчо е хубава  http://www.supichka.com/2012/04/blog-post_18.html

# 166
 Peace
Онзи ден в Хепи ядох умопомрачаващо телешко месо - телешки хепи филенца. Едно на ръка, че аз телешко не мога да готвя, но това освен, че беше много крехко и имаше много хубав вкус - сигурно е с някаква специална марината. Някой има ли представа какво точно представлява тази марината и как точно го правят така, че да е толкова крехко? Благодаря  Hug

Не бих искал да коментирам храната във веригите за бързо хранене, но  все пак предпочитам да ти отговаря на въпроса:
те си имат "тайни" на приготвянето:
-подготовка на огромно количество полуфабрикати
-ползуване на предварително окрехкотено месо
-слагане на овкусители /много често на мононатриев глутамат/
-ползуване на готови овкусители и изкуствени окрехкотители на месото и т.н.

Просто трябва да знаеш, че няма кой да си играе да маринова месото по домашному.
Позволявам си такава храна изключително рядко.
[/color

Peace

# 167
Много ми хареса Гъбената супа на Икея. Знае ли някой рецептата?
Търся и Цитронадата на Хепи.

# 168
Много ми хареса Гъбената супа на Икея. Знае ли някой рецептата?
Търся и Цитронадата на Хепи.

ВИЖ ЕЙ ТУКА

# 169
Ябълка ,  тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709275.30  /  надолу има коментари за тази цитронада /
   "
Разреждат фреш-а с фанта - оранжадата с портокал, цитронадта - с лимон.
"

# 170
Търся рецепта за пухкави и въздушни кроасани. До сега съм изпробвала най-различни, но винаги ми се получават като кифлички и въпреки цялото ми старание не мога да ги докарам като купените.

# 171
Аз ти препоръчвам кроасаните на Морена ето линк стават чуднички  Heart Eyes

# 172
Точно това имах предвид Simple Smile Благодаря! Още днес ще ги направя.

# 173
  • София
Моля да споделиш резултата и аз мисля да се пробвам уикенда. Рецептата звучи чудесна.

# 174
Станаха фантастични. Много по-хубави от купените. Излапахме ги за нула време. Не знам как да кача снимки, за да ви покажа резултата.

# 175
Здравейте, относно тестото за пица от пицария "Верди" искам да попитам, съхранявали ли сте го във фризер и за колко време? И как мога да проверя дали е годно за всеки случай? Благодаря ви Heart Eyes

# 176
Знае ли някой как се правят тези кюфтенца от Щастливеца?

ПЕЧЕНИ КЮФТЕНЦА ОТ КИНОА С 250 гр. ПРЕСЕН СПАНАК ИЛИ КОПРИВА И СИРЕНЕ “ФЕТАКИ”. В ХРУПКАВ КАДАИФ ВЪРХУ МЛЕЧЕН МУС

# 177
  • Varna
Някой да даде идея за сладкия дресинг   на зелените  салати в БМ(салата Феличита,морска салата)  bouquet

# 178
# 179
Имаше  една рецепта ред  агнешко, ред картофи, подправки и лук.
Беше нещо  ирландско.
Някой помни ли го?

Общи условия

Активация на акаунт