Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Ходиш кротко по алейките и гледаш да не настъпиш гущерчетата... те си пресичат в двете посоки ей тъй на без мигач и стопове...абе идилия... Joy Joy Joy
а начи там при тебе не е за мен ши откача ши стана кат Халил,че и по зле  Mr. Green

Аааа, не, те и по стените си лазят ей тъй за кеф...
ти направо ме уби  Mr. Green ужас  Peace

# 466
ш била влюбена,че я фанал баси вица  Mr. Green
Joy  Joy  Joy Побъркана работа - женският прототип на Халилчо.

# 467
Релаксче, виж комарите са друго нещо, кажи речи като прелетни птици... Joy Joy Joy

# 468
Добър вечер,мадами  Hug

Абе ще дойдат...въображаемо може Емир и Фериха да отидат,но Хазал и Чаги хич не вярвам.  Naughty  Mr. Green

# 469
  • София
момичета,

когато Ръза прокарва ръце през лицето си, това вид молитва ли е  newsm78

Надявам се този Халил да е изключение т.е. героят да представлява една много малка част от обществото, че иначе лошо  Tired

# 470
вече така ли ше ги дават тия серий  еми така и до септември няма да свърши 1 виа  сезон зна4и и тая седмица здобряване йок. с мн ми липсвахте мн изпуснах ама детето ми беше доста зле най после се излекувахмесега редовно ще ви следя за хабер

# 471
  • У Диспансера ...♥♥♥
как свърши в нищото божкееее подиграват се направо със зрителя,а Халидулко как му трепкаше мустака от дива ярост,и как го показва с глава за кой става въпрос Crazy Crazy Crazy

# 472
Релаксче, виж комарите са друго нещо, кажи речи като прелетни птици... Joy Joy Joy
а то и тука на Аязмото има големи комари,ама не са чак като птици  Mr. Green

# 473
  • Под Сините камъни
момичета,

Надявам се този Халил да е изключение т.е. героят да представлява една много малка част от обществото, че иначе лошо  Tired
това според мен е като нашето Амин накрая.Един вид си измива лицето.Ако не е така да ме извините

# 474
ш била влюбена,че я фанал баси вица  Mr. Green
Joy  Joy  Joy Побъркана работа - женският прототип на Халилчо.
Joy Peace

Адашче Joy Joy

# 475
момичета,

То е като да се кръстиш след молитва..след това следва Амин, което се и чува..

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 20:44 от Renate60

# 476
Сис, откраднах си го от теб  Hug  Laughing Наздраве!

# 477
Фериха ме изпълни като слезна и си тръгна.

# 478
Хич не ми е до смях, само влага, жега и пъкащи отвсякъде гадини...кеф... Joy Joy Joy Joy, аааа ... забравих да кажа и бърбън...в изобилие...

# 479
песали че отново е с оная бледоликата но не се знае колко е вярно -пълно информационно пак

Коя е тази "бледоликата",аз уж изчитам къде що пишете,но това съм го изпуснала! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт