Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 018
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Дали някой може да преведе интервюто на Халит!

# 647
Лили, благодаря за снимките   bouquet

Последно Gürkan Uygun щял да играе Мимар Синан.

# 648
Добро утро!  Hug  Heart Eyes

Мен Синан ме не кефи!
Не вярвах,че ще го кажа,но по-добре,че ще дадат Михримах на Рустем,по-симпатичен е.

# 649
Сега ще се посмеете на моята щерка, научила е имената на всички герои на сериала, но не може да каже Бали Бей и казва Бели Бей, така като гледам само бели му се струпват на главата на горкия Бали Бей, тъй че и това "име" му подхожда много.

# 650
Сега ще се посмеете на моята щерка, научила е имената на всички герои на сериала, но не може да каже Бали Бей и казва Бели Бей, така като гледам само бели му се струпват на главата на горкия Бали Бей, тъй че и това "име" му подхожда много.

Joy Joy Joy
Децата никога не лъжат!Винаги казват истината..!

# 651
Добро утро!
Друго си е като станеш сутрин,пуснеш компа и първо видиш султана.
С приповдигнато настроение пиваш кафенцето, хлопваш вратата,
вирнеш главата и тръгваш по задачи.
Първата е да купя чорапи на султана,/ довечера ще хвърляме чоп кой да му ги обуе./ hahaha Joy
Лили   bouquet
Хубав ден, хатуни!

.

# 652
Лили, благодаря за снимките   bouquet

Последно Gürkan Uygun щял да играе Мимар Синан.

И на мен не ми харесва! Изглежда страшно,повече прилича на "архитект на мафията"!

# 653

Lilims, страхотно сладки снимки  Hug Hug - султанът ли ти ги изпрати? newsm78 newsm78

(не ми се сърдете - по темата е... Embarassed Joy Joy Joy)

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 11:39 от jupetrov7

# 654
Е,сега не ви допадал актьорът избран на Синан.
Първо  форумният Синан е в пъти по-точен от филмовия-спор няма Laughing
Второ -не се знае какво точно ще въплащението на човека-като професионалист-може друг израз да представи.
Трето-мнОго сте критични,уф!

# 655
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет! Hug

А забелязвате ли как се демократизираха за 15-20 години!? Simple Smile Хатидже и Ибрахим не смееха да си проговорят, срещаха се тайно, правеха се, че не се гледат. Сега Михримах и Есмахан си говорят сладко сладко с когото им падне, особено с Бали Бей!
newsm10
Как да не забелязваме! Точно заради такива недомислици вече едва доглеждам серия и я мъча по няколко дни.  ooooh! Още съм на средата на предната.

Такава каша от насипни и нескопосани интриги, че ум да ти зайде. Като видях в трейлъра, султана как зловещо се кара на Мустафа и как само го може тоя гняв Халит ми става жал.
Ми те го превърнаха в многострадалец великолепния си султан, дето се чуди за кого да ревне по напред.

Сценариста и екипа му тотално забравиха кого и какви времена описват...  Такава благодатна почва за изкусни интриги имат, а те ни хвърлят в някакви пародии на невъзможни и неправдоподобни врътки...

Все по трудно ми е да се чувствам зрител на исторически сериал за интересно време и персонажи.  По скоро усещането ми  вече е за седнала на мегдана да маа кебапчета и да гледа аматьорски клипчета  за празника на  плодородието. Mr. Green

За това ми е обяснимо, че няма коментари по сериите вече. То какво да пишеш освен да негодуваш, което си е мъка за хора с позитивна настройка в чипа. Grinning
Така го чаках Синан да влезе в сериала, а те още мотат призрака на Ибро. ooooh!

Обаче един сценарист не може да ми прецака интереса и респекта към историческото време и запазените артефакти.

Mistik, много изящно!!!

Мерси на всички за снимки, инфо и целувки на форумните мухиббита. Hug Heart Eyes Grinning  

# 656
Е,сега не ви допадал актьорът избран на Синан.
Първо  форумният Синан е в пъти по-точен от филмовия-спор няма Laughing
Второ -не се знае какво точно ще въплащението на човека-като професионалист-може друг израз да представи.
Трето-мнОго сте критични,уф!
Laughing
 Hug Ее ееееееее  и ние да проявим някакви претенции-ами страшничък ми е!  С този поглед единствено ледена кула може да построи от някой уплашен човечец Mr. GreenНе че някой ни слуша,де!
 Не така си представях Мимар Синан!
 По исторически данни Мимар е или арменец, или наследник на българи богомили!
 И като се има грузинския произход на актьора,може би на нос са искали да го докарат! Joy
Скрит текст:
А може би и на Винету Гарбезян,знам ли!? Joy Вицът не е по темата и затова няма да ви го разказвам

# 657
Моля,разкажи вица-в спойлер и е по темата Mr. Green
Ми добре е ,че имаме претенции Hug

# 658

И на мен вече ми  се говори за мимар Синан, още повече че вече показаха един архитектурен проект на джамия (може архитектът и да не е той, но все пак започва периода на строителството, за което сме чували, че процъфтява по времето на СС). Peace
Ето какво ни показват старите портрети на архитекта Синан:

... и още една снимка на актьора (според мен твърде неподходящ!) Mr. Green

# 659
 Laughing
Скрит текст:
 Пътува  бай Ганьо някъде из Европата в едно купе с две кръшни дами! Не можейки да избере към коя от двете да насочи вниманието си,се прави на заспал и чува следният разговор:
- Аз харесвам индианците защото са им Дълги...-казала едната.
-А пък,аз грузинците защото са им Дебели...-рекла другата.
 Нашият човек мигом взел решение отворил очи и рекъл:
- Дами, да ви се представя- Винету Гарбезян!!!

Общи условия

Активация на акаунт