Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 69

• 50 000
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Майката на малкия сладур имала РД и той я поздравява.

# 706
  • София
Вече и по вестниците ни пишат : Wink

Скрит текст:
Лиляна Павлова: Ние не скрихме нито една "калинка"

smile3532

# 707
Мен пък ме скъса тая Palomena prasina на Liliyas Joy Питах Гугъл ефенди - кой туй нещо??? И той ми показа това : hahaha hahaha

Скрит текст:

Ари, това надупеното чернобилска калинка ли е или е калинка позеленяла от яд   newsm78

И за да съм по темата слагам още една снимка от снимачната площадка  Laughing Тук съм скрита зад дървото да не ме видят  hahaha

# 708

Като гледам тази хубава снимка изведнъж си представих живота на Михримах с всеки един от тях.
Малко скучен с Бали Бей и доста интересен с Рустем  smile3560

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 20:52 от Liliyas

# 709

Кой поpъча на Диана да съобщи на Хюpем, че Есма и Бали бей се сpещат в Мpамоpния двоpец? newsm78 newsm78

# 710

Скрит текст:
Ари, тези бубулечки се появяват в кафяво през зимата на южното ни море и само да ги пипнеш, излъчват гадната миризма на дървеници  Sick Sick Sick Местните си ги наричат дървеници.  #Cussing out #Cussing out
[/i][/color]

# 711
Момичета и не знам дали останаха момчета или ги прогонихме  Mr. Green
Слагам линк за новата тема, тъй като аз излизам. Бъдете умни и разумни както винаги  newsm53
Да не ви заваря в участъка като се върна
smile3534

Нова тема-заповядайте там само ако сте благоприятно настроени

# 712
  • Пловдив
Бали и Хю
Михримах искаше да поговорим на сама и аз доидох
Вижда се че разговора е личен щом таино се срещате
Аз мислех че ти се грижиш за господаря  а какво излезе със Сълтанките се заиграваш
Не е верно
Тогава защо търчат след тебе .............
В какво обвиняваш султанките
Бъди внимателен не стига че не намери златото а сега и със сълтанките се забъркваш
не се притеняваите не съм в заговор с никои служа само на повелителя

# 713
Михримах: Позволете да ви обясня
ББ:Незабавно се върнете в двореца
и обясни какво се е случило

Хати и Шах:
Х-Срамувайте се вие решихте да ме омъжите
_Ние нямаме вина,Господаря така реши
Х-тогава кажи на Господаря че няма да се омъжа.,иначе ще дойдете на погребение не на свадба

# 714
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Познахте ли тази с Мерием? И не е майка и или баба и  

Ами май на Афифето ми мяса

Готово miki@ ! Издърпахме ги.   Mr. Green
Скрит текст:

Ari888, благодаря за ушетата на Синан, много му тичат.

Нещо тук май не е наред, балкона празен де изчезна тоз народ newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 21:52 от miki@

# 715
Благодаря за отговора, обаче имам още два въпроса. Единият е, има ли епизоди след 92-ри епизод и в крайна сметка ще има ли 4 и 5 сезон?

# 716
Marta Gart-филмът в момента се снима и колко сезона и епизода ще има -предстои да разберем Hug

# 717
Marta Gart-филмът в момента се снима и колко сезона и епизода ще има -предстои да разберем Hug

Бързо гледай тамън твоя Човек дават,по шапо

# 718
  • Пловдив
Габриела
Какво става ? Коя е тя ?
Беше сложно но разбрах
Коя е тя ?
Ела с мен
Сеньора?
Извинете не ви забелязах
Лукреция ..............
Сеньора?
Какво правите тука ?
Аз ви чаках

Муст и Бенито
Аз съм  търговеца Бенито,  помните ли ме ?
срещнахме се в дона нба  Габриела
Помня
Доидох да говоря с ва за нея трябва да разберете това- онова
Хю и кади
Султанке , както знаете, без съгласие не можем да изкупим жилишата . Има една ж
ты скаена дето не иска ти каза ли и че това е за мен ?
Казах
А може ли да минем и бе зтози имот ?
Неможе аз говорих с архитекта
да идем заедно да поговоря аз с тази жена

# 719
  • Пловдив
Съдържание 1- част
Хюррем е бясна отпраша  Михримах обратно в двореца и иска обяснение от  Малкочоглу, но никакви оправдания  не я устроиват
Хатидже Султан отказва да се подчини на решението на  Сюлейман да се омъжи  за Хусрев Паша, с тази новина изпраша Гюлфем в харема
Шехзаде Мустафа разбираики последствиятя от неизпълнението на заповедта взима решение да иде в столицата и да се види с баща си
Султан Сюлейман заповядва  Малкочоглу да се яви в покоите му , Матракчи се притеснява че  Хюррем ше каже на  Повелителя за таината му среша с  Михримах.
Михримах е доволна от това че  Бали Бей търси възможност да избегне брака с  Есмахан,.

за учудване  Повелителя не разпитва  Малкочоглу за срешата му с Михримах, Султана го интересува отсъствието на новини от  Мустафа Малкочоглу хвали шехзадето  като  отличен войн и  скоро добри нопвини  непременно ше има .
в това време  Михримах се оправдава на  Хюррем, Султанката забранява на дъщеря си да се вижда с ББ но  Михримах и напомня че от детството и е дала обешание да я омъжи за него
Гюлфем разказва за  Хатидже  на Сюлейман, за това че заплашва да се самоубие ако я омъжат  Сюлейман  е непреклонен в своето  решение.
Лютфи Паша поддържа решението на Сюлейман считаики  Хусрев Паша за достоен  човек  о чем говорит  Разговора докарва  безпокойство  на Шах за сестра и , която е  останала  в хамама сама
Хюррем е недоволна от решението на  Сюлейман да остави Хусрев Паша в столицата защото е очаквала това място да заеме  Рустем Паша. Сюлейман  продължава да чака новони от Мустафа.
Михримах дава заповед да се следи всяка крачка на  Бали Беи.
Хусрев официално встъпва в длъжност. Мустафа Паша наи накрая донася вест от  от шехзадето , коиот спред думите на Рустем не е послушал баша си . Новината силно разгневява  Султан Сюлейман.
Едновременно със  Сюлейман такова писмо от ръцете на  Сюмбюл ага получава и  Хюррем
Лютфи Паша и Хайреддин Паша защитават  Мустафа, те се опитват да убедят  Султана че решението на принца трябва да има разумно обяснение Сулейман обещава да го обезглави ако го е предал
Есмахан си бърбори с маика си , докато настроението на  Шах Султан не се разваля от новината за Мустафа която донася мъжа и
Махидевран в Маниса приема сеньора Габриела, само че  вече не е така мила както преди  Султанката я предупреждава да не се надява много много защото в харема на Мустафа и без това има твърде много жени  Габриела си отива  но , в коридора се сблъсква с  Румеиса.

Общи условия

Активация на акаунт