Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Ренди - радвам се да те видя  Hug Как сте с малкия Влади? Защо 2 години, виж Плодчето колко бързо задвижи процедурата за второто  Hug

Влади от днес има скок в растежа и реве на поразия цял ден - направо ми стопи лагерите.
Още не съм говорила с док, но доколкото знам е желателно да са минали 2 години, пък и аз искам да пробвам нормално да раждам втория път, та май за това трябва повече време.

Сигма много се радвам да чуя такива новини, а ти се оправяй бързо  Hug
Петьофи точно за това са ми притесненията. Твоят мъник е страхотен пу пу пу
magyg за кола маската - по принцип няма проблем, но аз не си правих, поради факта, че съм много чувствителна на тема гъби, мъби и всякакви гадости, които може да се хванат отдолу. При бременност сме много по- податливи на всякакви инфекции, а пък при кола маската знаеш как седят нещата бъркат в сместа, мажат те, после със същата шпатулка пак бъркат и т.н, та ако е имало някоя девойка със зарази преди това, то има вероятност те да живеят и в кола маската  Confused

Мише толкова много се радвам за вас  Hug Hug Hug, желая ти безпроблемна бременност до 40-та седмица  Mr. Green

За килограмите през бременността аз качих ужасно много през самата бременност, бях много и преди това. Не съм яла нищо повече от обикновено, но факт е, че просто качвах - не съм се ограничавала, но не съм и прекалявала. Според мен не трябва да има никакви лишения по време на бременност. За сега съм свалила 17 кг. пак без никакви лишения. Организмът си знае работат и трупа както му е необходимо.

# 46
Рейнсън  Hug
Сиг, пу-пу, все така да растете  Hug А ти бързо на крака!
Мишонооо, другата седмица и сърчице, пък може и две  Praynig  Hug
Ако не пишете много мога да родя в тая тема  Mr. Green Кой е номер едно, а?  Joy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 47
ми айде де -от кога го чакаме тоя кокос  Laughing

мишки стискам палчуни за сърчице. да се спукат от яд смотаните американци, дет едно дете не мое да ти направят  smile3534

перу, никво отказване ей  Naughty виж аз каква цена плащам да я имам оная кокона малката, но съм много щастлива

# 48
Моята доки каза да пия дуфастон по 1 табл. от 10 мг от 11ти до 25ти ден,вие как го пиете.

Мише, според мен големият сак е добре, айде дано и врорият добре да се развие и да чуете 2 сърчица другата седмица.

# 49
  • В сърцето на любимия човек
magyg - Ще ти пратя листовката на Дуфастона, която е предназначена за лекарите. При мен тази схема доведе до подтискане на овулацията и не те съветвам да го пиеш така.

Ето листовката:
http://dox.bg/files/dw?a=7513170a89
Погледни т.4.2 Дозировка и начин на употреба и се обади отново на лекарката си

ПП: Погледнах последната ти графика и видях, че си отбелязала овулация на 13 ден от МЦ. Дуфастона трябва да се приема след овулация, за да не я подтисне. Възможно е да се започне прием 24-48 часа преди овулация, за да подпомогне разпукването на фоликула, но не повече. Най-добрите графики при мен са били при започнат прием в деня на + ову тест. Повечето момичета тук са ми казвали, че са пили Дуфастон от 15-ти до 25-ти ден, но пак зависи от това кога обичайно настъпва овулация.
Посъветвай се отново с лекарката си след като прочетеш листовката.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 17:57 от пънче-мънче

# 50
пънче, благодаря ти. Ти от 14-ти до 25-ти ден ли пиеше по една таблетка? Ох,аман вече от доктори. Ако не ви питам вас,няма да ми е спокойно, май ще трябва да я сменям

# 51
  • Sydney
rainy... мерси за темата  Hug много е хубава Simple Smile
sigma браво на малката Simple Smile
мишки стискам палци  Hug

# 52
  • В сърцето на любимия човек
Първоначално (3 месеца) пиех по 1/2 таблетка сутрин и вечер от 11 до 25-ти ден - резултата беше липса на овулация, ама понеже съм дъбова глава, не послушах момичетата като ми казаха, че резултата ще е такъв и чак на 3-ти я месец като направих БТ графика+ову тестове и свят ми се зави  Crazy и бях с 200 при лекарката. Като и показах графиката итестовете искаше да ми изпише Клостилбегит за стимулация на яйчниците (без направено изследване за проходимост на тръбите и без спермограма на мъжа ми), докато не и извадих листовката на Дуфастона и не и заявих в прав текст, че аз Клостилбегит без направени изследвания няма да пия и според мен лечението и е грешно. Последвалият отговор беше "Ами, да, това е другият вариант"  ooooh! Повече не стъпих при тази лекарка, макар да е изключително добър онко-гинеколог, просто не е подходящ лекар за целите, които гоним.
Смятам, че ние като пациенти, не само , че имаме право на информиран избор, но сме длъжни да правим такъв и когато нещо не ни е ясно да питаме лекарите си, ако трябва по 5 пъти, докато разберем това, което ни интересува. Не е нужно да знаем всички медицински термини, но трябва да сме запознати с действието и страничните ефекти на лекарствата, които ни предписват и какви са рисковете при различните манипулации.

В крайна сметка на своя глава го пих от деня на +ову теста

# 53
Така,а честита нова тема,както винаги много добре оформена Hug Hug.Мерси Рейни.Аз се завърнах преди малко и сядам да се отчета.Първо моя мъж даде материал ,после му взеха кръв за изследвания.След това ни пратиха до аптеката за лекарства-вагинални хапчета-Lutinus.Ще ги слагам 14 дена.После влязох за процедурата,ММ дойде с мен,а щерката ни чакаше в чакалнята,че нямаше къде да я оставим.Лигавица 10мм,фоликула спукан.Инсеминацията мина за 5 минути,не болеше изобщо.Казаха ми да полежа само 5 мин,накрая лекарят се изцепи,че спермограмата е била много зле. ShockedТо ние си имаме проблеми с нея,ама направо се отчаях,че нищо няма да се получи.Мъжът ми и той се скапа,но ни остава да чакаме 14 дена до теста.Ако нищо не стане този път,ще видим лекарят какво ще ни препоръча и продължаваме.

# 54
  • В градината...
Пънче, обещаното си е обещано  Naughty

# 55
rainy,  Hug за хубавата тема! Връщам се да ви чета.

# 56
Рейни   bouquet прекрасна тема , и как хубаво започва все със хубави новини.
Сигме , бързо се възстановявай, и да се гушкате с малката принцеска.
Миши дори и да е едно бебоче, ти пожелавам да сте здравички и както казва Сигма след време да се радваш на доносено усмихнато беби.

# 57
Хайде бързичко да се запиша, да не ви изпусна, че много бързо напредвате

Рейни, благодаря мила за темичката   bouquet

Пате, кво стана с девойките от съседната тема, озаптиха ли се или да идвам да им правя кризисна интервенция да ги омротим малко  Laughing  Laughing

Мишенце, всичко шще е наред  Wink

Хайде за мен нов цикъл, нова тема, нов късмет  Praynig  Praynig

# 58
  • София
Миши Hug Hug Hug Мисли положително! Hug
Сигме Лия си е Желязка от всякъде. Браво! На теб пожелавам бързо да се оправиш и скоро всичко лошо да е за гърба ви!
Прахче babydust7 babydust7  girluu

# 59
Здравейте момичета! Бих искала и аз да се запиша тук, въпреки че не  пиша много, ако ми позволите?  Embarassed

П.П.Много добре е оформена темата и заглавието е супер. Браво  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт