Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
не, не съм докосвала повече. Мъжо пуши като комин, но изобщо не ме впечатлява Mr. Green

# 736
  • NE
Зузи Оказва се, че съм забравила страшно много снимки. Имам снимки с всичките ми любими учители, с които днес работя и утре с усмивка ще им покажа коя съм и от къде идвам. Crazy
Отделно мога да кажа, че майка ми на младени е била страшно парче. Peace
За цигарите - твърдях, че ще спра да ям, но цигарите няма да оставя. Сега друга песен пея. Mr. Green
Перу Тези цигари наистина състаряват. Аз винаги съм мязала на 16 годишна, но усещам физическо подобрение след отказа им. Само на моменти при добро настроение ми се допушва, но като няма кой да ме дразни ми минава лесно. Peace
Тоничка Расте си ЧХГ-то, не го мисли. Hug Hug Hug

# 737

Тони, недей психясва и ти с това ЧХГ Mr. Green Hug

Е да НЕ... ама на  Crazy Защо съм такъв шаш значииии като знам, че всичко ще си е на ред с беб.
Имам си обаче още 5 или 6 теста  hahaha

На мен без кафето ще ми е по- трудно, от колкото без оная смрад

# 738
Зузи, благодаря че питаш миличка!  bouquet
По-добре съм, не съм като първите дни- постоянно рев. Сега пак си поплаквам отвреме- навреме предимно като срещтна някой и трябва да обяснявам.... Crazy но избрах да изляза от дупката и да се боря. Скоро ще посетя АГ и после ще видим какво ще каже той.Дано Ц дойде навреме и хормоните не се разбъркат. Искам и да пусна малко изследвания по-натам, всичко с времето. Надявам се всичко да е наред и да имаме скоро светлинка и надежда и пак да забременея, но да износя рожбата си докрая! Praynig Аз съм силна и ще се справя, защото имаме и един батко, който е разочарован, че бебе няма вече и иска пак да стане.Ох, дано! Praynig Praynig

# 739

Общи условия

Активация на акаунт