Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
 Моме - как го каза , хихи  Mr. Green, може да е ако , ама на гъба все пак  hahaha. А човек като се абстрахира всичко може да яде ( все пак ядливо , но отблъскващо де  Joy) - аз преди една година успях да си пречупя отвращението и пробвах от азиатските буболечки ( едните бяха ларви всъщност  Sick) .Вярно е , че ги ядох със затворени очи и се стараех да не мисля какво точно ям , но минах успешно това изпитание  Crazy. Палчета за зълва ти , наистина е хубаво човек да има подкрепа по време на тези изследвания и процедури  Heart Eyes.
 Зузи - да не е от недоспиването нещо с това сърцебиене  Hug, пиеш ли достатъчно течности  Thinking.А за другото-  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes.
 Рейни - с този темп да отметнете за няколко дена задачите и после само почивка Wink.
 Деси - и аз не съм си сложила джапанките и все си мисля , че те ще са ключовият момент  Joy.На мен Мукоплант ми помогна предният път за кашлицата  Hug .
 Миленка - в този вятър бих те разбрала , ако не дойдеш  Hug.
 Пате -  Praynig Praynig Praynig Hug.
 Смайл - забравих да ти честитя двата празника , които сте имали уикенда. Здраве и късмет желая на теб и на татко ти и скоро да имате една добра вест  Heart Eyes.
 Нашата бебс още не се е запътила към изхода( а аз си мислех , че е почнала да слиза  newsm78) .Тежи вече ок. 3 кг., плацентата е зряла , околопл. течност има доста , разкритие нямам  Crazy. Другата седмица пак съм на преглед , ако не реши да тръгва дотогава  Mr. Green. Хубава и бебеносна вечер ви желая  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 691
Аз сега не раазбрах утре какво ще правим, алооооо бургазлийки   alert Whaasup не стойте ми казвайте. Знам  че е малко студенко, ама........Пончита я остиска до утре я не, после ходи я търси за кафе, ще има много грижи , та да и е до нас. Миленка, Лилка , да изброявам ли поименно всички Патеее??? Утре в 14, къде в центъра?

# 692
Зузи -  Praynig
Понио - то и при теб не останало като гледам - дано всичко мине леко и меко  Hug
Пате -  Hug

Заради бавният ми нет днес изпуснах прашеца за съжаление Simple Smile

# 693
Пони, аз от 3-4 дни съм със сърцепляс, не е от днес. И преди се е случвало Mr. Green

Маги, ще направя тест, но днес ми е 10 ден от О..раничко е.

Кокоске, утре ако изкарам +теста, отиваш да раждаш..за днес е явно, че няма да стане, само се набутахме с Пънчита Joy

# 694
Привет,привет и от мен Hug

Зузи,не съм пускала палците Praynig Praynig Praynig
Чакаме новини и от Поньо и нейната госпожица Hug
Честита 90% принцеса и на Дармето.
Ако не се лъжа и Мишето днес има преглед PraynigМише,чакаме те Hug
Пръсти и за първият преглед на Пепитка fingerscrossedИ ТМ като моят.
Пънче,ти питаше за Селена,нали?Не сме пили и не мога да кажа доза,но знам,че с него трябва да се внимава,защото предозирането му никак не е хубаво.
Сигме,как сте вие?
Тони,дръж фронта,никакво разболяване Naughty
Патееее, Praynig Hug
Лилка,а ти как си днес?Отмина ли зацапването?
Прахче,много те прегръщам HugТолкова трудно решение сте взели,а и трудното и емоционално тепърва предстои.Но виждайки с какво сърце и душа подхождате,няма как добротата ви да не бъде възнаградена HugДръж ни в течение какво се случва и дано всичко се задвижи по-бързо от очакваното.
Рейни,минавай колкото и да си заета Hug
Форестче,дано Габи се оправя бързо и нищо не те тревожи.
Рожденничката Ема,Слав и Михаил пу пу пу ,колко са пораснали и хубави.Много хубави дечица си имаме в групата.
Мравче,вие как сте?
И Рони,да се яви на отчет Hug
Принцеска,а ти как си Hug
Кокоситка,върна ли се от разходка?
Моменце,дано всичко е наред със изследванията на твоята зълва.А и 7 Април наближава,малко остана Hug
Веси,тук съм  newsm53,надничам цял ден,почвам да пиша,прекъсвам и пак.Добре съм,благодаря ти Heart Eyes,чакам си търпеливо денят за преглед,но ММ няма да е в града тогава(няколко дни) и сега ме навива да ходим по-рано.Обяснявам му,че нищо няма да се види,но не Mr. Green

Погал по пупите на всички бременлийки,а на останалите много  Hug Hug Hug
Имах още да пиша,но после като се сетя Mr. Green

Едит: Пони,пак заедно сме писали Hug

# 695
Пони, лошото е, че аз вече ги сложих джапанките в сака  Joy Айде слагай и твоите  Hug
Пънчеее, представяш ли си да ви пиша от предродилна  Mr. Green  Hug
Айде да ръсна и да спретвам вечеря babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 696
  • В сърцето на любимия човек
Пони, лошото е, че аз вече ги сложих джапанките в сака  Joy Айде слагай и твоите  Hug
Пънчеее, представяш ли си да ви пиша от предродилна  Mr. Green  Hug
Айде да ръсна и да спретвам вечеря babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Ами няма да се учудя, ти си шемет  Mr. Green
 newsm79 newsm79 newsm79
Хайде да складирам малко прашуляк  Hug

# 697
 Деси - моите ги слагам утре след срещата  Joy.
 Чоки - усетих , че нещо такова е станало  Hug  Heart Eyes.А и на Мишки ли и беше днес прегледа  newsm78
 Пънче - да те запуша с прашец пък  Sunglasses babydust7 babydust7 babydust7

# 698
Аз пък под него  newsm79 newsm79
Палчета за мишка - дано всичко е наред с бебенцата Simple Smile

# 699
Не сме издали още разрешението за раждането  Laughing Laughing  още малко ще постиска Пончита , ама виж Деске теб те пращаме от 1 седмица почти, та викам е време  Laughing

# 700
  • NE
Magyg Нали знаеш за другия месец.  Hug Hug Hug
Рейни Нямаме търпение за бременни снимки Crazy
Бени Малката е истинско съкровище. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хубава като мама. Hug
Дарме Официално честито розово щъркелче. stork-girl Знаех си че това розово дупе ще донесе едно малко момиченце. Hug Hug Hug
Кокосче Да се скраш на тази лоша кашлица. Naughty А за другото ти се възхищавам. Обикновено са откачили вече от теглото. Hug
По този повод една позната беше казала, че няма да се среща с нас защото в 5 месец и тежало много. Crazy
Глухарче Стискам палчета за прегледа. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Моме Абсолютно е така! Peace Към мен е имало едно наставническо отношение. Не ми харесва и се дразня. Peace
Пепита Палчета и на теб!:fingerscrossed: Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Смайлче Аз съм с теб по отношение на лапарото. Не се тревожи, само се отпуни, че ще се наредят нещата. Hug
Зузи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Попътен вятър с новата тема. Чакам с нетърпение. Mr. Green
Мишки fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Днес сутринта ми се счупи термометъра окончателно. Според него имах в д-то температура 40,4. Shocked Хубаво, че след ден-два ще имам нов и то розов.  Flutter
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 15 нови отговора. Shocked

# 701
алооо балоните, за жоржита питах  newsm78

аз пък искам вече кокоса да ражда, че ме яде на коя от нас ще си кръсти детето  hahaha

# 702
Poni,Desi, Много сте сладки Hug Палете джапанките и утре да ни зарадвате.

Зузи, ако можеш изчакай още 2 дни, въпреки че като чета на Веси на 7ми ден е отчело, на Лилката и на нея преди 10-ти. Няма да те навивам, само много,много,много Praynig

Флаурче, на линия сме както винаги Hug Между другото имаш страхотен вид, много ме кефи и роклята и обувките. Искам да си много спокойна и да се насладиш на прекрасното събитие, което ти предстои Hug

# 703
  • В сърцето на любимия човек
Хубаво ме заклещихте, дано има полза  Praynig
Тази сутрин си поговорих с ММ за нова спермограма, че нещо се ослушва (много му е спечено, ама на мен не ми е по-добре) и май го убедих да пусне още една обикновена тази седмица в някаква друга лаборатория, където майка му настоява да пусне, а като вземем заплата (сега сме малко на изпарения) да пусне и разширената в Щерев.
Едно не мога да разбера - защо свекървите се бутат навсякъде. То ние сме си виновни, че сме свикнали всичко да им казваме, ама понякога ми се иска да не ми се налагаше да водя битки в семейството, достатъчно са ми ежедневните битки със самата мен...

# 704
Понеже сте лоши, реших да се пробвам с тест..направих един овулационен и един за бременност..Този за О излезе с втора бледа черта, а този за бременност - отрицателен. При това положение оставам бременна в главата до Сряда, когато ми е датата за М и после вече, каквото сабя покаже Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт