Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Пони,вятър ,буря нищо неможе да ме спре да дойда да си пия следобедното кафенце с вас Mr. Green
Зузи,има още време  fingerscrossed
Патеее,къде изчезна не съм пуснала палчуните fingerscrossed

# 706
  • Варна
Зузи, на мен на 11-ти ден след. О теста ми беше с много въображаема чертичка  Grinning Тест за овулация ми показа + резултат още на 9-ти ден след О . Стиснала съм ти едни палци и няма да ги пускам !  Hug
Пате, какво стана ? Държиш ни в напрежение  Crazy
Мишето е на преглед в четвъртък  Mr. Green Мишеее, ела кажи как си, че те мислим  Hug
Тоничка, ще свикнеш без кафе, даже може и да спре да ти се пие по-нататък .
Хайдееее, искам някой да влезе и да разтърси темата с хубава новина ! Много ви обичам, всичките  Hug

# 707
Ех,Зузи Hug Hug Не губи кураж докато не се появи леля ти,тази гадна и нежелана гостенка.

Пънче, тия свекита все се мешат бе,страшна работа. Те уж се стремят да помогнат, а в същото време са ужасно досадни. Опитай да не и обръщаш внимание и си прави каквото ти си знаеш и смяташ за правилно.

Момичета,вие поръчвали ли сте pre seed от ebay и ако да кой точно newsm78

# 708
Ох сега три дни съм на детоксикация само на течности, пък мъжът ми се тръшка да правя торта  #Cussing out #Cussing out

Значи утре ще се видим девойки   Wink

Зузке, ти пък кви тестове правиш посред нощ и то на 10 ти ден, даже и да си бременна.....то този тест няма как да го покаже, ама нищо...утре пак същото упражнение, но този път рмано сутринта  Wink

# 709
Прахче, предния път се тествах 4 дни преди датата за М, в 18.30ч и направо си излезе хубава черта. Аз не бързам за никъде, както казах ще си чакам сряда  Mr. Green

# 710
Добре де ,имам един въпрос може и глупав да е ,ама ще рискувам newsm78
Защо тестовете за О.,показват втора черта Rolling Eyes,ето и аз като правих на този тест излезе втора черта,а на теста за бременост НЕ Naughty
Надявам се някой да ме е разбрал какво питам Mr. Green

# 711
  • до едно тепе
някой има ли връзка с жоржитка, че ми липсват шарените и постове newsm78
Тя се разписа в общата отчетна на мамите някъде малко след рождения ден на малката и май след това не е писала. newsm78
Деско зависи колко време ще седиш в предродилна-2-3 или 10-15 часа Whistling Аз се гърчих 2 часа вътре,и псувах яко окситоцина #Cussing outБез него вероятно щях да откарам  поне 4-5 часа,а може би не Rolling Eyes
Зузко ще стискаммм палците ама мноого силно ще ги стискам fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 712
Абе, Зуз, то хем е рано, хем е късно вечер  Mr. Green Дано сряда е денят  Praynig Тъкмо и за мен тогава, че утре съм на РД на приятелка и ще я изненадаме с торта  Mr. Green
Поспалане, аз живи и здрави мисля да прекарам повечко време, ако може де вкъщи преди раждането  Praynig
Сиг, хаха, просто съвпадение има, именцето иначе от училище си го знам  Mr. Green
Цвете, абе то ми тежеше да ти кажа, ама последните дни пукам от енергия  Laughing
 babydust7 babydust7 babydust7

# 713
Леле Прахче,само на течности SickАз съм го опитвала този номер и никога не съм успявала,пък цели 3 дни,ти си герой Mr. Green

Зузка,хайде утре рано да ни изненадаш първа в твоята темичка Hug

Миленка,виж тук,много хубаво е обяснено за Ову и тестовете за бременност.На английски е,не намерих на български Peace

Арвенче,благодаря.Аз явно съм се заблудила за днешния преглед на Мишето, Blush

Деска,какъв рожден ден?Аз съм заложила за утре да раждаш Mr. Green

# 714
знам бе деско, ама това не ми пречи да си мечтая да кръстиш бебето сигма  Joy
че може и да не дочакам някоя внучка да ми носи името  Thinking

# 715
  • В градината...
Не, ако това прочета на ММ, вече ще ме изсели. Обеща да ми ограничи достъпа до бг мамата, защото съм  била психясала, асоциална и не съм водела нормален живот. Какво било това да му цитирам разни 'магнитче",  "звездичка" и прочие, това хора ли са  ooooh!

# 716
# 717
хаха Перу той и моя така ми вика аз може и наистина да психясвам вече амa
chocobella благодаря за интересната статийка Laughing

# 718
  • В градината...
Даже ми вика- я се виж, ти НЕ СИ ПЕРУ  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 719
  • NE
Перу И на мен ми се каниха, ама като не го занимавам ме оставя. Mr. Green
Меги Само да отбележа, че на сватба ходя като гост. bowuu Още не съм се престрашила да се разписвам и ако го направим никога няма да е толкова голямо и светско като сватбите на които ходим. Дори може и да го направим и да кажем, че отиваме на пазар. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кокосче Евала! thumbsup
Сигме Не едно,а най-малко две внучета ще гледаш. Hug
Прахче Имах една колежка/съквартирантка, която също спазваше тази част. Много не и понасяше последния път. Peace

Общи условия

Активация на акаунт