Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ами аз нямам никакъв проблем към момента, освен един - мъжът ми цял ден мляска нещо , и не му стигаше браунито вчера, ми днес цял ден ходи след мен и ми се моли като детенце от ромски произход за чийзкейк .....спретнахме една по бързата процедура, че вече ми стана и досаден. Мина му мерака , за тортата щото не прецени , че ще е готова чак утре, че и трябва време да почине,  Joy hahaha  Сега почна да мрънка питка да съм му правила.....като малко дете е, имам чувството, че понякога си проси внимание така  newsm78

# 721
Ахаха  Joy
Ама, Перу, защо ни цитираш на мъжо  Blush То те няма да ни разберат изобщо  Mr. Green
А приятелката е акушерка и то в болницата на твоя док Сиг  Flutter И мъжо вика - а и да ходиш поне могат да те изродят, това за утре за рд  Joy
Пх, последно спамя, че не знам Зуза как е като шеф  Mr. Green  Mr. Green  Heart Eyes

# 722
Зуза е добричка, като Рейни, споко  Mr. Green От спамър к'во очакваш Joy При мен шах с пешката..преди час цапане и пак нищо Twisted Evil Давам си още месец и запрятаме ръкавите с док, че ми писна да се мандахерцам  Crossing Arms

# 723
Абе Чоко, кой пусна мухата, че днес съм напреглед?   newsm78  Четвъртък следобед съм   Whistling Hug
Пънче, защо изобщо ще пускате обикновена СГ и после разширена?  Тя тая обикновената никаква работа няма да ви свърши   Naughty  По-добре си спестете паричките и ги ползвайте за разширена  Peace Hug
Арвенче, добре съм уж.   Hug  Иначе с подробности - сутрин много ме сърби корема където слагам фраксито, откачам.  От два дни ми е едно такова странно, гади ли ми се, не ми ли се гади, кофти ми става от някои храни...  Не че се оплаквам, а си се чудя може ли толкова рано да имам дискомфорт   newsm78  А и следобед ако не се подпра някъде да се отпусна или даже подремна, не мога да изкарам   Blush
Миленка, може би защото тестовете за О са по-чувствителни, друга логика не виждам   Thinking
Палчета за всички НЕчакащи, празнували тези дни и нуждаещи се от подкрепа!  Чета ви, но Ич не съм в час, блуждае ми сивата клетка и това е...   Hug

# 724
Перу, мъжа ти пък какво не им харесва на магнитите и звездите? Sunglasses
Деситка, Пони, виждам, че сте добре! Simple Smile  Hug Деситка, упорита тая болест, не си ли по-добре?
Зузи, Мишки и всички други! Hug

# 725
  • В градината...
Мише, дай Боже всекиму таквиз блуждаещи сиви клетки  Rolling Eyes

# 726
Хайде напънете спама, че тази вечер ми се иска да пусна темата..Утре не съм на работа, и ако пак не спинкам ще има тема чак по обед...действайте Mr. Green

Мишок, и мен ме е сърбяла тумбата от фраксито, ама си се чеше лекинко. Стискам палчуги за четвъртък Praynig Hug

Звезди, вие как сте  Hug

# 727
 spam2   hahaha
Айде да питам аз пловдивчанките тогава, ниЙ кога ще пием кафе, а?   Crossing Arms

# 728
Леле, колко сте изписали... Crazy
Много сте ми сладки. Hug
Зузка, няма как да ти отчете на 10-ти ден след О и то вечерта.  Rolling Eyes Стискам палци в сряда да се изненадаш с + тест. Praynig
Деси, Понио, леко раждане момичета. Тези бебета нещо се инатят и не искат да излизат! Joy
Тони, Пепита, лилка, Чоко, Мишки, успех на прегледа. Peace Ако има още късмет и на тях! Peace Peace
При мен течението спря, надявам се първия Ц да дойде навреме другия месец.
Айде лека от мен. Чакаме новата тема утре! Hug

# 729
  • NE
Зузи На вашите услуги за спама. bowuu Пожелавам ти първото именце в бременния списък да е твоето. Peace
Миши Простено ти е! Hug Hug Hug
Кокосче То било уредена работата с рд-то. Mr. Green
Прахи Мъжете като врънкат, врънкат стабилно. Аз съм като сервитьорка за чай по цял ден. Crossing Arms
Кашмирче Да се отзове за спам. baaa

Забравих да ви споделя, че бях пратена да търся снимки от ученическите ми години за една ретроспекция на класовете и като се затрупах със снимки. Голямо чудо видях, а усмивката не ми се маха от лицето. Party

# 730
Oooo как обичам да мирише на спам  Crazy

Аз днес се чувствам прекрасно и се чудя защо  Joy
Четвъртък реших- пак пускам ЧХГ. Май съм пристрастена към Цибалаб   Mr. Green

Перуниче как е без цигари? Аз знаех, че няма да ми е трудно да ги спра, но пък сега изобщо не се сещам за тях. Е то и с моите 2-3-4 на ден  Simple Smile
Мен очите ми се затварят, но ще се помъча да догледам Гласа...

# 731
Дани, ти как си?  Rolling Eyes

Цветенце, аз много обичам да се ровя в стари снимки...като си отида при мама и тате вадя старите албуми и си се смея и плача едновременно Blush

Тони, недей психясва и ти с това ЧХГ Mr. Green Hug

# 732
  • В градината...
Ами подмладих се  Blush Ама то и аз не се водех голяма пушачка.

# 733
Перу, ще видиш как с времето все по-готино ще ти става Heart Eyes Аз на 8 април ще направя 2 г, откак не пуша, а бях много върла smile3546

# 734
  • В градината...
И хич ли не си палила  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт