Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
дарме, как си мила  Hug

смайл, заповядай.

# 61
Олеле Сигме, честита ви първа месечинкааааа!!!!!!!!!!!!   newsm51

# 62
  • София
Сигме (адашке  Hug)Мерси, че питаш. Добре съм, нямам симптоми грам.. само кръста ме наболява. Даже точно сега се чудих дали усещам бебо или си въобразявам-не мога да преценя Rolling Eyes Crazy newsm78
Смайл добре дошла и бързо към очетните! Hug
Мециии как е Емка-семка? Ти как си?

# 63
Благодаря ви момичета  Two Hearts !

# 64
Здравейте,момичета Hug

Цопвам и аз в новата прекрасна темичка.Рейни,благодарско  bouquet

Искам предварително да се извиня,че не съм ви чела и няма да се обърна поименно,както го правя обикновено WhistlingАми,аз от вчера съм като паднала от Марс,не знам къде се намирам и какви ги върша.Вчера следобяд видях за първи път нашите дългоочаквани и мечтани две чертички EFP.Огромно удоволствие,вълнение,сълзи и много страх в едно.Не намирам много думи и в момента.Днес направих и кръвен и резултатът е 220 ( на 28 ден от цикъл и 14 от Ову).Все още не мога да си отпусна сърцето обаче и само се моля всичко да е наред.Не ми честите мили мои,не докато не минат тези дълги 2 седмици и видим какво и къде се случва.Много ми се искаше да поизчакам преди да ви кажа,да съм малко по-сигурна,но сърце не ми дава да не ви направя съпричастни.Пък и каквото е писано ще стане,моля се само,да е само хубаво за всички нас тук.Прегръщам ви всички по много  Hug Hug Hug

Eдит: Рейни,мила,ще те помоля на този етап да не ме добавяш към списъка.Здраве и живот след няколко дни Praynig

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 20:24 от ChocoBella

# 65
  • NE
Запис от мен! Peace
Рейни Хиляди благодарности. Името е наистина добро. Peace
Сигме Честита 1-ва месечинка на Лия!  bouquet Браво на твоето момиче. Остава само да махнат системите и да се гушкате. Hug
Чоко Силно гуш от мен.  Hug Hug Hug Искренно ме зарадва и ми вдъхна малко надежда. Hug След две седмици ощееееееее много. Hug Hug Hug

# 66
Чоко  Mr. Green Praynig smile3505 Hug Разбра ме, нали  Whistling

Смайл  wavey и бързо към отчетни  Mr. Green Hug

# 67
Чокооооо   Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 68
Чоко, честитооо Hug Надявам се тези 2 седмици да минат бързо и всичко да е наред  Hug

Сигме, честита ви първа месечинка  Laughing Laughing

Смайл, добре дошла и отишла (към отчетните Simple Smile ), както казваме по нашия край.

Мишки, стискам палци всичко да е наред!

Перу, помни какво си обещала. Sunglasses Ще се наложи, да знаеш.

Ренди, ако причината за изчакването е секцио, не винаги е нужно да чакаш 2 години.

Веселушко, как си Hug

Евка ми се губи от доста време Thinking

Този месец съм го отписала. Никаква не я свършихме, но това е положението. Дано за майските празници вече имам повод за очакване на нещо хубаво.

# 69
ех че новина  Mr. Green
чоко голямо честито  Hug

цветенце, ние нямаме системки вече

# 70
  • Sydney
ChocoBella Честитооо Simple Smile
smile_86 Добре дошла Simple Smile

моето дете е с температура  Rolling Eyes

# 71
  • Варна
Мили,Патенца,хилоу Hug
Рейни,стискам палци,мило,мамчето ще се оправи Hug
Сигме,моля ти се душе,стягай се и се оправяй Hug Hug
Чоки Praynig Praynig Hug Hug
Мишенце,стискам навсякъде Shocked Hug
Перу,никъде не те пускам,сигурна съм,че е лабор. грешка Hug
На всички други пращам големи гушки,щот ММ ме напъва за ракийката Hug Hug Hug Hug

# 72
Много хубаво почна темата , Чоки, честито мила, стискам палчоци за лека бременност и пухкав финал. Само такива новини , дано повлечеш крак мила.   bouquet

# 73
Аз ще се запиша все пак на 5-та страница, че много пишете и после ще ходя да чета! Рейни, благодаря за темичката!
Чоко, много се радвам, мила Praynig Praynig Praynig
Сигма, честита първа месечинка на Лия!

# 74
  • В градината...
Чоко, браво, момиче  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт