Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Чокооо, прекрасна новина  Grinning Стискам палците, всичко ще е наред, да знаИш  Mr. Green  Hug
Айде, моми, продължавайте в същия дух  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 76
Коки, отъркалях се като кенгур в кокосов прашец Joy, но това е защото искам да изпълня заръката ти да продължаваме все така Mr. Green

# 77
Сигме, не знам дали си дочела предната тема, но и тук да честитя първата месечинка на Лия  Heart Eyes Пожелавам й скоро да се прибере вкъщи, а на теб да се преборите с тромба  Praynig Hug

Мише, прекрасна снимчица  Hug Стискам палци всичко да е наред и с двете мишлета  Heart Eyes Heart Eyes

Чоко, стискам ти всички палци и след две седмици да чуеш най-хубавото туп-туп  Heart Eyes

Бени, дано не е нещо сериозно и Т да спада бързо  Hug

Габи също си е вкъщи няколко дена, че кашляше сутринта. Водихме я до ЛЛ, но слава Богу няма нищо....от сополките, които пък са от растящите кучешки зъби  Crazy

Рейни, скорошно възстановяване на майка ти и гуш за теб и бебка  Hug

# 78
Чоко Hug Praynig

Пънче, благодаря ти,мисля и аз като теб да направя и ще следя няколко месеца прогестерона да видим дали ще влезе в норма

# 79
форестче мерси. дано габката скоро се оправи. и емчето и то  Hug

аз за тромба съм решила -  finger

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 22:14 от sigma

# 80

аз за тромба съм решила -  finger

подкрепям с два пръста tooth

# 81
  • shumen
Сигме,честита месечинка на Лия.Да е жива и здрава.
Чоко,тихичко честито.
Бени,дано не е нещо сериозно.А да не са зъбки?

# 82
Вава, много щастливи моменти с малката Калина ви желая! Чакаме разказ!
Моме, моят първи пост е от декември.2011 г. Обзема ме носталгия като се сетя и аз колко наивно влетях и си въобразявах, че бебетата стават много лесно. Иска ми се пак да съм толкова наивна, защото имам чувството, че главата ми вече ще гръмне от информация на тази тема.
Тоничка, съболезнования за твоята дружка!
Кокосата, аз слагам 50 ст. за 22 март. Много добре ми звучи като ден да се появи Кокосата на бял свят!
Маримед, успех, мила! мисли позитивно!
Флауър, дано начертаният план да даде ревлив финал!
О, ЗИлен, в отпуск по майчинство ли ще излизаш? Рейни, изпращам много положителна енергия на майчето ти! Praynig
Тоито, аз също съм пациентка на д-р Даскалов. Не може да не ти е казал да посетиш и ендокринолог. А той в изследванията включва също ТАТ, МАТ, ФТ3, ФТ4. Ти изследва ли ги? Отиди задължително на енокринолог! На мен енокриноложката ми обясни, че яйчниците работят най-добре при ТСХ под 2.
Пепита, дано бързо оздравява татко ти!
Мише, дано се развият едно или две живи и здрави бебчета от тези малки точици Praynig
Бени, много гадни вируси има сега. Дано бързо да оздравява малката ококорена Ема!
Форестче, дано и малката Гъбка бързо спре да кашля!
Сигма, какво казват твоите доктори? Ще те изписват ли скоро?
Прахче, аз май вече съм за Гинко билоба, но не помня за какво става дума newsm78
Пате, кво стана с девойките от съседната тема, озаптиха ли се или да идвам да им правя кризисна интервенция да ги омротим малко  Laughing

# 83
Чоко Лелеее как ме зарадва  Praynig Praynig Praynig Praynig всичко ще е наред ,мила,отпусни душата  Hug

# 84
Цитат на: zuzi_79 link=topic=7093[tt
[/tt]94.msg24663157#msg24663157 date=1363637447]

аз за тромба съм решила -  finger

подкрепям с два пръста tooth

И един зъб  hahaha Joy
Да се оправят бързо Габи и Ема  Heart Eyes
Пате, ама това е в петък, хихи, ужас, не съм готова  Mr. Green  Hug

# 85
  • София
Рейни, мерси за темата!   bouquet
Чоко Hug Praynig
Мишки, вярвам че поне едно сакче ще се ревърне в страхотно бебче! Защо не пък и двете?!  Flutter
Феичка, много страници са изписани, та нещо пропуснах - какво каза док?  newsm78 Heart Eyes

# 86
 smile3539 Ида и в новата тема,която определено ми харесва как започва.

Рейни , темата е прекрасна, заглавието също   bouquet Надявам се бързо оздравяване на мами. Бъдете живи и здрави. А бабчето как е?  

Сигме, искам да чета как вече и малката Лийка ти взима тока, като Влади на Ренденце  Simple Smile Бързо възстановяване и на теб, а бузанка е страхотна. Добре напредва, браво, браво  Hug

Кокосче, ако няма да раждаш следващите 2-3 дни, няма шанс да е в тази тема. До тогава ще е изписана  Mr. Green

Обаче с кеф си ви изчетох и си ви чета, въпреки, че не съм активно пишеща.

Меримед, Мише   Praynig
Чоки ,   remybussi   Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Всичко ще бъде наред  Praynig

Момичета, искам да ви благодаря за думите и подкрепата.
Скрит текст:
Аз цял ден съм като в кошмар, от който все чакам да се събудя. А като влязох в къщи...  Cry Cry
Ужасно е. Вече ме боли кожата, когато я обсипвам със сълзи. Но моето бебче заслужаваше много повече. Ооо, съжалявам. Няма вече. Спирам

Лека от мен. И аз ще пробвам да поспя...

# 87
  • NE
Кашмирче Аз писах в предната тема,ама нали сме новички ... новините са лоши.
Скрит текст:
Плана е ако не стане до май месец ще правим диагностична лапароскопия, поради съмнение за проблем в тръбите. Иначе хормони и другите чаркове са добре. Ама пак е вариант. Peace
Тони Аз много обичам животинките и всяка щом си отиде по подобен начин съм тъжала за нея адски много. Душичка е и боли. Hug Поне сте го отървали от болките Hug
Кокосче Давам 50 ст. за 22 март. Все пак пролет пукна и Кокоска да. Mr. Green
Сигме Браво за настроенито. Hug Hug Hug Скоро ще свърши и това препятствие. Peace

Ох мисля, че след малко двамата гости на моя мъж ще излязат с главите през вратата. Mr. Green

# 88
Кокос, че какво му е лошото на петък newsm78 Щегувам се, душицо! Ние сме с теб! Всичко ще мине гладко  Hug

# 89
Литъл Ко ще се роди на 25-ти, тогава се пада Благовещение, ако се не лъжа Rolling Eyes Mr. Green Така че не си хабете паричките Mr. Green Дано този ден, освен Кокосче ни донесе и още много положителни тестове и пухкави бебета след някой други месец.  Praynig

Тони, казват, че времето лекува...колкото и да е тъпо Hug

Малка Габка и Емка да се оправят скоро, че е много тъжно малчовците да са болнички Confused

Хайде изчезвам и аз вече..тъкмо приспахме ония убавец от горния етаж, ще има няколко часа спокойствие Joy Лека нощ на всички и спокойни сънчета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт