Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Рейни, браво за заглавието.  bouquet
Сигме, супер новини. Малката сладурка е много борбена за да дава сили на мама и тя да се държи и да се оправя бързо за да си се гушкат съвсем скоро. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За всички останали стискам палци.
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 31
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Рейни, благодаря за страхотната тема   bouquet Надявам се скоро майчето ти да се възстанови напълно и бързо да мине и следващата операция  Hug
Мише, чакаме те с добри новини ! Направо не мога да спра да проверявам, дали си писала  Heart Eyes
Сигме, много кофти ситуация пак, но съм сигурна, че и този път ще се справиш ! Дано скоро си прегърнеш детенцето и да бъдете много щастливи !
Перу, защо така ? Не ти давам да ни напускаш, и на твоята улица ще изгрее слънце, само трябва да вярваш  Hug  ( виж само кой ти го казва ... аз бях много дълго време оклюмала, но когато реших да се изправя, тогава дойде приятната изненада )
Весе, как ти стига само толкова храна, не се ли чувстваш гладна ? Килограмите после ще ги сваляш, сега не се лишавай . Аз хапвам често по малко, за сега съм си същите килограми.
Аз се завърнах от разходката до Шабла, там бяхме при баба ми за няколко дни. Ходих днес да се записвам уж на ЖК, но не можахме да се разберем с някои индивиди на регистратурата и ми дадоха час за Петък да си ходя при доки, той да ме записва. Бясна съм, аз обяснявам, че трябва да се срещна със Соня - техническия секретар, а на регистратура ми викат - " Не може така, ето ви час "  #2gunfire
Много дълго стана, ама имам да наваксвам  Mr. Green  Ето и малко прашец :  babydust7 babydust7 babydust7

# 32
  • В градината...
Мише, нищо не разбирам от този тип "фотография", но се моля всичко да е наред  Hug

Момичета, ако на моята улица някога изгрее слънце, публично ви обещавам да дам общ банкет на цялата тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush

# 33
  • В сърцето на любимия човек
Мише - аз не мога да се ориентирам много по снимката - момичетата, които са виждали вече точици ще се изкажат по-добре от мен. Аз искам само силно да ти стисна палци   Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Перу - обещаваш ли  Mr. Green

# 34
  • София

Такааа... добрее... харесва ми темата да започва с добри новинки. Браво на Лийчето  Mr. Green

Мишки, чакам сърчице и ще те преместя в списъка, вече нямам търпение  Hug Бусколизин ли? Не пиеш ли Но-шпа или Папаверин  newsm78

Арвенче, не се ядосвай, ще се запишеш  Hug

Аз съм виждала, ама ми изглеждаше на нищо... черна точка..иЧ мЪ няма по тези снимки... на мен всичко ми приличаше на черно баланче и бебе...  Tired

# 35
  • София
Мише, на мен голямото сакче ми изглежда съвсем ок. Много по-добро от моето в началото. Стискам силно палци!  Praynig

# 36
Момичета, благодаря за куража!  Hug
Може ли да се забременява при нисък прогестерон? При миналата бременност ми се наложи да лежа и помня, че ми биха прегнил и дуфастон (вагинално).
А конизацията пречи ли на износването? До колко? На нормалното раждане?

# 37
Рейни, не ме мести още, много ме е страх!!!   Rolling Eyes

Ето я още веднъж, оградено с червено.

Скрит текст:

Пак се допълвам:

Сигме, браво на Лийчето!  Стискам палци и за теб!  Утре ще запаля свещ в църквата и ще се помоля по-бързо да се оправяш!

Рейни, пих досега 3х1 бусколизин и 3х2 но шпа.

# 38
  • Варна
Ей, докато пиша и публикувам, хубавите новини са дошли Simple Smile
Мише, стискам силно палци и няма да ги пускам,  Praynig всичко да в наред и на следващия преглед да видиш как пулсира сърчицето  Hug
Перу, под моя прашец си, няма къде да бягаш вече  Wink
Сигме, браво на детето, много се радвам  Hug
Рейни, ядосвам се, защото се бях разбрала с док. и трябваше направо изследванията да ми пуснат, а сега губя 1 седмица . Абе ма*ната му  Crossing Arms

# 39
  tiptoe
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 21 нови отговора.
Смятай колко време ми е отнело  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 16:56 от stelico

# 40
  • Северозапада
  tiptoe
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 21 нови отговора.
Смятай колко време ми е отнело  Mr. Green Mr. Green
hahaha

# 41
Записвам се да не ви изтърва, после ще пиша  Crazy
Сигме много се радвам за малката  Heart Eyes
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора.  Shocked

# 42
  • Германия
Мише: дано и второто се нормализира. И скоро да видите две сърчица.
Сигме: браво на Лия, ето тя ни е доказател, че човек трябва да се бори. Нека да е много много здрава и щастлива.  Hug
Арвенче: а ако се обадиш на доки и му кажеш, той не може ли там да съдейства.
Аз след малко ще звъня на моя личен лекар, за час. Оф аман от вируси, сега пък ми е студено, а съм завита.

# 43
Мравче не е смешно  Blush скоро и ти ще си така - ще имаш мерак да пишеш,ще има и какво да споделиш, но време и свободни ръце-йок  Laughing
Сигме , Мишле - чудесни новини , още малко стиснати палци до пълното щастие и за двете ви  Praynig Praynig

# 44
Арвенче, аз не съм се занимавала с регистратури, док си ми каза направо да му занеса на него направлението за ЖК и толкова  Whistling

Мишок, от това "кривото" сакче знаЙш кво хубаво бебе ще стане  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт