Първа пролет наближава, с две чертички ни дарява - Тема 129

• 21 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Северозапада
И аз тук
Ренди, щом имаш желание след 2 години пак ще се присъединиш активно  Wink
ПП Да сложа някоя фейчка, че все забравям  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 16:17 от ant G

# 16
Не мога да ви насмогна. Hug

# 17
  • В сърцето на любимия човек
Ренди - радвам се да те видя  Hug Как сте с малкия Влади? Защо 2 години, виж Плодчето колко бързо задвижи процедурата за второто  Hug

# 18
В тих ужас съм... След два дни съм на лекар и сигурно до тогава ще съм развила пълна паника.
По повод кървене по време на секс и зацапване в лутеалната фаза си запазих час при гинеколог.
Преди години (5), точно преди да забременея, ми намериха раничка, която обгориха при резултат ПАП 1. След което обгореното прокървяваше по време на бременността, следва раждане, разкъсвания и тн... И повече не съм се занимавала с нея.
Сега си самопоставих диагноза и се самопобърквам. Мисля, че съм с ПАП 3 и с нисък прогестерон в лутеалната фаза. Сигурно ви е позната тази лудост. Кажете нещо...

# 19
Мадмоазел, успокой се Whistling Първо тези ранички може да се дължат на хормонални проблеми, а не да са онова, което ти си представяш. Недей да изживяваш нещата предварително и да се самонавиваш.  Hug

# 20
пънче копирай ме че съм на система Peace

# 21
Сигме - за теб - веднага  Hug

Цитат на: sigma
колккото аз съм зле толкова дребната се подобрява Laughing
май трябваше да си я оставя желязка
днес са и били ваксините, яде самичка и най притеснителното за мен нешо -очният е минал без забележки.без АБ
Гласят я за изписване, но ще плащам да я държат
2010 гр

# 22
Мадмоазел, успокой се Whistling Първо тези ранички може да се дължат на хормонални проблеми, а не да са онова, което ти си представяш. Недей да изживяваш нещата предварително и да се самонавиваш.  Hug

Ядосвам се и че са ми горили раничката при ПАП 1. Защо? Без биопсия при това? Къде ми е бил акълът? В момента в рамките на половин час четене установих, че въобще не е трябвало. А кървенето е симптом за лош ПАП, нали?
А това зацапване в лутеалната фаза - то сигурно е хормонално....

# 23
  • В градината...
Сиг, супер, минали сте 2 кила  Heart Eyes Heart Eyes

# 24
  • При моето слънце
Супер новина, хайде сега и теб да изпишат, за да е пълно щастието  Hug
Пънче, Ренди сигурно се притеснява от секциото, затова ще изчака  newsm78

# 25
Ядосвам се и че са ми горили раничката при ПАП 1. Защо? Без биопсия при това? Къде ми е бил акълът? В момента в рамките на половин час четене установих, че въобще не е трябвало. А кървенето е симптом за лош ПАП, нали?
А това зацапване в лутеалната фаза - то сигурно е хормонално....

Не означава непременно това-на мен преди 3 години ми тушираха раничка, която прокърви по време на секс (така разбрах за нея), първата цитонамазка беше ПАП 2, а след 6 месеца ПАП 1. Не си внушавай такива лоши неща, моля те  Hug

Петьофи - не се сетих за това  Peace

# 26
Мерси за темичката на Рейни, на Мадмоазел ще й кажа да си погледне подписа, а на Сигмето - е, такива новини искаме да четем  Hug

# 27
sweety_y, то само да дойде бебче, пък ние няма да го връщаме я. Аз така си говоря, понеже съм прясно сърдита на свеки

Перу, скоро и на твоята улица ще изгрее слънцето, не се отчайвай Hug

Аз сега ще задам един малко тъп въпрос, но от доста време се чудя дали може да се прави кола маска по време на бременност. Всеки път ми се пада след О да трябва да ходя и все се чудя ако е станало нещо, дали колата няма да навреди.

Mademoiselle, аз също имам зацапване 3-5 дни преди МЦ. Днес ми излезнаха резултатите за прогестерона и тук момичетата казаха, че е нисичък.Чакам и доки да се произнесе. Хубаво е да го изследваш 7 дни след доказана О.

Сигме, браво на желязка. Това дете е толкова борбено пу-пу. Хайде сега и ти да се оправиш бързо и скоро да си гушкаш

# 28
  • София
Сигме, супер новини! Айде сега и ти да влозаш в релси и да се гушкате вече!  Hug

# 29
Рейни, благодаря за темичката!    bouquet
Не съм ви чела, но да споделя:  Имаме едно сакче, второто е мнооого малко, най-вероятно не се развива.  Голямото има жълтъчно мехурче, но лошото е че е сплескано, което означава, че имам контракции.  Увеличи ми дозата на бусколизина от 3х1 на 3х2.  Другия четвъртък съм на втори преглед, с надеждата да има сърчице.  Ето и снимката.  Благодаря на всички за палците!  Довечера ще дочитам и старата тема и тази.   Hug

Скрит текст:

П.С. Дописвам се - гледаме тъмната капковидна хава в средата.  Вдясно е голямото сакче, вляво малкото.

Общи условия

Активация на акаунт