Първа пролет се задава, АВГУСТовски бебета в коремчетата шават - 8

• 25 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Силви, а след лечението пуснаха ли ти пак влагалищен секрет. И колко често трябва да се изследва според твоя доки ?

Каза ми, че ще повторим микробиологията след лечението, само ако симпотмите (гадните сърбежи в моя случай) продължат, което било малко вероятно след този препарат. Сърбежите ми спряха от раз и не съм повтаряла.

# 271
  • Пловдив
Здравейте. За Пловдивските мами
УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ „СЕЛЕНА” - П Р О Г Р А М А
19.03.2013 г. Психологически аспекти на бременността.

26.03.2013 г. Бременност и раждане.

02.04.2013 г. Обезболяване на раждането.

09.04.2013 г. Кърменето – да започнем правилно. Първи грижи за новороденото.

16.04.2013 г. Какво се случва в родилна зала.

Елинка, можеш ли да ми кажеш колко се заплаща, за да посещавам тези лекции? И къде се намира това училище? Rolling Eyes Защото аз много искам да посещавам такива лекции и без това съм почти всеки ден в Пловдив.  Wink ... А и забравих да попитам от колко часа се провеждат ?

Предполагам училището е в частната болница Селена, но към другите въпроси и аз се присъединявам.

# 272
Здравейте  preggo

Във фейсбук групата писах,но тук забравих да кажа, че се присъединявам към отбора на мъжките майки  Hug Hug Hug

А сега се връщам да ви чета, че съм 20 странички назад ooooh!

# 273
  • София
Здравейте. Относно изследванията и на мен не ми е взиман секрет до сега, не съм и знаела, че трябва. Само кръв и урина като ме записаха на първата ЖК, после ние допълнително си пускахме стерилна урина, защото бях в болница заради бъбреците и на миналата ЖК от този месец пак ми пусна кръв и урина. Следващият път ще го питам за тая микробиология, нямам оплаквания, но предполагам, че бактерията в урината, която вече с трети антибиотик не мога да преборя, може да се пренесе и натам.  #2gunfire

# 274
lepelissima, честито мъжленце Simple Smile. Значи има шанс да се сбърка пола, на какъв апарат те гледаха, когато ти казаха момиче? Разбира се, че е най- най- важно да са здрави бебоците ни Simple Smile Praynig

Благодаря ти Simple Smile Ще копирам отговора на такъв въпрос, който получих в групичката ни във фб:
Първи догадки за пол получих преди две седмици при частния док, който е с хубав ехограф, принципно и каза, че положението не е много добро да се види, но може да даде първи предположения за момиче. Подчерта, че не е ясно и ще потвърди на следващият преглед. Преди два дни бях при ЖК, който пък е с видимо дъртанянски ехограф, но пък доктора е с добро име за уменията си и първоначално каза, че пъпната връв му е в скута, завъртя ме на една страна - гледа, после на другата - пак гледа /това ми беше много странно, че ме гледаше настрани / и каза, че смята, че е момче, но пак си запази една резерва, след което ме изпрати до тоалетната, че ми се пишкаше много и предположи, че това може да е причина да не вижда кистата, която си имам от жълтото тяло и я наблюдават. Та след изпразването на мехура киста така и не се видя / а тя беше 5 санта, не е като да се скрие лесно/ и много се моля да не изскочи отнякъде и да съм се простила с нея! Другото, което се случи, е, че на малчо му се освободи място на краченцата да рита и се разигра и при това положение док врътна монитора към мен и каза - "ей това му е пишката", вече мога почти напълно да съм сигурен! Simple Smile

Относно изследванията - никакъв секрет и никаква микробиология, въобще нито веднъж ЖК не ме е гледал на магаре, камо ли да взима проби! Мен ме изненада това, но понеже пък частния всеки път ме гледа и на магарето, реших, че ако има нещо, то ще даде индикации при прегледа и той ще ме прати, ако трябва. За сега, да чукна на дърво, нямам никакви симптоми /въпреки, че разбрах, че в много случаи май няма такива.../ Другото е, че освен първите изследвания, други за сега не са ми пускали, питах онзи ден като бях, казаха ми, че другия месец, като отида, тогава. Еми.., каквото кажат.

# 275
Здравейте. За Пловдивските мами
УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ „СЕЛЕНА” - П Р О Г Р А М А
19.03.2013 г. Психологически аспекти на бременността.

26.03.2013 г. Бременност и раждане.

02.04.2013 г. Обезболяване на раждането.

09.04.2013 г. Кърменето – да започнем правилно. Първи грижи за новороденото.

16.04.2013 г. Какво се случва в родилна зала.

Елинка, можеш ли да ми кажеш колко се заплаща, за да посещавам тези лекции? И къде се намира това училище? Rolling Eyes Защото аз много искам да посещавам такива лекции и без това съм почти всеки ден в Пловдив.  Wink ... А и забравих да попитам от колко часа се провеждат ?

Предполагам училището е в частната болница Селена, но към другите въпроси и аз се присъединявам.
Аз споделих във фб, че мисля да посещавам лекциите в първа поликлиника, че са ми похвалени от няколко места вече, освен това, сумата, която разбрах, че се заплаща беше някаква, бих казала символична - от типа на 40 лв. за целия курс. Смятах в петък да проверя на място, но силният вятър ме отказа. Живот и здраве, другата седмица като се информирам, че ви кажа и там как стоят нещата, а междувременно, ако вие отидете в Селената - ще чакам отзиви!

# 276
  • София
И да ви питам, тъй като повечето сте ходили на ФМ, как протича прегледът? Знам, че е доста дълъг и обстоен. Аз имам час при д-р Марков на 27-ми и много се вълнувам какво ще става, ще ми обърне ли достатъчно внимание (че съм малко затисната и не досаждам много с въпроси и мъжа ми все ми се кара, че не питам нищо). Накрая ще ми даде ли някакъв документ с информация от прегледа?

# 277
Здравейте ,момичета! Ето това открих аз за Селена-та :
Утвърдени професионалисти ще ви запознаят с етапите на бременността и раждането, с магията на кърменето, с първите мигове и грижи за новороденото.Ще
откриете удоволствието от спорта по време на бременността. Ще усвоите техники за преодоляване на болката при раждане. Срещите с психолог ще ви помогнат да
разсеете своите страхове и притеснения.Училище за родители "Селена" предлага:

- пълна и кратка програма на обучение
    - експресен курс за близко предстоящо раждане
    - гъвкава програма за работещи бъдещи родители и за тези извън града с посещения в събота и неделя .

Участието на бъдещите татковци е безплатно!

Цените са 95 лв за курс, 15 лв. за отделна лекция, избрана от вас.

За информация: 0899 993043,
0887 640864

# 278
Здравейте. Относно изследванията  микробиология, нямам оплаквания, но предполагам, че бактерията в урината, която вече с трети антибиотик не мога да преборя, може да се пренесе и натам.  #2gunfire

Здравейте, момичета!
Радея, точно така се получи при мен - ешерихия коли се прехвърли и във влагалищния секрет (МикроБиологията), след като лекувах гъбички с Гиназол (изчезнаха напълно). Пия Зинат вече 10ти ден... 2х1 - след няколко дни ще пусна кръв и урина да видим дали бактериите са умряли  #2gunfire

Значи, контрахирането на матката е нормално - да съгласна съм, че така усещаме че функционира, ама 2-3 дни ми беше доста болезнено - целия корем боли и стените се втвърдяват...(това не е ок)  Naughty
Та сега си пия Магнерот по схема и това е... Crazy полежавам си вкъщи 3 дни  ooooh!
Утре съм си на работа и дано да съм ок...  Party

# 279
Хоп и аз тук . Мерси за темичката .   bouquet Това за палците направо ме убива ....  hahaha
 Аз не съм много от суеверните и такива предания много ме забавляват ... hahaha
Честно  Grinning пробвай и после ще ми викате гледачка  Heart Eyes

E на мен ми казаха 100% момиченце! За палците се пада мъж...-хм...,освен ако не израсне нещо последният момент не виждам друг начин да е вярно!  Laughing

# 280
С първата бременност не са ми взимали влагалищен секрет, само кръв и урина и други, като спин и тн... Аз винаги съм имала течение и имам по-киселинна среда и лесно се възпалявам. Бях на лечение няколко месеца и сега не знам как съм.
Когато родих бебчо, цялото му тяло се обрина с гнойни пъпки(от главата до петите). Беше на 2 антибиотика, кислород и имуностмланти. Казаха, че са изолирали бактерията ашерихия коли. Сама реших да се изследвам. Дано няма нищо!

# 281
Привет,момичета!
Микробиология мисля,че е в задължителните,полагащи се по здравна каса изследвания и не е маловажно.На мен ми пуснаха в началото,заедно с цитонамазка и всичките кръвни.Нямаше проблем надявам се този път да ми се размине,че миналия път хванах гъбички 8 месец някъде,но поне бързо минаха.
Кръв съм пускала само един път,но резултатаите ми бяха както каза доктора "като на космонавт".При проблем се пускат по-често.

Добре дошли на новите момичета!  bouquet
Честито и на мамите разбрали пола!

# 282
Добро утро момичета,здравейте на новите мами.
Аз в сряда съм на 2 ФМ и тогава ще потвърди със сигурност пола.Надявам се да не се е сменил за един месец Joy.Аз да питам късно ли е да си пусна кръв за 2 БХС,че ранен не съм правила.
Желая ви усмихнат ден

# 283
  • София
Честит празник на всички днес е един от най- големите християнски празници късмет и сполука на всички, лека и безпроблемна бременност

# 284
Честит празник и от мен Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт