Първа пролет се задава, АВГУСТовски бебета в коремчетата шават - 8

• 25 613
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Marisha7 Много ти благодаря за отговора  Hug   bouquet

ANNAFACE За съжаление, моето пътуване се отлага, днес ме изписаха от болницата, (бях споделила във групичката във фейсбука, че ме приеха миналата седмица с бъбречна криза и повръщане) та не ми се рискува в това лошо време да  пътувам, а и още ме понаболява и искам да съм си близо до моя доктор...

Честито на всички усетили пеперудите или ритничета, радвайте се много е мило усещането  Heart Eyes

Мириана направо ти завиждам за килограмите  Rolling Eyes

# 361
Момичета,току-що привърших с епилацията и да ви кажа- няма такова гънене! Йогата за мами кълнове да яде! То не бяха чупки,стойки,почивки.... Надявам се,да устискам до седмия месец за кола при козметик,но след това упражнение не съм много сигурна  Tired обувките с връзки също започват да стават мисия невъзможна,а панталоните на милото вече си смениха собственика... Няма ли вече да става топло и да слагаме вече роклите и чехлите?! Гледам го този сняг навън и направо ми се плаче...  Cry

# 362
  • София
Здравейте и от мен в този мрачен ден!
Днес за пръв път от няколко месеца насам се осмелих да направя някаква гимнастика, но не трая и 10 минути, просто не знаех какви упражнения да правя и все ме беше страх да не бъркам с движенията и нещо да си навредя.
Milena_70искрено ти съчувствам за кризата, която си претърпяла. И мен в събота зверски ме хвана и ме държа едно 7 часа, но беше по-поносимо от предишните 2 кризи, които изкарах през януари и си останах вкъщи. Както и да е, тая седмица освен на ФМ, ще се разходим и до уролога, който ме следи. След такива болки сърцето ми се е свило от страх да не ме хванат пак всеки момент  Praynig
Относно броенето на месеците и седмиците аз си гледам гестограмата и следя повече седмиците. http://www.ladypill.com/calendar.php така ми е най-лесно
Момичета, след всяка ЖК ми издават един като амбулаторен лист, и аз не знам как се казва, където са ми описани разни показатели и състоянието. ЕДин остава при АГ, а другият ми го дават - за мен ли остава или трябва да го нося на личния? Всеки път забравям да питам.
И хайде наистина това време да се оправя вече, че ми действа толкова ревливо... Cry

# 363
Какво се случва с мен  Shocked.
Освен, че ми става лошо от около седмица, космите по корема, започнах да качвам доста, сега пъпчасах. Имам  няколко ужасни пъпки по лицето, който ме и болят даже  ooooh!.
А като бях бременна с дъщеря ми колко се харесвах.

Аз си ходя на козметик, чак такава акробатка не съм  Grinning .

# 364
радея, този лист, който ти дават е за личния ти лекар. Аз моите още не съм ги носила Whistling

# 365
Здравейте момичета  Simple Smile. Искам да попитам за групата в фейса-писах вчера съобщение на Теодора-но за сега няма отговор  newsm78...аз ли бързам за отговора или по принцип се чака?

# 366
Тя сега се появи в групата ще я попитам, но може би сега ще те добави.

# 367
Здравейте и от мен в този мрачен ден!
Днес за пръв път от няколко месеца насам се осмелих да направя някаква гимнастика, но не трая и 10 минути, просто не знаех какви упражнения да правя и все ме беше страх да не бъркам с движенията и нещо да си навредя.

Здравейте и от мен днес Simple Smile
Радея, аз миналата седмица ходих за пръв път на гимнастика за бременни. Обещах даже да се отчета дали ми е харесало и много ми хареса. Всеки вторник и четвъртук от 18:00 в НСА. Не е много удобно з аповечето от вас сигурно, но аз живея в района и бива. Даже днес видях, че жената, която ги води /Ирина Нешева/ и е преподавателка в НСА, има и издадена книга. Довечера като ходя, ще я питам дали от някъде можем да си я купим, че курса продължава само до края на май, а на нас ни остава още време след това до раждането... Simple Smile

Окосмяване по корема и аз имам, даже доста. никак не ми е приятно, но знам, че след раждането ще се оправи...

Линията на кореам вече ясно ми се вижда и стига до пъпа за сега Simple Smile

На мен пък не ми дават никакви амбулаторни листи след ЖК. Трябва да питам. Ех, ако не е човек сам да получи информация от някъде, в повечето случй лекаря си затваря очите и си спестява разни неща....

Пожелавам ви много слънчеви усмивки въпреки мрачното време навън /а аз съм почти заспала на бюрото в работата вече/...   Sunglasses

# 368
Теди, каза че няма от никого съобщение, а ясно е написано да и се пращат съобщения, за да знае тя кого да добавя.

# 369
Kleine, принципно не е проблем, че не ти дават амб. лист от ЖК. Аз още като вземах направлението за ЖК питах ще имам ли да им нося после нещо (визирах точно тези листи) и ми отговориха "Принципно, да, но ги носи само, ако ти се разхожда до тук." Те просто ги прибират в досието ти, даже и не ги поглеждат. Аз затова и не си давам зор да ходя и да ги нося.

# 370
  • Пловдив
И аз искам да правя някакви упражнения. Качила съм 2,5 кг, но се чувствам много отпусната. Бях си харесала едни в нета, имам и кростренажор. Другата седмица съм на лекар и дано имам зелена светлина.
Още нямам линия на корема

# 371
Ани,и ние няма да идваме.Аз още съм болна.Няма смисъл да идвам и недай си Боже да ви разболея и вас,а и искаме да се видим с братовчед ми.Те са с бебе на 6 мес и също не е много удачно.
Отлагаме го за по-натам  Peace
Трикси,аз нали много исках да пробвам с кола маска,че епилирането ми отнема много време.Събота купихме една кола и мъж ми ми направи.Е, за отстрани ни свършиха лентичките,но бих казала,че не боли и поне става бързо.Определено другия път като имам нужда ще се запиша на козметик за кола маска.Иначе после се дооправих с епилатора  Peace

# 372
Момичета,

ОТНОСНО ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК - ОСВЕН, ЧЕ ИЗПРАЩАТЕ ПОКАНА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО НА ТЕОДОРА КОСТОВА, МОЛЯ, ПИШЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ СТЕ ОТ БГ МАМА И СЪОТВЕТНИЯ НИК НЕЙМ!!!

Благодаря ви за разбирането Simple Smile  bouquet

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:53 от Presious

# 373
Аз също нямам линия на корема. Днес се премерих  - напълняла съм с около килограм и половина, което ми се вижда малко, защото коремът ми е пораснал доста и се чувствам тромава и отпусната. Направо вечер съм като бременна в 6-7 месец, а съм едва в края на 4.

Skorpi_iv аз също имам болка като спя на една страна. Тя  идва някъде от дясния хълбок, кръста в дясно, и тръгва по целия десен крак. Като спя на дясната страна ме заболява и се обръщам на ляво. Но пак ми опъва и когато спя на ляво  ме боли. Така когато пътуваме и спя на по-твърдо легло ме боли цяла нощ и не мога да спя. Вкъщи обикновено спя до някое време и сутрин започвам да я усещам болката. Когато стоя, ходя, седя не усещам нищо. Мислех да ходя на невролог, ама за сега се ослушвам, още го приемам в рамките на нормалното.

# 374
Здравейте момичета  Simple Smile. Искам да попитам за групата в фейса-писах вчера съобщение на Теодора-но за сега няма отговор  newsm78...аз ли бързам за отговора или по принцип се чака?

И мен Теди ме одобри за приятел, но не ми е отговорила за групата:) и аз чакам с нетърпение, че фейсбука повече го разцъквам:)

Общи условия

Активация на акаунт