Първа пролет се задава, АВГУСТовски бебета в коремчетата шават - 8

• 25 613
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Ох момичета не знам за вашите хранителни навици, но аз преди да забременея, ядях само вечер по многооо.... и си бях 52-54кг. Сега сутрин като се събудя стомаха ми стържеее и ми се яде,че 2 не виждам, закусвам повечето случеи филийка с кашкавал, със сиренце, чай... след 1 2 часа пак съм гладна  Shocked и така цял ден съм гладна и цял ден ям и сега съм по цял ден вкъщи и само за храна мисля  newsm78 Да не говорим, че преди не бях фенка на сладкото, а сега без сладко не мога... Как ще се вкарам в мечтаните 12кг за цялата бременност не знам. Засега съм качила 3, но усещам, че бързо бързо нарастват.....

Rozaly Честито !  Hug още един мъж  Sunglasses
Благодаря Миленче, много се радваме всички. Аз иначе си бях сигурна, че ще е момче - интуиция, майчинско чувство ли...не знам, просто бях убедена  Grinning

# 406

Да ви се оплача кръвното ми е адски ниско,постоянно ми причернява, а пия кафе, пия много течности и пак съм така ...  Cry помагайте. newsm78

И аз съм така!  Tired Много ми е зле,и за пия кафе,ям сладко,но не ми помага!Страх ме е да изляза сама,да не ми стане лошо  Confused

# 407
Rozaly моята интуиция ме излъга, мислех, че е момиче ама уви, каквото такова няма да се сърдя Simple Smile
В нашата темичка явно са само фиданки, Сънчи видях ти снимката и изобщо се чудя къде са ти килограмите. Поли изглеждаш много добре, висока си, аз като съм ниска и може да съм качила само 3кг ама започвам да приличам на кюфте....  щом всички ми казват, че съм напълняла  Crossing Arms

Чудя се какво ли са киселините, мисля, че ги имам ама не съм много сигурна още  Embarassed
Аз продължавам да се оплаквам хах ходя до тоалетна по-повече от 20 пъти на ден, вие така ли сте? Дали заради бъбреците не знам, но чак ме заболя оная работа с извинение от бърсане и миене през 10-15 мин.  Embarassed А и още малко да се оплача де .. излезли са ми стрии по цицките...  Sad  Cry хем се мазах...

А и забравих.. всички казвате,че косите са ви станали едни хубави и косъм не ви пада от главата... на мен пък всеки път като се сресвам и махам от четката един топ коса....  Thinking нещо аз ли не съм бременна или ? хаха шегувам се

# 408
Здравейте момичета, да се отчета от днешната ФМ. При нас всичко е наред, бебчо се развива много добре. На 100% влизаме в женския отбор Hug Единствено ми каза, да очаквам да родя 5-6 дни след термин, защото според него съм забременяла седмица по-късно, а не ан 14-тия ден.

# 409
Момичета да ви се оплача - отивам преди малко до тоалетната и ме засърбя корема, та вдигам си аз бодито да се посърбя на воля, понеже съм още на работа и какво да видя......пада нещо бяло като пърхот, поглеждам хубаво - корема ми се бели като след изпичане лятно време  Shocked
Какво е сега това, не се мажа достатъчно ли? Странна работа.

# 410
Момичета да ви се оплача - отивам преди малко до тоалетната и ме засърбя корема, та вдигам си аз бодито да се посърбя на воля, понеже съм още на работа и какво да видя......пада нещо бяло като пърхот, поглеждам хубаво - корема ми се бели като след изпичане лятно време  Shocked
Какво е сега това, не се мажа достатъчно ли? Странна работа.

Rozaly, същото ми се случва и на мен... особено вечер като се намажа и гледай като попие след 10 мин ставам на топчета кожичка по целия корем .. меним си бързо кожата, дано не се нацепим  Rolling Eyes

# 411
Аз изобщо не се имам за фиданка вече,но ще го преживея  Wink
За пишкането съм същата- като бяхме до София за феталната за два часа и половина път посетихме четири бензиностанции   Rolling Eyes А нощем поне по три пъти се будя. Половинката само се шегува с мен на тази тема,обаче всичко се връща и аз ще му го напомня след години,когато простатата му почне да алармира Twisted Evil
П.С. Честито на разбралите пола!

# 412
Аз изобщо не се имам за фиданка вече,но ще го преживея  Wink
За пишкането съм същата- като бяхме до София за феталната за два часа и половина път посетихме четири бензиностанции   Rolling Eyes А нощем поне по три пъти се будя. Половинката само се шегува с мен на тази тема,обаче всичко се връща и аз ще му го напомня след години,когато простатата му почне да алармира Twisted Evil
П.С. Честито на разбралите пола!
Оле Трикси ще умра от смях с теб. Все едно слушам себе си и аз само подмятам за простата че и мен ме взимат на подбив с тая тоалетна Simple Smile

А по тази табличка за кг аз направо се плаша че съм доста под минимума това нормално ли е newsm78
Ох незнам вече като трупаш кг лошо като не надаваш пак лошо  newsm78. Но и аз съм на мнение че всичко си е до организъм и метаболизъм при всеки е различно  Naughty

# 413
Пак болната ми тема...качила съм 5-6 кг.По таблица съм между нормалното и максимума за седмиците,ама това не ме успокоята,защото си знам ,че при мен сега се започва голямото качване.

Момичета,браво за прегледите и честито на разбралите пола!

# 414
Много е важно за въпросният калкулатор да бъдат нанесени коректно данните за тегло преди бременността и височината ни.Мерните единици също трябва да внимаваме да не сгрешим.  Simple Smile

Друго, което е важно и което може да се получи е ако имаме наднормено тегло, а бебчо нали се храни от нас - той да си качва нормално, а ние просто да си отслабваме и за това да мислим, че качваме много малко "на бебе" така да се каже.  Grinning Ох, незнам как да го обясня по-добре.Дано ме разбирате.Това си е само моя хипотеза.  Grinning

# 415
Дайте да не се вманиачаваме на тема килограми. Всичко е много индивидуално. От 7-8 до 16 килограма общо  все могат да се приемат за нормално. Да, оптимума е 11-12кг, но не всеки може да се движи  в идеалния стандарт. Важното е бебето да е здраво.

# 416
  • София
Здравейте, днес бяхме на ФМ при д-р Марков. Слава на Бога, всичко ни е наред, аз много се притеснявах какво става - напълно излишни притеснения! И сме 100% в мъжкия отбор  stork-boyможете да ни добавите на първа страница.

# 417
Здравейте, мили августовски мами!
Последните дни ви чета редовно и реших, че е време и аз да се регистрирам:)
Присъединяваме се към мъжкия отбор с термин 19/08 Simple Smile Засега карам лека бременност, нямам оплаквания освен кървящи венци Sad(

Бих искала да попитам софийските мами дали някоя знае за съботно-неделни (или вечерни) йога занимания. Всичко,което намерих из нет-а, е в работно време, а аз съм до 18ч. на работа...Последния месец съм качила 4 кг Sad, преди това се движех доста добре с килограмите, та ми се иска да поддържам форма...

# 418
А и забравих.. всички казвате,че косите са ви станали едни хубави и косъм не ви пада от главата... на мен пък всеки път като се сресвам и махам от четката един топ коса....  Thinking нещо аз ли не съм бременна или ? хаха шегувам се

Миленче, не се притеснявай, и аз съм така, нито ми е станала по-гъста, нито нищо, същата си е супер тънка и като метла и на всяко сресване по един топ косми събирам, тя и преди си ми капеше така, и изобщо винаги си е била една и съща, нямам никаква промяна за съжаление.. Sad Направо им завиждам на мамите, които са се разкрасили, аз се чувствам адския квазимодо - подула съм се като плондир, пъпчасала съм, косата ми на нищо не прилича, абе ужас..  Cry

# 419
Да се отчета и аз тук че във ФБ писах,качих и снимки даже,а тук само чета ли чета....
    Бях на ФМ миналата седмица,всичко си ни е ок,имам си и чудесни снимки и диск с чудни клипчета.Малката и майка ми са направо във възторг от техниката Simple Smile
   за килиграмите  аз вървя доста напред вече съм +7,уж се ограничавам обаче все нещо сладко ми минава пред очите и аз съм доста потдатлива,качвам си и това е,не ми се искаше да ставам слон но....
    И аз си броя месеците малко отзад напред иначе и седмиците ги броя по някакава систама където оотговарям на 21 седмица както съм и при док.,както показва и на видеозона,малко се обърквам със сметките на някои мами като казват че са 23 седмица или в 6месец,а аз уж съм с термин 2-3 август пък още съм в 5месец/21 седмица??!!!

Добре дошли на новите мами в отбора!

Общи условия

Активация на акаунт