Първа пролет се задава, АВГУСТовски бебета в коремчетата шават - 8

• 25 611
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Верно белтъци бяха. Ами аз за четири месеца качих 7. Сега май съм повечко, но кракът се поду само веднъж след мисля, че гореща баня, което било непрепоръчително. И аз нямах белтъци в урината.

# 616
  • Бургас
Wild*Orchid, много готино заглавие си измислила...гласувах Simple Smile за следващата темичка Simple Smile

# 617
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
devikici, аз пия чай от коприва вече май два месеца стана. Слагам си, както пише на пакетчето  - на 400мл вода 2 с.л. листа, ама добавям и по 1 пак мента, че иначе ми е много гадно. Стои си така един час и пия. Не знам дали става силен, ама вдига желязото  Mr. Green

# 618
Момичета, хайде на лекция в The Mall утре (петък, 05.04.) в 10ч! Темите са "Всичко за безпроблемното кърмене" и "Профилактика на подсичането при новородените". Аз отивам и ще се радвам да се видя с някое мамче от групата!
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5   Hug

# 619
Вие как така ходите делнично по лекции? Не сте ли на работа?
На мене много ми се ходи по лекции, но през седмицата съм на работа.
Единствената лекция ка която отидох беше в Скай сити и беше СЪБОТА Simple Smile .

Август като изляза в полагаемия болничен - ще ходя по лекции и аз.

# 620
Сутринта си купих много хубави круши, скъпички - 4.60лв килото, но понеже идват от Аржентина. Ама много ми се доядоха. Аз продължавам да си тренирам всеки ден без сряда и неделя, тогава са ми почивни. Нещо вчера-днес ми е нервно такова - и то заради дребни изнервящи неща на работа, ама ще се справя с тях. Довечера с мъжа ми ще ходим на кино - на 3Д.

# 621
devikici, аз пия чай от коприва вече май два месеца стана. Слагам си, както пише на пакетчето  - на 400мл вода 2 с.л. листа, ама добавям и по 1 пак мента, че иначе ми е много гадно. Стои си така един час и пия. Не знам дали става силен, ама вдига желязото  Mr. Green

Благодаря ти   bouquet, започвам и аз.

# 622
Злати7, сигурно си писала, но съм пропуснала, ще споделиш ли пак какви упражнения правиш?

# 623
Аз тренирам по:  Tracy Anderson's The Pregnancy Project.
Може да го напишеш в гугъл и ще ти излезе ревю.
За всеки месец от бременността има по един диск с тренировки.
В момента съм бременна в 5-тия месец и правя упражненията от диск 5.
Те са с продължителност 40мин.
Общо взето се почва с малко стречинг, след това горна част - тренирам с гиричките от по 1кг, след горната част - крака... в началото ми бяха доста трудни защото мускулите ми на д-то са най слаби.
Тренирам си сутрин. Определено си има полза, най-малкото тонизират и денят тръгва по-добре Wink .

# 624
Аз също си правя чай от коприва,но си взимам готов на торбички. Не съм много редовна,но на 8 ми е ЖК, тогава ще си видя хемоглобина и ако трябва ще се коригирам.

# 625
Аз преди си тренирах активно и изглеждах и се чувствах много добре, но няколко месеца преди да забременея нещо мноооогоо се разредиха тренировките да не кажа изчезнаха (пак си запазих фигурата,де), но сега се каня вече от месец да почна за бременни нещо да правя, че на мен мускулите на ръцете и раменете ми са много слабички за разлика от краката и направо се плаша как ще го разнасям това мойто бебче, ако не заякна малко  newsm78

# 626
Здравейте мамчета!Да ви се оплача какъв карък съм Sad. Отивам да си изкарам фиктивен болничен ония ден и всичко си беше наред.Викам на лекаря нали няма да се наложи да лежа в болницата и той "не , със сигурност няма да лежиш няма страшно"да, ама НЕ!!!Лежа си аз спокойно на следващия ден в леглото и в 8 ми звъни тел.Отсреща някаква непозната ми вика:"Теодора, трябва по най-бързия начин да дойдете да постъпите в болницата." Shocked  Shocked  Shocked Аз съм в шок и викам леелее, какво се случва ...  newsm78. Имало проверка и трябвало да съм там. Събрах си багажа за 30 мин. и към Благоевград.Момичета, по-депресантска история не съм си представяла Sad и да не е болен човек ще се разболее,Беше ужас.Здрав, да те вкарат при родилките и операциите! Разбиха ми романтичната представа и настройка за раждането.Няма да разказвам с подробности, само ще ви посъветвам да обиколите болници, да видите къде какво се предлага, да поговорите с настройката на лекарите за израждане, защото аз имах една нагласа, а се сблъсках с нещо фрапиращо, за което не съм и предполагала. най-готино беше ,че ги помолих да ме пуснат още днес и те се съгласиха.Не мога да ви опиша колко щастлива бях, когато се прибрах и гушнах мъжа си.И бебка и тя се успокои и почна доста да ритка в къщи.не искам да виждам болница да 9 месец  Rolling Eyes

# 627
Ей това не мога да го разбера!Как може всички жени да са на едно място!И родилки и рискова бременност и всички!Безумно е!
Съжалявам за това което си изживяла,със сигурност не е било приятно.

Малечка,няма къде да ходиш-ще заякнеш.В началото бебето е лекичко,не усещаш кога расте и вече "подмяташ 10-15 кг без проблем  Laughing

# 628
  • Пловдив
Аз пък не мога да разбера защо е този зор за болнични. Шега със здравето не бива, та фиктивните болнични не мога да ги разбера. Нищо лично, просто това е моето мнение. Не може да изискваме от институциите и от държавата, когато самите ние се опитваме да ги прецакаме. За да си починем са ни дали отпуски, дори няма средата на годината би трябвало отпуска да имате.

# 629
Аз тренирам по:  Tracy Anderson's The Pregnancy Project.
Може да го напишеш в гугъл и ще ти излезе ревю.
За всеки месец от бременността има по един диск с тренировки.
В момента съм бременна в 5-тия месец и правя упражненията от диск 5.
Те са с продължителност 40мин.
Общо взето се почва с малко стречинг, след това горна част - тренирам с гиричките от по 1кг, след горната част - крака... в началото ми бяха доста трудни защото мускулите ми на д-то са най слаби.
Тренирам си сутрин. Определено си има полза, най-малкото тонизират и денят тръгва по-добре Wink .

Благодаря, Злати! Намерих си ги и сега ги свалям, ти от кой месец ги почна?  Между другото намерих и post pregnancy work out пак на Трейси. Така и така свалям нещо веднъж годишно поне да съм готова за Септември и на есен с песен живи и здрави с новата програма Simple Smile

Относно болничните в България имам чувството, че хората толкова са наплашени, че бременността е много опасно състояние, че гледат профилактично да почиват. Познавам жени, които цялата бременност си изкарват в болничен без обективна причина, а мен все по-често ме питат адски учудено ама ти как така ходиш на работа?

Общи условия

Активация на акаунт