"Обичам" Топлофикация 2

• 189 493
  • 2 156
  •   1
Отговори
# 1 890
Едва ли ще плащате. Нали имаме право на 2 безплатни засичания.

# 1 891
Имам предвид т.нар. дялово разпределение, което си го плащаме.
Но явно това засичане е било, за да смятат сега останалото на новите цени...

# 1 892
  • София
При нас още не са идвали да засичат, както и на много други места, предполагам. Вероятно ще си определят по дни колко да е по старите цени и колко да е по новите.

# 1 893
Не е правилно това. Защото сега доста хора не са пускали въобще, т.е. по новите цени ще имат единици, които са изхарчени по старите  Rolling Eyes

# 1 894
Според мен просто вашите са били от пъргавите отчитащи сезона Laughing Не са очаквали такова застудяване, та чак повторно пускане на парното. Интересно обаче пак ли ще ви събират такса за уред?
Нашите винаги си се точат до май месец с отчитането на уредите и до края на август (че и септември се е случвало) със сметките, така че сега нямаме проблем.

# 1 895
  • София
В Младост, Дружба и Дианабад имате ли топла вода? Трябваше днес да започне профилактиката, а вода има и то вряла  newsm78

# 1 896
  • София
Шшш, тихо. Сигурно заради празниците още не са почнали.

# 1 897
  • София
На 09.05 започва профилактиката. В сайта има новия график.
Но в момента в Дианабад няма нито топла, нито студена вода.
Явно е някаква местна повреда около блока.

# 1 898
  • София
Софийска вода след определен брой часове ако не пуснат водата предоставя водоноски.Трябва топлофикация да последва техния пример и да монтира бойлери на клиентите на които ще спира водата или да им даде по 250лв .

# 1 899
  • София
Не открих в сайта на Топлофикация да има промяна на датата за спиране на топлата вода, но е факт, че и при нас в Гео Милев има топла вода и то много гореща.

# 1 900
  • София
Миналата седмица идваха за годишен отчет от Нелбо.
Служителката каза, че спирането ще е от 09.05 - заради неработния 8.05.
Тя ми каза за изменението. Явно в почивните дни не поддържат сайта.

# 1 901
  • София
В Гео Милев има топла вода. newsm78 Разбрах го след като топлих вода за съдовете. Joy Може би са я пуснали само за тази вечер.

# 1 902
Ще взема след малко и аз да проверя. Спряла съм крана за топлата вода да не се изкушавам да пуска. Да не се навъртат сметки.

# 1 903
  • София
Аз пък не го спирам. Имам чувство, че водата от топлия кран е малко по-поносима за миене.
Сметки и без това ще ни натрупат, няма да се размине. Но защо да се мъча?
Снощи доста мих - нямаше топла вода в Дианабад. В банята сложихме проточен бойлер - бива.
Колежки от Младост се похвалиха сутринта - хванали я и се изкъпали лесно.
Колко му трябва на човек?

# 1 904
Само първия ден ми беше поносима. После лед.
Иначе и аз имам топла вода. Но не става за къпане. Поне мия чиниите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт