Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
да се допълня само...ако предположението ми е вярно, то ще ни върнат към фабулата Кузей, Гюней, Джемре от началото на 1 ви сезон.

Между другото обзалагам се ,че на финала Гюней ще е или в затвора или мъртъв!

# 136
# 137
То пък зад решетките "живот ли бе, да го опишеш", ама и този на Гюней "разровиш ли го, ще мирише...

# 138
# 139
Зизенце, Или или, уморихтЕ ме тая вечер  Joy Joy Joy Благодаря за настроението!
Ах, Гюней - удря там, където най-много боли  #2gunfire, но считам, че ако Гюн е искрен, в което се съмнявам ужасно много, може пък да има сдобряване между братята. Съмнявам се, че Гюней просто ще си замълчи за истинския извършител и ще остави Кузей да гради живота си с Джемре зад решетките. И тогава Шереф ще му помогне на Кузей.
Ама аз от кога разправям, че Гюней е по-нестабилен и от жена си! Той прави нешо незло, пък после се разкайва и го замазва с пет-шест злини - непрекъснато се колебае, лашка, емоционално м/у правилното и неправилното, м/у доброто и злото, което го прави непредсказуем. Но все пак мама му го нарече син на Сами, което означава, че може и да има някаква оправия...? Thinking

# 140
Като гледам снимките от Госпожата и за пореден път се убеждавам, че Ебру има много по-селска физиономия от градската злодейка Хандан Laughing

# 141
  • Варна
Зизу, Или,  Hug Heart Eyes ,Благодаря за веселбата Laughing
Лека нощ моми4ета! Two Hearts

# 142
# 143
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хади ийгеджеляр и от мен. Hug
Отивам да си легам до Клаус... Heart Eyes

# 144
От Гюней не очаквам нищо добро, вече казах, даже си мисля, че той има много сериозне мотив за да нарани и двамата, но за това вече писах ! Изкефи ме ,обаче, как му я хариза ...като че му даде камиончето, че вече не ще да играе с него !  ooooh! Сега да видим дали и колко му стиска на Кузейча ?!

Hug В курса на последните събития думите на Г. са изненада, и не са изненада. Промениха героите. Хандан, която мразеше Дж, Сами, който посочи причината за омразата между двамата братя и сега Гюней.
Много се писа в темата, че имало бариери, този пречи, онзи пречи. Реално погледнато, нито един герой не  навреди на ВНЛ-то. Кой е виновен, че Кузей се кълнеше в обратното. И сега трябва да си вземе думите назад. Г.му помага в случая. В тоя контекст,  наистина, думите на Г. са благоволение, харизване, отстъпва му Дж, няма нищо против брат му да е нея,халал да му е. Каквото било, било.
Абсолютно изчистиха въпроса с бариерите. Ясно и точно. Случва се доста рано, обаче. Или нови бариери ще вдигат, или Кузейката ще си спаси остатъците от честта и дадената дума. За да не се намрази. Било инат, пишат някои потребители. 65 серии оставиха този герой  се бори с един инат,много елементарно, олеква като образ. Според мен,самият Кузей ще се откаже и ще изостави  Джемре. Нещо  ще се случи,  за да узрее за това. Не може да го изграждат досега като мъж на честта и да се изплюят на тази ценност заради ВНЛ-то. Ще пожалят Кузей, няма да стане тряпка.

# 145
# 146
Аз също клоня към Бану - тотално отчаяна е и ще премине към тиха лудост, но целенасочена! И не изключвам Зейнеп, лошо гледаше, лошоооо Sad
Аз също не изключвам Змейно.Джеймс има ключ от къщата,след като влиза се обажда на Баръш,че
го чака долу.Докато чака,Зейнеп се промъква,защото е проследила Джеймс и я удря.Тъкмо да избяга,
Баръш слиза и вижда какво е направила Зейнеп.Тогава те двамата започват да се карат.Този скандал чува охраната.Зейнеп удря и Баръш,ама доста по силно и изчезва. newsm78 А Симай вижда
всичко,обаче го разказва само на Гюней,а той и дава пари за да мълчи. newsm78
Не се смейте много това е само предположение. Simple Smile Heart Eyes Hug Hug Hug

# 147
Хора, къде е този трейлър с яхтата, че аз не съм го срещала?
Загубил се некъде в туба-та Joy Joy Joy Joy

А, ко' ше кажеш за Гюла...и тя по едно време беше заподозряна.Не си спомням кой я беше наредил в списъкОт. hahaha hahaha
Сценарият за нея е почти същият, само дето тя се е барнала в пеньоар и кърпа с лед на главата, кат ги е развъртела с ръжена, е била по-бърза от тока. За норматив се върнала дома и си е легнала с наушниците...ни лук яла, ни лук мирисала... Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 148
Здравейте мили дами. С голямо удоволствие ви чета всички без изключение и ето в какъв ред мисли се подредиха в главата ми. В спойлера се казва че когато двамата братя научат кой е третият човек няма  да бързат да действат. Ще има разговор между Гюней и Кузей, който ще донесе болка на Кузей и ще промени коренно съдбата му. Гюней ще му разкрие ,че третият човек е Хандан ханъм. Тя има най силният мотив да види сметката на Баръш и Джемре- главните виновници за неудачите на любимия и син ето как'' добронамереният'' Гюней харизва Джемре наКузей, но пред дилемата или да я освободи от затвора и да вкара там майка си, или да премълчи истината ида обрече любимата си. Какъв по- добър начин за Гюней да изстисква душата на брат си. Мисля че това е една от любимите  изненади на двете дами. Е хайде лека нощ до утре сряда.

# 149
Добро утро и Честита Първа Пролет ! Пожелавам ви усмихната и слънчева сряда !   bouquet

bulinka34,  Hug ако подсказката е реална, има много логика в твоите разсъждения ! Peace Чудесен пост !  bouquet

Дафне,  Hug на мен също ми е интересна тази метаморфоза на героите . Ще ввидим до какво ще доведе в крайна сметка !
Хубав ден, до довечера, дами !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт