Снощи Баде получи наградата за най-добра поддържаща женска роля на Аяклигазет.

Приятен ден!
в тоя ред на мисли- за големия враг на двойката, Хандан би светнала Дж! Защо й е на нея да си вкарва грях в душата заради Баръш, освен ако не е станало случайно? По резонно би било за мен Сами да е развъртял машата. А и Сами е в завера с Гюней. Ей това за мен ще е разчистване на пътя от страна на Сами към "щастието" на Кузей.
Браво на Баде!
Разкошна е, и се справя като луда, според мен за Отличен!
Така е, някак си всичко му дойде като подарък от небето.И подкрепата на Хандан, на Сами, и разрешението на Гюней. Без никакво усилие. Друго си беше, щом е решил да се отдава на любовта, това да е самостойно решение. Без благословии.Преборва себе си и обстоятелствата. Негов избор, грешен, правилен,носи си товара. Сега ни реве. Много олекна след разговора с Гюней. 

благодаря за фрагмана! 
давал му Джемре...тя да не би да е негова собственост, че да я дава? Уж им дава един вид благословията си, ама ще направи сигурно така, че Джемс да не излезе скоро от затвора
Ще видим какви ще ги къдри. От превода обаче ми се стори, че май се е влюбил в Мелда 
Много вероятен е такъв тъжен финал, никак няма да се учудя.Но...поживели- видели. Хубав ден! До довечера!
пу,пу,пу...пепел ти на клавиатурата. Как тъжен финал бе мац? Нема такива работи. Като се замисля, белите птици и друг път са пускали фрагмани за сезони дет изобщЕ не се случват. Тва все пак не е филм правен по книга и си мисля, че финала ще е хубав.
). 

, много ми харесаха постовете ти. На въпроса - зависи от конкретната ситуация. Лично за мен, ако сестра ми /слава Богу, че имам брат/ продължава да го обича и да се надява, няма да го докосна с пръст. Но това е в чистия случай на добри отношения между сестрите и разбирателство. Считам, че всеки отделен случай е различен и няма начин да се сложат под общ знаменател. Ще сложа все пак едно НО и ще кажа, че дори и в чистия случай бих поговорила със сестра си, ако умираме от любов един към друг. Не за разрешение, просто за нагласи. И бих чакала, определено. Всичко отминава с времето
Препоръчани теми