Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 852
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Е разплака ме Гюлтен като го прегърна Кузей  Cry

# 301
Приемам аплаузи всекакви....казах ли още миналата сряда че е Симай... Joy Joy Joy

Айде, сега, аплаузи,  Mr. Green доста хора бяха за Симай. Joy Joy Joy
Абе , първа бех аз...с финала на серията...за справка предишната тема... Mr. Green
Ама няма да издребнявам толкова...нали си знам, че съм първа...сама си поднесох аплаузи.

Хубуу, де, айде.  smile3501 smile3501 smile3501

Утре ще разбера какво е станало, че трудно се става за работа сутрин.  ooooh!  Лека нощ. Hug Hug Hug

# 302
Казах ли ви че ще я обвини гадината  ooooh!

Само да не е с Кузей ще я накаже със затвор  и Гюней и той ще мълчи  #2gunfire

# 303
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей тоя Баръш е егати долнището.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 304
  • Габрово
егати как я обвини

# 305
Е, ннекои му се възхищаваха - страхотен джентълментин бил ! ooooh!

Снежка,  Heart Eyes лека, джанъм ! Ма едно браво и на мен да бе рекла, че аз и за двете познах ! bowuu

# 306
Е това се казва човешка злоба надминаха се направо. Невина да лежи в затвора за нападение. еее надявам се да не се радвате не е честно  Sick

# 307
Баръш каза,че Дж го е направила.Гюней  пита дали е имало трети човек там,Б отрече.Казаха му,че е задържана.Дава показания.Казва,че е златотърсачка.
Трудно ще се оттърве Дж.Полицаите няма да разберат за Симай.И Б поддържа,че е Дж.
До като Гюней не каже или Симай не си признае Дж няма да излезе.

# 308
Е това се казва човешка злоба надминаха се направо. Невина да лежи в затвора за нападение. еее надявам се да не се радвате не е честно  Sick

Не, Поли, не се радвам, никак даже ! Но беше очаквано, фрагмана, спойлерите - всичко говореше за това !  Peace

# 309
Момичета, жалко за образа на Баръш.
А аз го харесвах и се молих да е жив. Боклук излезе. Cry

# 310
Дори и да лежи виновна няма да стане тяхната, и пак никой от тях(гюней, баръш и подобни) няма да са щастливи от този факт защото нито Джемре ще обикне Гюней нито Баръш и като ги разделят какво? Злоба е това, няма да е моя но не и твоя..... Crazy

# 311
  • Габрово
Баръш си го каза в миналата серия,че ще ги раздели и сега я обвини,за да попречи на любовта

# 312
Всичко друго ама не и това да страдаш заради другите.Да си затворен заради чуждите грешки и желания...  Е направо ме разбиха. Ужас  #Cussing out

# 313
И май ще се окаже, че Зейнеп ще помогне отново ! Peace

# 314
И май ще се окаже, че Зейнеп ще помогне отново ! Peace

Дано, тя поне да се осъзнае че насила хубост нестава Praynig

Общи условия

Активация на акаунт