веднага след Анталия, Джемре натистна Гюней да се сгодят ! По нейно настояване ускориха нещата, даже майка и беше против, но момата се почувства толкова заплашена, че реши да побърза ! Ама приказката - който бръза, бръка, баш си е вярна !
В интерес на истината Бану го набута в спалнята си и си купи мъж. Натискаше му се още от университета,спомнете си как се бореше срещу конкуренцията Дж. От самото начало Г. не я обича. Пое и ангажимент към баща й. Разговорзт с майка му,показа колко огорчен и неудоволетворен е от компромиса който е направил за кариерата си. Не е щастлив. Ако го разкара Ебру, може да е за хубаво. И неговото не е живот. Но едва ли ще се случи. Той е ценен ъа фирмата и може да се бори срещу претенциите на Бурак. 
чета, чета и се чудя...какво чета
Не че не ми е интересно, напротив! Ама малко се комплексирам, даже - депресирам. Или моите ценности са тотално сбъркани, или...не знам
Нито Кузей, нита Джемре са идеализирани образи. Точно обратното - и двамата са с недостатъци и с мнооого грешки зад гърба си, някои от които-многократно повторени. Останалите - също. Ама да бъде оправдаван някой само защото бил положителен само в едно отношение/Баръш/ ми се струва странно. Не може цялостното поведение на човек да не влияе на отношението към него, особено ако този човек/Джемре/ в последствие е разбрал с кого си има работа. Тя му каза в една от сцените, че той не може да върне баща си, но може да не прави едни и същи грешки. Нейните поне са разнообразни

ама не го жаля хич ! Изборът беше негов, нали ?! 
Така, така. Само, че Дж се оправдава, а Гюнейката го сриваме със земята. Бил меркантилен. По същество има ли разлика в браковете на Г. и Дж. Няма, и двата не са по любов. И с двата брака се нараниха незаслужено хора.Това, че единият бил на инат, а другият в името на кариерата са подробности. Само формата е различна, и двата случая са си чиста злоупотреба с чувства и използване. Препоръчани теми