, образите, освен, че ги опростиха, ги поляризираха твърде много, а някои направо ги идеализираха !
Да не говорим, че изобщо не виждам развитие при някои ! Това е мое мнение, разбира се, според моят поглед, виждания и разбирания ! 
така е, затова казвам, че тя не е по-специална, въпреки всички опити да се изкара такава !
Абсолютно!!! и аз се чувствам по същия начин 
С най-добри чувства, разбира се - защо когато Джемре още на другия ден след сватбата поиска от Баръш да се разделят мирно и тихо, той отказа? Да, знам за фамилията Синанер, но Джемре разбра грешката си и искаше да я поправи, но Баръш не пожела, помисли си, че може да прави с нея каквото си иска... А защо не спази уговорката от 6-те месеца? Защо не пусна Джемре, а всички добре знаем с какво я изнудваше... някак не ме кефи да се изтъкват "добрите" качества на някой, за сметка на друг, сбъркал и понесъл на плещите си отговорността от грешките....

сега видях въпросът ти !
Малко по- нагоре, е и отговорът ! 
Нито Джемре, нито Баръш са 6 клас, втория срок, че да се събуди на другата сутрин и да му каже - ами поиграх си малко, ама вече ми омръзна. Както казах, някои уроци, човек научава по трудния начин, особено, когато сам си се вкарал в киреча !

Щото и в предпоследната серия го чухме горканчо Баръш как се заклева, че с цената на всичко ще ги раздели...... Дано оцелее той, че нямам търпение Едже и Мелек да му подпалят гащите 

Препоръчани теми