Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Покатерила се е на столче. Дж е с половин метър по/ниска от Кузей. Затова все се обясняват седнали.

# 661
За мен няма съмнение, както споделих, че Гюней го е закъсал като Марко на Косово поле ! Ебру отдавна го дебне и му е вдигнала мерника, той също я подцени и сега ще си плати за келешлъка !

# 662
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз поне съм проста...пак да питам... Thinking
С какво са наранени чувствата на Гюней и Баръш? Ако си спомням добре, разрива в отношенията Джема-Гюней стана след като тя разбра, че Гюни е убил човек, а Кузи е лежал заради него. Пък и отдавна се беше заиграл с Бану.
За Баръш да не говориме. Нарани човека дето го отгледал, нарани сестра си, и накрая Джема и куп други неща...да не изпадам в детайли. ooooh!

Какво да се прави, че Кузей не примира по Зейно? Ми не я иска и толкова...тя защо трябваше да прави всички тия гадории да ми се не знае...можеше да се оттегли като пич...тогава може би и нямаше да загуби Кузей евентуално.

# 663
Разривът между Гюней и Джемре дойде, когато тя го видя с Бану. Тогава целуна Кузей нарочно и стресира Али  Peace

Между другото, за *висящото кафе*
Скрит текст:
отворили са и тема, но както винаги, по български изопачават нещата  Shocked
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710306.0

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 21:27 от RominaB

# 664
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Разривът между Гюней и Джемре дойде, когато тя го видя с Бану. Тогава целуна Кузей нарочно и стресира Али  Peace
Е, не е точно тогава ся...след тоя случай доста по-късно направиха годеж. Peace

# 665
Според мен тогава се започна, Зизу! Годеж или не, вече беше насила..

# 666
Ми аз много пъти съм писала, защо според мен Зейнеп стигна до тук ! Не оправдавм поведението и, не ми харесва, но разбирам защо - това е ! Peace
Гюней е сложна и противоречива личност, независимо, че не го долюбвам никак, не мога да не призная, че той изпитваше доста терзания до един момент . За него и Симай, съм казала, че когато и да ги утрепат, все е късно, няма да ги коментирам повече .
Баръш, нищо, че е абсолютен боклук, стана жертва на интиригите на Джемре и себичните и пориви да си доказва по един извратен начин чувствата на любимия . Никой не може да отрече, надявам се, че Баръш, ако и такова лайно, към нея винаги се е отнасял добре, с уважение и внимание. Само, че добрата и невинна Джемре, го подцени жестоко. Защото пак казвам, какъвто и да си, си жив човек, със своите чувства, емоции и достойнство. Вярно е, че Баръш знаеше, че Джемре не го обича, но е вярно също така, че тя сама отиде и му каза, че иска да се омъжи за него. Вярно е, че той си мислеше, че ще натрие носът на Гюней с този брак, но остана безкрайно неприятно изненадан и унизен от факта, че в крайна сметка са го използвали за да провокират Кузей . Не мисля, че има нормален човек, който няма да се почувства наранен. И за да предотвратя отново въпроси от типа ама има ли право - да има ! Ккато всеки един друг !  Peace

# 667
Разривът между Гюней и Джемре дойде, когато тя го видя с Бану. Тогава целуна Кузей нарочно и стресира Али  Peace

Между другото, за *висящото кафе*
Скрит текст:
отворили са и тема, но както винаги, по български изопачават нещата  Shocked
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710306.0

Даже няма и да влизам, предполагам какво се случва ! Peace
Важното е, че нещата даже вече са факт, което ме кара да вярвам, че ще се случат !  Peace

Скрит текст:

Зизу,  Hug веднага след Анталия, Джемре натистна Гюней да се сгодят ! По нейно настояване ускориха нещата, даже майка и беше против, но момата се почувства толкова заплашена, че реши да побърза ! Ама приказката - който бръза, бръка, баш си е вярна !  Mr. Green

# 668
За мен няма съмнение, както споделих, че Гюней го е закъсал като Марко на Косово поле ! Ебру отдавна го дебне и му е вдигнала мерника, той също я подцени и сега ще си плати за келешлъка !

Hug В интерес на истината Бану го набута в спалнята си и си купи мъж. Натискаше му се още от университета,спомнете си как се бореше срещу конкуренцията  Дж.  От самото начало Г. не я обича. Пое и ангажимент към баща й. Разговорзт с майка му,показа колко  огорчен и неудоволетворен е   от   компромиса който е направил за кариерата си. Не е щастлив. Ако го разкара Ебру, може да е за хубаво. И неговото не е живот. Но едва ли ще се случи. Той е ценен ъа фирмата и може да се бори срещу претенциите на Бурак.

# 669
Дафне,  Hug ама не го жаля хич ! Изборът беше негов, нали ?!
Както и изборът на Джемре си е неин. Ма и тя била притисната, ма и тя не знам си какво било, дрън-дрън...Човек трябва да е отговорен за изборите в живота си, както и да си носи последствията от тях !  Peace

# 670
За лека нощ - нещо много хубаво

Cemre & Kuzey ● In the ''Moulin Rouge''... Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Hap39cPtVKc

# 671
Здравейте,  Heart Eyesчета, чета и се чудя...какво чета Joy Joy JoyНе че не ми е интересно, напротив! Ама малко се комплексирам, даже - депресирам. Или моите ценности са тотално сбъркани, или...не знам Thinking Нито Кузей, нита Джемре са идеализирани образи. Точно обратното - и двамата са с недостатъци и с мнооого грешки зад гърба си, някои от които-многократно повторени. Останалите - също. Ама да бъде оправдаван някой само защото бил положителен само в едно отношение/Баръш/ ми се струва странно. Не може цялостното поведение на човек да не влияе на отношението към него, особено ако този човек/Джемре/ в последствие е разбрал с кого си има работа. Тя му каза в една от сцените, че той не може да върне баща си, но може да не прави едни и същи грешки. Нейните поне са разнообразни Joy Joy Joy

# 672
Да си кажа- гледам и ще гледам филма с невероятно удоволствие-

1. не ми пречат приумиците на сценаристките- не се опитвам да ги анализирам,
2.не ме вълнува красотата на актьорите- не съм на модно ревю- напълно ми стигат професионалните им качества!

Заради тези актьори професионалисти- от този филм ме докоснаха :

1.безпрекословното приятелство на Кузей и Али / няма да забравя Кузей в ковчега, и как Али го изрови, и как Али издъхна в ръцете на Кузей/;
2.Гюлтен в отдаденоста си към своето  дете/ с грешки или не- който е безгрешен пръв да хвърли камък/
3.Всеотдайноста на Джемре- любовта обяснява всичко
4.Несравнимото чувство за чест на Кузей

И не само тези доводи имам.

А -последно /ама не по важност/- Кузей -
 и да реве,
и да  е сополив ,
и набит ,
и да бие,
и разкървавен,
и пеещ,
и свирещ,
и пиян ,
 и със зализан бретон,
и облечен ,
и съблечен,
с костюм
или кожено яке,
и яйца да чука, брашно да сее,
и олмаз да казва-

все ми се подкосяват краката!
Ами всичко му отива!
  newsm51 newsm51
Така че, това е моят филм и ми е страхотно удоволствие да го следя!  newsm10 newsm10

Никакви обрати на сценария няма да ме откажат да видя края на филма- историята явно ме е спечелила.

Това исках да споделя.

# 673
Дафне,  Hug ама не го жаля хич ! Изборът беше негов, нали ?!
Както и изборът на Джемре си е неин. Ма и тя била притисната, ма и тя не знам си какво било, дрън-дрън...Човек трябва да е отговорен за изборите в живота си, както и да си носи последствията от тях !  Peace
HugТака, така. Само, че Дж се оправдава, а Гюнейката го сриваме със земята. Бил меркантилен. По същество има ли разлика в браковете на Г. и Дж. Няма, и двата не са по любов. И с двата брака се нараниха незаслужено  хора.Това, че единият бил на инат, а другият в името на кариерата са подробности. Само формата е различна,  и  двата случая са си чиста злоупотреба с чувства и използване.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт