Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Разговорът с мама загатна за някакъв катарзис, но вероятно и при него нещата ща са случват толкова бавно и мъчително, колкото и при брат му. Не ми се вярва да излезе чак такъв злодей, той си е само страхливец и подлец Laughing Laughing Laughing

# 76
  • Тук някъде.....
Шани  Hug , така е... Обаче зависи кой как интерпретира убийството на Ферат от Гюней (ако е той, разбира се, не е доказано). Аз го разбирам като криворазбрано чувство на Гюней да помага на Кузей... За който най-важното беше да отмъсти за Али, на живот и смърт... и чест и достойнство. Гюней му го отне, ако е той, както вече казах  Peace И да кажа - не го разбирам като начин да помогне на Кузей, видяхме го, че няма такива желания  Wink
HugТой хич не е мислил да помага на Кузей. Даже и да го е направил е било  пак за да го нарани...както ти сама каза.
Даже и сега като казва тия думи трябва да го обожествиме...да, ама не...пак има нещо задкулисно в това...долнище си е Гюней и не може да ме накара да го харесвам. Peace

Абсолютно е така. Гюней не може да ме накара да повярвам в добрите му намерения, особено с тая дяволска физиономия на превъзходство над Кузей.  Sick Кралското височество се произнесе. Кузей трябва сам да тръгне и сам да преглътне гордостта си.
Що се отнася до помирението на братята, не знам, трудно ми да видя път към това. Но нищо не е невъзможно, ще гледаме и ще видим.

# 77
Изгледах серията и е пределно ясно, че Симай е влязла през задния вход, както и каза Баръш, убеждавайки я, че така никой няма да я види. Каза и да му звънне, че той ще я посрещне, така че, там е била! Най-вероятно е свидетел на случката, а не участник, затова е може би толкова спокойна при срещата с Гюней.

# 78
Страхотен фрагман,момичета ! Милият Кузей, милата Джемре, като се виждат в затвора, лицата им се успокояват, има светлинка в очите им, ехххххх, такава любов......
Ще минат и тва изпитание.

Софи, подкрепям те за гордостта на Кузей. Чест, достойнтво, нищо не значат пред гордостта и ината му дотук. Най-сетне ще разбере,че единственият човек, заради когото си струва да живее, да се бори, да умре, ако трябва, това е Джемре ! Тя това отдавна го е разбрала.

За Гюней, не очаквам нищо добро от него.

# 79
 HugОстава да видим дали тази любов ще я разгърнат като съдбовна обреченост, или като трагична обреченост ThinkingАз съм за първото Praynig

# 80
Дами, искрен, неискрен, Гюней отстъпва Дж на брат си.И да преживява, е разбираемо. Какви скрити намерения отново виждате. Кузей е приел съвсем сериозно думите на брат си. Може да се случи и целувка.  И нали Дж излиза до 2-3 серии, проблемът е никакъв.

# 81
Дааа, голяма драма, рев и сополи ще има утре вечер.  Crazy
Убиецът не е Джемре, за мене това е повече от ясно. Peace
Не е и Симай. Но е била там.
С Баръшката са се сдобрили, пийнали са малко винце, и хоп в леглото.
Ама пристига Джемрето много ядосана. Викат, крещят...и идва убиецът. Или Бану, или Венус. По-скоро първото. Защото Венус пак трябва да е влязла от задния вход, за да не я видят и въобще - доста прецизен план би трябвало да е имала. А Бану просто ги е чула да се карат и е влязла. Но аз залагам на някоя от тези двете.  Peace

И за миг не вярвам в желанието на Гюней да даде прав път на Кузей към Джемре. Та нали той преди няколко дни беше смаян и смазан пред Баръш, разбирайки, че Баръш ще даде развод на Джемре и думите му бяха: Ама ти направо й даваш прав път към Кузей...никой не може да ме убеди, че Гюней си е променил отношението. Той няма да даде благословия на Кузей. По-скоро ми се струва, че привидно ще го направи, след като вече здраво е оплел конците и няма как да се разплете случая и Джемре да излезе от затвора. Ако Симай е била там, ако той се срещне с нея и направи така, че тя никога да не каже какво наистина е станало, ако се увери, че за Джемре няма много шансове да е аут от затвора - е, тогава би си направил благородната маска, че дава благословия и разрешава. Ама кел файда. Келешче си е той. Ама умен. Много умен.

# 82
Такъв хубав трейлър, а вие спите. Whistling
Ше пишем тихо да не ви събудим Mr. Green

Хайде бе, Зизу, не чуваш ли как блъскам по клавишите Joy Joy Joy

# 83
Дааа, голяма драма, рев и сополи ще има утре вечер.  Crazy
Убиецът не е Джемре, за мене това е повече от ясно. Peace
Не е и Симай. Но е била там.
С Баръшката са се сдобрили, пийнали са малко винце, и хоп в леглото.
Ама пристига Джемрето много ядосана. Викат, крещят...и идва убиецът. Или Бану, или Венус. По-скоро първото. Защото Венус пак трябва да е влязла от задния вход, за да не я видят и въобще - доста прецизен план би трябвало да е имала. А Бану просто ги е чула да се карат и е влязла. Но аз залагам на някоя от тези двете.  Peace

И за миг не вярвам в желанието на Гюней да даде прав път на Кузей към Джемре. Та нали той преди няколко дни беше смаян и смазан пред Баръш, разбирайки, че Баръш ще даде развод на Джемре и думите му бяха: Ама ти направо й даваш прав път към Кузей...никой не може да ме убеди, че Гюней си е променил отношението. Той няма да даде благословия на Кузей. По-скоро ми се струва, че привидно ще го направи, след като вече здраво е оплел конците и няма как да се разплете случая и Джемре да излезе от затвора. Ако Симай е била там, ако той се срещне с нея и направи така, че тя никога да не каже какво наистина е станало, ако се увери, че за Джемре няма много шансове да е аут от затвора - е, тогава би си направил благородната маска, че дава благословия и разрешава. Ама кел файда. Келешче си е той. Ама умен. Много умен.
newsm10 Още повече, че той обясняваше на някого/губи ми се на кого/, че Кузей е лесно манипулируем

# 84
HugОстава да видим дали тази любов ще я разгърнат като съдбовна обреченост, или като трагична обреченост ThinkingАз съм за първото Praynig

И аз  Praynig

Сега пак изгледах фрагмана. Невероятни са и двамата, тази игра с очите, доближаването им, Ойку и Къванч дават превъзходна игра...

# 85
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз продължавам да слагам слугинята кат заподозряна. Joy Joy Joy

Карали са се, викали са в ушите, на жената и е писнало. Развъртела е ръжена като нонджакУУУ...удри по Баръш, удри по Джема...настъпила е тишана и жената си е легнала спокойно да нанка. Joy Joy

Или, Hug Чух, та аз се стреснАх Shocked

# 86
Аз също клоня към Бану - тотално отчаяна е и ще премине към тиха лудост, но целенасочена! И не изключвам Зейнеп, лошо гледаше, лошоооо Sad

# 87

Карали са се, викали са в ушите, на жената и е писнало. Развъртела е ръжена като нонджакУУУ...удри по Баръш, удри по Джема...настъпила е тишана и жената си е легнала спокойно да нанка. Joy Joy

Joy Joy JoyИ понеже има връзка с охраната, той я прикрива Joy Joy JoyЕто от къде и мъжката сила на удара LaughingЕ те така не съм се хилила отдавна!!!

# 88

Joy Joy Joy

Ох, Зизу, добре, че те има в тая тема, мила!
Доста по-весело е така!

Междудругото, аз си мисля, че не случайно ни занимаваха с цялата семейна обремененост, драма и трагедия на Бану. Все пак тя, без да й мигне окото, запали другия си брат. На мене ми е много миличка, като дете е, но истината е, че точно от нея може да се очаква всичко - просто е много различна във всеки един момент. Peace

# 89
И Зейнеп! Тя неслучайно отказа на Бурак ходене нагоре-надолу - има мисия! А Бану -  пали, размахва ножове, подстригва/завижда на Гюлтен/ и...бродира Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт