предлагам да направиш същот с Кузей...ама много бърже. Изкара човекО, че не му пука...па на него му изтекли дзъркелите от рев.
Гюней го казва на глас: Ти обичаше своята гордост! Така, че достойнство и чест, ама друг път. Гордост и инат, нищо друго.
Пълен нещастник е Гюней.
Роминка, благодаря за новата тема, да ни е пълна с хубави коментари.
как не ме разбираш? Така като го гледаш Кузей дали тотално се е освободил от бариерите си към Джемре, дали й позволява да има близост между тях? Олмаза може да е паднал, но това съвсем не означава, че Кузей се е освободил от миналото си.
Гюней ще "помогне" на Кузей да се приближи към Джемре. 

Никога не съм вярвала в "добрия" Гюней, ясен ми стана още след инсценировката на катастрофата... За мен добър човек е Али, който продаде едничкото си - колата, в името на Кузей, Али, който изкопа Кузей от гроба.... Гюней е загубена кауза много отдавна... Да видим дали ще го реабилитират двете кокони. Щото не ми се връзва "зловещата убийца Джемре" и "невинния добричък Гюней"...
убедена съм, че дори Гюней да си признае, че е убил Ферат, пак няма да му повярват много хора тук. Тогава ще има критика защо пък го е направил и не е оставил Кузей да си свърши работата до края. А Гюней е дяволски омаскарен, просто за да му няма никой доверие. Ами филм, мила!
, така е... Обаче зависи кой как интерпретира убийството на Ферат от Гюней (ако е той, разбира се, не е доказано). Аз го разбирам като криворазбрано чувство на Гюней да помага на Кузей... За който най-важното беше да отмъсти за Али, на живот и смърт... и чест и достойнство. Гюней му го отне, ако е той, както вече казах
И да кажа - не го разбирам като начин да помогне на Кузей, видяхме го, че няма такива желания
, така е... Обаче зависи кой как интерпретира убийството на Ферат от Гюней (ако е той, разбира се, не е доказано). Аз го разбирам като криворазбрано чувство на Гюней да помага на Кузей... За който най-важното беше да отмъсти за Али, на живот и смърт... и чест и достойнство. Гюней му го отне, ако е той, както вече казах
И да кажа - не го разбирам като начин да помогне на Кузей, видяхме го, че няма такива желания 
Той хич не е мислил да помага на Кузей. Даже и да го е направил е било пак за да го нарани...както ти сама каза.
Препоръчани теми