Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Руският форум не вярват, че Г. е искрен. Защото в спойлера пише,че има план. Както и да е, вдига забраната над Кузей. Поне на думи. Да му мислят тия потребители, които го изкарваха дявол. Ще останат разочаровани и ще трябва да се извиняват и на тоя образ. Аз си го оправдавах.

# 62
# 63
Гюней: Аз отидох при Бану след като разбрах, че ти обичаш Дж... А ти какво направи? Ти обичаш гордостта си повече от нея, ако ти обичаш Дж, започни нов живот си с нея, ще ти кажа аз...
Кузей: Ти ми казваш това, зада ти бъда длъжник , не е ли така...
Гюней: Освобождавам те от твоя най- голям товар ...свободен си, братко...

# 64
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа, види ми се, че на Гюнчо требе да се сложи ореол. Брях, уби мЪ... Joy Joy Joy

Както и да е...след като изгледам серията томороУУУ, ако трябва ще се извиня. Whistling
Дафне, Hug предлагам да направиш същот с Кузей...ама много бърже. Изкара човекО, че не му пука...па на него му изтекли дзъркелите от рев. Mr. Green

Благодаря за превода
  bouquet

# 65
  • Тук някъде.....
Не знам за Дафне, но аз определено познах за едно нещо  Blush Гюней го казва на глас: Ти обичаше своята гордост! Така, че достойнство и чест, ама друг път. Гордост и инат, нищо друго.
Хубав фрагман. Подло от страна на Гюней, никаква реабилитация - бъди с нея, освобождавам те от дълга ти, ама Джемре ще стои на топло, доколкото зависи от мен  Sick Пълен нещастник е Гюней.

# 66
Добро утро момичета!  Hug Роминка, благодаря за новата тема, да ни е пълна с хубави коментари.   bouquet

Дафне,  Hug как не ме разбираш? Така като го гледаш Кузей дали тотално се е освободил от бариерите си към Джемре, дали й позволява да има близост между тях? Олмаза може да е паднал, но това съвсем не означава, че Кузей се е освободил от миналото си.  Peace Гюней ще "помогне" на Кузей да се приближи към Джемре.  Peace

Хубав, слънчев и с много усмивки ден!   bouquet

Кралицата,    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Остава да видим потвърждението или отказа на Кузей за бъдещето му с Дж.
Сега е ред на Кузей, всичко е в неговите ръце и възможности.
Сега вече не искам Кузей да се приближава към Дж- след признанието за тази огромна жертва на Гюней.  Умният се предава, да видим добрият какво ще реши. Крайно време е да се прегърнат като братя... и да забравят общата любов- само ако Кузей е трезвомислещ. Според мен никога няма да си я поделят, каквито и братски признания да си правят. И винаги единият ще е страдащ! Време е и Кузей да го осмисли... Hug

# 67
Кузей защо има рани по лицето?  newsm78 А като гледам Джема какъв поглед е хвърлила на Зейно... сигурно смята, че тя е убийцата.  Laughing

# 68
Не вярвам в добрите думи на Гюней, всичко, което той прави е с цел... Защо не ги каза досега, преди Джемре да влезе в затвора?! Защо мълча досега? Защото Гюней знае нещо, но няма да проговори. Или поне има пръст в цялата работа... "Умният" Гюней вижда Джемре завинаги в затвора, затова казва всичко това на Кузей  Peace Никога не съм вярвала в "добрия" Гюней, ясен ми стана още след инсценировката на катастрофата... За мен добър човек е Али, който продаде едничкото си - колата, в името на Кузей, Али, който изкопа Кузей от гроба.... Гюней е загубена кауза много отдавна... Да видим дали ще го реабилитират двете кокони. Щото не ми се връзва "зловещата убийца Джемре" и "невинния добричък Гюней"... Wink

# 69
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 70
Такъв хубав трейлър, а вие спите. Whistling
Ше пишем тихо да не ви събудим Mr. Green

# 71
*helen*, Hug убедена съм, че дори Гюней да си признае, че е убил Ферат, пак няма да му повярват много хора тук. Тогава ще има критика защо пък го е направил и не е оставил Кузей да си свърши работата до края. А Гюней е дяволски омаскарен, просто за да му няма никой доверие. Ами филм, мила!  bouquet

# 72
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Кузи е съсипан определено много обича Джемре не може да го скрие много го боли  Rolling Eyes

# 73
Шани  Hug , така е... Обаче зависи кой как интерпретира убийството на Ферат от Гюней (ако е той, разбира се, не е доказано). Аз го разбирам като криворазбрано чувство на Гюней да помага на Кузей... За който най-важното беше да отмъсти за Али, на живот и смърт... и чест и достойнство. Гюней му го отне, ако е той, както вече казах  Peace И да кажа - не го разбирам като начин да помогне на Кузей, видяхме го, че няма такива желания  Wink

# 74
Шани  Hug , така е... Обаче зависи кой как интерпретира убийството на Ферат от Гюней (ако е той, разбира се, не е доказано). Аз го разбирам като криворазбрано чувство на Гюней да помага на Кузей... За който най-важното беше да отмъсти за Али, на живот и смърт... и чест и достойнство. Гюней му го отне, ако е той, както вече казах  Peace И да кажа - не го разбирам като начин да помогне на Кузей, видяхме го, че няма такива желания  Wink
HugТой хич не е мислил да помага на Кузей. Даже и да го е направил е било  пак за да го нарани...както ти сама каза.
Даже и сега като казва тия думи трябва да го обожествиме...да, ама не...пак има нещо задкулисно в това...долнище си е Гюней и не може да ме накара да го харесвам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт