Джемре тръгва към Баръш след телефонното обаждане.
Симай отива при Баръш и се озовават отново в леглото, след чаша вино може би...
Джемре влиза афектирана в имението на Синанер, Бану я вижда и тръгва след нея, влизат в къщата и се скарват. Бану излива целия негативизъм лед чутото от Гюней , за нея Джемре е пречка номер 1, /спомнете си случката на яхтата с ножа насочен към Джемре от Бану/ ...
Баръш чува разправията и слиза по халат , и вижда Бану да удря Джемре, опитва се да ги разтърве, но Бану в гневната си лудост го удря и избягва...
Симай вижда случилото се и се измъква по най- бързия възможен начин...
Възможно е Гюней да я вижда как си тръгва , а също така и да разбере от бану за случилото се...
При всички случаи Ебру би предпазила единственото си вече дете дори да е виновно за смъртта на брат си.
А какво в действителност се случва , не вярвам да разберем още утре, предполагам ще ни мъчат поне няколко серии...
Много логично разсъждаваш, аз мисля същото, ако убиецът не е все пак мъж 
Но Бану никак не е нежна и крехка, когато полудее, та нищо чудно...
А фрагманът от затвора предполагам ще е утре - забележете под жилетката синята блуза на Джемре, Кузей с яке, но отдолу е с фланелка с шпиц яка. Една готина дружка, много наблюдателна ми го подсказа, а аз и вярвам. Даж

Бъдещето още не е ясно за Джемре и Кузей затова е толкова съкрушен...никаква доживотна присъда не ги разделя все още, надявам се и в бъдеще да успеят да докажат невинността и. Защото съм 100% убедена, че Джемре е невинна.
Ето ви доказателството:
Просто на свиждането и Кузей и Джемре си събличат жилетките и ето ти ги по къс ръкав...