Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 30

Роминка   bouquet

# 31
# 32
# 33

Едваааа вторник е.... ooooh!  WhistlingLaughing Laughing Laughing

Ако знаете какво ви чака....оф , оф ,оф...

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 13:12 от Добро Утро

# 34
На тази снимка .....това Зейнеб и баща и ли са , отстрани  Peace

Алиса за тебе .... Hug  Flutter

# 35
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дафне, съншайн  Hug Ти ся не вдена ли, че нема да има ДОЖИВОТНА?
Айде стига се чуди от къде да връзваш на подсказки, йозети, фрагмани.  Mr. Green

Приеми реабилитацията на ВНЛ-то, както прие погребания олмаз и да свърши твойта мъка. Joy

# 36
На тази снимка .....това Зейнеб и баща и ли са , отстрани  Peace
МЪ чИ как...ти можеш ли да си представиш Зейно да изпусне тоз сеир?  #2gunfire
Тая нали требе да злорадства. Mr. Green
Ма нали се сещаш,ч е Кузей едвам я деяни...ще ми е кеф да видя как ще я нахрани за пореден път. tooth tooth tooth

# 37
Възможно е да опита да го утеши  box  Mr. Green

Дафне ми беше задала въпрос в предната тема кой е убиеца....
Дафне , знам кой НЕ е убиеца на Баръш и това е Джемре!!!

# 38
Благодарности за поредната красива и със сигурност интересна тема!
Аз мисля,че този,който е ударил Баръш не е ударил Джеймс. newsm78
Друг/а я е ударил. newsm78
 Hug за Обичащите! И за всички Heart Eyes

# 39
Благодарности за поредната красива и със сигурност интересна тема!
Аз мисля,че този,който е ударил Баръш не е ударил Джеймс. newsm78
Друг/а я е ударил. newsm78
 Hug за Обичащите! И за всички Heart Eyes
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Аз се отдавам временно на върколаците. На вас приятен следобед   bouquet
До по-късно... Whistling

# 40
Не ми се вярва синините по Джемре да са от Баръш...пак ще споделя моята теория..

Джемре тръгва към Баръш след телефонното обаждане.
 Симай отива при Баръш и се озовават отново в леглото, след чаша вино може би... Mr. Green  
Джемре влиза афектирана в имението на Синанер, Бану я вижда и тръгва след нея, влизат в къщата и се скарват. Бану излива целия негативизъм лед чутото от Гюней , за нея Джемре е пречка номер 1, /спомнете си случката на яхтата с ножа насочен към Джемре от Бану/ ...
Баръш чува разправията и слиза по халат , и вижда Бану да удря Джемре, опитва се да ги разтърве, но Бану в гневната си лудост го удря и избягва...
Симай вижда случилото се и се измъква по най- бързия възможен начин...
Възможно е Гюней да я вижда как си тръгва , а също така и да разбере от бану за случилото се...

При всички случаи Ебру би предпазила единственото си вече дете дори да е виновно за смъртта на брат си.

А какво в действителност се случва , не вярвам да разберем още утре, предполагам ще ни мъчат поне няколко серии... Mr. Green

# 41
  • Тук някъде.....
Втори фрагман ще има след малко - Едже го е написала в Туитъра си! Simple Smile

# 42

ece yörenç @eceyorenc
 #kuzeyguney 66. bölüm 2. fragman bir iki saat sonra ...

Минтири /Софи/  Hug писали сме заедно  Hug

# 43

Дафне  Hug , а ти мислиш ли, че Кузей ще се откаже от Джемре, ако случайно се окаже, че тя е убила Баръш?
Hug Винаги съм смятала, че трябва се случи нещо във филма, което да разбие ВНЛ/то. В смисъл да не се изживее.  И това ще бъде затвора.Джемрето  остава част от миналото на Кузей, но не и бъдещето.   И не е нужно да се отказва ритуално от Джемре, просто такива ще бъдат обстоятелствата. 20 години или доживот затвор. Затворът ги разделя. Кузей има шансове, Джемрето - никакви.

Eeeee, хайде сега, който мъж я е видял се е влюбил в нея, малко ли надзиратели има в затвора  Joy

# 44
Ако остане в затвора за дълго време, това би обяснило и трейлъра от самото начало - самотен Кузей на носа на яхтата !Не знам, не смея да прогнозирам, защото тези двете, са абсолютно непредвидими.  ooooh!
Hug Това изглежда най/убедително, най-логично, най/достоверно и най/вероятно. Всичко друго е от приказките на Шехерезада. Други ще са посланията на филма, а не любовта над всичко. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт