Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдъъъън  Hug

Кат гледам с Кралицата сме най-ранобудни. Whistling

Олмаза може да е паднал, но това съвсем не означава, че Кузей се е освободил от миналото си.  Peace Гюней ще "помогне" на Кузей да се приближи към Джемре.  Peace

Мац, Hug Права си!    bouquet
Макар да смятам, че до някъде бариерите паднаха, или поне е по-добре от преди.
Но, Гюни и самото влизане на Джема в панделата според мен ще изиграят съществена роля за реабилитирането на ВНЛ-то. Ако той е разбрал кой е третия човек (защото за мене такъв съществува), задължително ще почне да извива ръцете на един от двамата и това ще бъде грубата му грешка. Peace

# 16
  • Варна
Ромина,  newsm51 Благодаря за новата тема!Хубав ден на вси4ки! newsm51

# 17
Добро утро и от мен Simple Smile

И аз мисля, че убиецът е Симай.. И че Гюней е видял нещо, не е случаен фрагмана с двамата.
А между другото - няма ли нов фрагман?

Ромина, благодаря за новата тема   bouquet

# 18
Добро утро и от мен Simple Smile

И аз мисля, че убиецът е Симай.. И че Гюней е видял нещо, не е случаен фрагмана с двамата.
А между другото - няма ли нов фрагман?

Ромина, благодаря за новата тема   bouquet
Милооо... Hug
Скрит текст:
Май кат гледам си фенка на Спартачето...и аз така... Heart Eyes Heart Eyes Joy
Дафне, Hug Гюнайдъъън.
Ко' ше къдриме тудей? Whistling

# 19
Дафне,  Hug как не ме разбираш? Така като го гледаш Кузей дали тотално се е освободил от бариерите си към Джемре, дали й позволява да има близост между тях? Олмаза може да е паднал, но това съвсем не означава, че Кузей се е освободил от миналото си.  Peace Гюней ще "помогне" на Кузей да се приближи към Джемре.   Peace

Кралице, може и да си права. Мислиш така, защото изключваш Джемрето да е извършила престъпление. Борейки се за свободата на Дж, се освобождава от оковите, за които говореше на двора. Не мисля така. Като навържа спойлера и озета, ще има разговор между Г. и К., който ще донесе болка на Кузей и коренно ще промени неговата съдба и тази на Джемре. Според мен, Гюней е наясно, че Дж е убила Баръш, просто е въпрос на време това да се разбере и ще сподели тези подозрения с Кузей. И Кузей преобръща света за да се срещне с Джемре. Да чуе от нея истината. Кой го е направил? Не знам, не помня. Това е отговорът. Т.е. нищо утешително. Това ми изглежда  най-логично.
Честита ни нова тема! Благодаря на Ромина!  bouquet
Добро утро и хубав ден, дами!

# 20
Зизу  Hug

Скрит текст:
обожавам Спартак, Дневниците на вампира и Игра на тронове  bowuu. А Анди Уитфийлд ми е отдавна в сърцето, ама... почина човекът  Confused Sad

Дафне  Hug , а ти мислиш ли, че Кузей ще се откаже от Джемре, ако случайно се окаже, че тя е убила Баръш? Аз не мисля, защото ако го е направила, то е било при самозащита, но тогава трябваше да помни поне нещо... Аз си поддържам тезата, че друг е убиеца...

# 21

Дафне  Hug , а ти мислиш ли, че Кузей ще се откаже от Джемре, ако случайно се окаже, че тя е убила Баръш?
Hug Винаги съм смятала, че трябва се случи нещо във филма, което да разбие ВНЛ/то. В смисъл да не се изживее.  И това ще бъде затвора.Джемрето  остава част от миналото на Кузей, но не и бъдещето.   И не е нужно да се отказва ритуално от Джемре, просто такива ще бъдат обстоятелствата. 20 години или доживот затвор. Затворът ги разделя. Кузей има шансове, Джемрето - никакви.

# 22
Добро утро и хубав ден ви пожелавам ! Hug

Аз и друго си мисля - Джемре е доста ударена, Баръш - също ! Ако тя нищо не си спомня, значи е изрисувана така, след като е халосана и припаднала . Което означава, че е вероятно и да е имало още някого в къщата . И този някой хладнокръвно и методично си е довършил работата. Ами съвсем във сферата на съспенса отиват нещата !  Mr. Green Кой ще е този убиец, който като си свърши работата с Баръш, няма да бърза да избяга ? За себе си си правя извод, че не Баръш е бил мишена, а Джемре . Кой, освен Зейнеп, иска да се отърве от нея, пък и ако Баръш даде фира - още по- добре ? За друг, освен за Гюней, не се сещам ! newsm78

# 23

Дафне  Hug , а ти мислиш ли, че Кузей ще се откаже от Джемре, ако случайно се окаже, че тя е убила Баръш?
Hug Винаги съм смятала, че трябва се случи нещо във филма, което да разбие ВНЛ/то. В смисъл да не се изживее.  И това ще бъде затвора.Джемрето  остава част от миналото на Кузей, но не и бъдещето.   И не е нужно да се отказва ритуално от Джемре, просто такива ще бъдат обстоятелствата. 20 години или доживот затвор. Затворът ги разделя. Кузей има шансове, Джемрето - никакви.
HugТържество на надеждата пред горчивия опит... Joy Joy Joy Joy
Нема как да стане мило. ВНЛ-то ще се изживее.
Пак сложи тежките присъди, ама Джема ще излезе от панделата невинна. Peace

# 24
Следващата серия ще е огън. Имам усещането, че много са се разбързали. И се питам какво ще се случва, та е това бързане. И дали Дж ще я пуснат под гаранция. Трябва да намерят повод да я освободят. Не става 15 серии да я държат зад решетките. Може би затова дадоха скок във времето. Следствието ще се затлачи и се обезсмисля престоя в затвора без обвинение. Докато не съберат доказателствата. И пада резачката.

# 25
Дафне,  Hug това би означавало, че по- късно отново ще влезе в затвора, ако вярваме на трейлъра, в който действието се развива през лятото ? Ако сега нямат доказателства и я пуснат, означава, че след това ще има ново обвинение, подкрепено с такива . Или може би трейлъра си е поредната пързалка, както предположих ! Peace

# 26
Дафне,  Hug това би означавало, че по- късно отново ще влезе в затвора, ако вярваме на трейлъра, в който действието се развива през лятото ? Ако сега нямат доказателства и я пуснат, означава, че след това ще има ново обвинение, подкрепено с такива . Или може би трейлъра си е поредната пързалка, както предположих ! Peace
Hug Aбсолютно. На финала е с доживотна присъда.

# 27
  • Тук някъде.....

HugТържество на надеждата пред горчивия опит... Joy Joy Joy Joy
Нема как да стане мило. ВНЛ-то ще се изживее.
Пак сложи тежките присъди, ама Джема ще излезе от панделата невинна. Peace

Laughing Laughing Laughing Абсолютно! Ще излезе и е невинна. Сигурна съм, че утре ще видим трейлъра или поне новото му заснемане.

# 28
Ако остане в затвора за дълго време, това би обяснило и трейлъра от самото начало - самотен Кузей на носа на яхтата !
Не знам, не смея да прогнозирам, защото тези двете, са абсолютно непредвидими.  ooooh!

# 29
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ромина   

Общи условия

Активация на акаунт