Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тю, ooooh! за охраната не бех се сетила... Joy Joy Joy
Ама тя слугинята е изчеластрила охраната веднага след боя...и тоз доволен е отишъл да си тръсне ухото, че Джема и Баръш са се скарали...прикрива туку що намереното севгили. hahaha

# 91
# 92
Хора, къде е този трейлър с яхтата, че аз не съм го срещала?

# 93
Зизу, такова настроение внасяш в темата наистина....  Joy Joy Joy
Като знам какво ни чака утре вечер, много се радвам, че има кой да разведрява обстановката  Simple Smile

А кажете моля, това дали е Зейнеп на снимката  Rolling Eyes
Тя е сигурно, защото мъжът вдясно прилича на Хюсейн.

# 94
Загубил се некъде в туба-та Joy Joy Joy Joy

А, ко' ше кажеш за Гюла...и тя по едно време беше заподозряна.Не си спомням кой я беше наредил в списъкОт. hahaha hahaha
Сценарият за нея е почти същият, само дето тя се е барнала в пеньоар и кърпа с лед на главата, кат ги е развъртела с ръжена, е била по-бърза от тока. За норматив се върнала дома и си е легнала с наушниците...ни лук яла, ни лук мирисала... Joy

# 95
Е кой да е? Кой друг ще седи спокойно и ЗАГРИЖЕНО! Тя придружава баща си, не е там за друго, освен ако чичо Сами не я е помолил Joy Joy JoyНа отиване към работа се е отбила...

# 96
Загубил се некъде в туба-та Joy Joy Joy Joy

А, ко' ше кажеш за Гюла...и тя по едно време беше заподозряна.Не си спомням кой я беше наредил в списъкОт. hahaha hahaha
Сценарият за нея е почти същият, само дето тя се е барнала в пеньоар и кърпа с лед на главата, кат ги е развъртела с ръжена, е била по-бърза от тока. За норматив се върнала дома и си е легнала с наушниците...ни лук яла, ни лук мирисала... Joy

Joy Joy JoyАко Гюла ще е там, дай и Хандан да вкараме! Тя разчиства пътя на рационалния си чоджум LaughingА Симай се измъква с бижутата, заради което всъщност Гюней я търси из механите Истанбулски

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 21:29 от ili,ili

# 97
За какво толкова сте се разтревожили, че Г.ще скрие доказателства, оневиняващи Джемре. И накара Симай да замълчи. При това, изобщо не е сигурно дали е била там. Може срещата в бара да е случайна. Струпахте всички герои във вилата, като че ли там е гора и може свободно да се влиза и излиза. И като че ли, някой знае, че същата вечер Джемрето ще тръгне да говори с Баръш. И нали Шереф е до Кузей. Професионал - полицай. Срещу умния Гюней. Не ми се вярва и този път да го преметне, както при убийството на Фърат. Джемрето е убила Баръш. И всичко си идва на мястото.
Г. иска да ги направи щастливи малко преди да ги разделят безвъзвратно.

# 98
Няма да минем без нея и тази серия.
Що за нахалство да се появява там ? Или просто е отишла да злорадства.
Представям си Джемре като я види... Ако изобщо може да реагира.
Хюсюк е друго нещо , той може да е загрижен .

# 99
# 100
Или Hug Хандан е друга бира Whistling
При нея нещата седят така...

Докат седи и си клюкарства на джама, скива как омразното Джемре се набира по паркинга. Излиза дегизирана с кърпа(Щот е много красива ся...и ще я познаят  Wink). Отива в къщата кат се промъква през тераскята. Тогаз Баръш още е плющял Симка горе в спалнята. Хандан вижда Джема и тръгва с лево круше у фейса...събаря я, после я наритва в капацуната за да си загуби паметта. Баръш чува ко' става доле, спуща се по стъпалата с чупка в кръста да отърве Джема, ама нейсе...плявата му е отвята с ръжена в главата. Симай скива всичко и пали джета с 200. Хандана така и така е развъртела ръжена решава да спастри и Джема за гаранция.
После се изнизва и отива на стъпалата в големата къща, от където наднича кат гугуче из джеб да види кво става...на татък е ясно ко става. да не хабим тонера ся... Joy

# 101
За какво толкова сте се разтревожили, че Г.ще скрие доказателства, оневиняващи Джемре. И накара Симай да замълчи. При това, изобщо не е сигурно дали е била там. Може срещата в бара да е случайна. Струпахте всички герои във вилата, като че ли там е гора и може свободно да се влиза и излиза. И като че ли, някой знае, че същата вечер Джемрето ще тръгне да говори с Баръш. И нали Шереф е до Кузей. Професионал - полицай. Срещу умния Гюней. Не ми се вярва и този път да го преметне, както при убийството на Фърат. Джемрето е убила Баръш. И всичко си идва на мястото.
Г. иска да ги направи щастливи малко преди да ги разделят безвъзвратно.
Ти пък, каква тревога, колкото по-дълго стои Дж. в затвора, толкова по-крепко и сигурно ще е ВНЛ-то Laughing

# 102
 Laughing Laughing LaughingЗизу, забравихме Баръш!Той гледа през другия прозорец, а пък него - на две крачки зад дърво- го дебне щерката на Ферат. Всъщност тя спасява Симай, качвайки я на мотора. След като я хвърля до тях???, отива при Кузей и го целува, докато спи./дано да е с чиста коса/ JoyТой я целува по челото и мигновено забравя за  ВНЛ-то си.

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 21:45 от ili,ili

# 103

За този ли става въпрос

# 104

Общи условия

Активация на акаунт