Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Не вярвам Гюней да е добронамерен към Кузей  Crossing Arms
Ми то мац, никой не верва в таз добрУта. Joy

# 121
Естествено, че не е, неговата кауза е спасяването на собствената му кожа, а ако може и да я заглади - още по-добре!

# 122
От доста време си мисля какъв сериал би се получил по романа "Тютюн".Ненадминат! Това - сериозно. Жалко, че няма кой да го направи Cry Идеална парсонажна система, преплитащи се сюжетни линии, сериозно послание...еееееех

# 123
Леллеле, един фрагман каква лавина е отприщил ! Crazy
Терзи,  Heart Eyes благодаря за трейлъра, Шане,  Heart Eyes на теб  благодаря за превода !  bouquet Hug  bouquet

Е няма как да я харесам Джемрето и това си е ! Още повече ми опротивя - до този момент, нито за миг , не е донесла нищо хубаво на това момче - само сълзи, ядове, посинено лице и още по- лошо - наранена и кървяща душа ! Ама той нали обича да му е трудно, та и нея я обича ! На рамо да си я носи ! Ако оживее, разбира се !
От Гюней не очаквам нищо добро, вече казах, даже си мисля, че той има много сериозне мотив за да нарани и двамата, но за това вече писах ! Изкефи ме ,обаче, как му я хариза ...като че му даде камиончето, че вече не ще да играе с него !  ooooh! Сега да видим дали и колко му стиска на Кузейча ?!
И да  ви кажа - ма много сте се филмирали, бе хора !  Laughing Къде я видяхте Зейнеп ? Това е Демет със синьото палтенце, много ясно се вижда на една от снимките ! hahaha

# 124
Госпожата, май наистина е Зейнеб точно до КУзей а Демет ясно се вижда, от Зейнеб се вижда само носът и Grinning

# 125
Зейнеп я видяхме с бялото палтенце в профил седнала на столче. Peace

# 126
Госпожата, май наистина е Зейнеб точно до КУзей а Демет ясно се вижда, от Зейнеб се вижда само носът и Grinning

Дай, моля те снимката, аз не съм я видяла тази ! Praynig

# 127

Ето я, седнала и гледа към всички Peace

# 128
Аз пък изобщо не съм я отразила ! Прилича на нея, да  ! Peace

# 129
Да и се чуди човек , защо тя пък е отишла там... ooooh!

# 130
Госпожата , и аз не я бях забелязала, аз си мислих че е носът който се вижда до Кузей Grinning

# 131
Госпожата , и аз не я бях забелязала, аз си мислих че е носът който се вижда до Кузей Grinning

Joy Joy Joy Ми щото си вре носът навсякъде и тя ! Чий го дири там ?! ooooh!

# 132
Този нос мацко, Hug ще е на авУката. Joy

# 133
Намека за разговора на Кузей и Гюней е интересен , но от фрагмана няма как да добием цялостна картина със сигурност Peace От анонса вчера , аз тълкувах , че Гюней отива при Кузей , знаейки за емоционалното му състояние и не безкористно ,, а със идеята да го заблуди за истинския извършител.

# 134
  • Тук някъде.....
Зизенце, Или или, уморихтЕ ме тая вечер  Joy Joy Joy Благодаря за настроението!
Ах, Гюней - удря там, където най-много боли  #2gunfire, но считам, че ако Гюн е искрен, в което се съмнявам ужасно много, може пък да има сдобряване между братята. Съмнявам се, че Гюней просто ще си замълчи за истинския извършител и ще остави Кузей да гради живота си с Джемре зад решетките. И тогава Шереф ще му помогне на Кузей.

Общи условия

Активация на акаунт