Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 853
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Честита Пролет, мили дами!   bouquet

Дафне, мило  Hug това с плана на Гюней го уточнихме вече. Човека си има план как да се предпази от гнева на Ебру. А не план срещу Кузей.  Peace

Не бих се извинила на Гюней! До момента нищо добро не е направил, към никого!  Sad Жалко!

Кузей сам ще прецени кога и как да премахне оковите, това е личното ми мнение. Просто Гюней с тези си думи си вкарва автогол.

Хубав ден!  Hug

# 166
svetal4o27, много ми харесаха постовете ти  bouquet
Аз също смятам че ако братята са като истински братя такава саможертва от страна на Кузей е обсолютно в реда на нещата, но при брат като Гюней......той направо си проси връзка м/у Кузей и ДЖемре та да разбере ,че светът не се върти само около него Peace

# 167
Добър ден ! Навън е истинска пролет - слънчево и топло !  Hug

svetal4o27,  bouquet аз също нямам съмнения кого обича Кузей, съмненията ми, са относно адресата на чувствата му и смисъла от тази любов !  Peace Затова и винаги съм твърдяла, че независимо от всичко, ако Кузей сам не си позволи да обича това момиче безусловно, ако ще и Аллах да му я даде, кел файда! Peace

Това, което си написала, че не трябва да си непременно злодей, за да станеш убиец, е абсолютно вярно ! Затова и предположението, че и Хандан би могла да бъде, е не по- малко “достоверно“ от всички останали и заслужава внимание ! Имаше въпрос какъв и е мотивът на Хандан да убива или наранява Баръш ? Има , при това сериозен. Тя знае, че Баръш продължава да мрази синчето и и, че не би се спрял пред нищо, за да го унищожи и изгони от сараите Синанерови . Така че, мотивът е налице, а и след пиянският стон на Гюней, като нищо е решила да вземе нещата в свои ръце Един озлобен и притиснат човек, може да е способен на всичко . А тя, със своите първични инстинкти, усеща, че „вече свършва хубавото време “. Но, аз продължавам да мисля, че целта на нападението, не е бил Баръш ! Peace
Първото ми предположение, беше, че Бану е отключила отново нещо, след като чу разговорът между майка и син . Но, като се замислих, ми се струва твърде елементарно да е тя . Двете фукли са добри в това отношение, умеят да ни подхлъзват . Просто е доста предсказуемо да е тя, всички точно това ще си помислят, знаейки за лабилното и психическо състояние и болестта и .
Та, най- вероятно, ще ни изненадат с някого, за когото изобщо не ни е и минало през ум ! Защо да не е Хандан ханъм ?!  Peace Който и да е, обаче, няма да разберем скоро ! Силно се надявам все пак, да не гледаме още 15 епизода житие и страдание грешнего Кузея , както и “горчивите “ сълзи на многострадалната му любима !  ooooh!

# 168
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Здравейте дами довечера сме на линия предполагам дано тази седмица да може да се гледа нормално и да не насича... Peace

# 169
Това пък дето Гюней му отстъпвал Джемре ... даже не искам да го коментирам, но все пак си мисля, че му беше добре да го чуе.
Отстъпва я.  Защото Г. има чувства към Джемре. И го казва  в прав текст. Освобождавам те от най/голямата тежест. Свободен си, брат.Не си длъжник. Щом толкова я обичаш. Какъв е смисъла на тези думи,иначе. Сама твърдиш, че му станало по-добре.

# 170
Силно се надявам все пак, да не гледаме още 15 епизода житие и страдание грешнего Кузея , както и “горчивите “ сълзи на многострадалната му любима !  ooooh!

HugТрябва да разнообразят страданията с някоя гореща сцена. Иначе, какъв е смисъла от това, че падна Олмаза. Всичко е в ръцете на Кузей.

# 171
# 172
# 173
 Hug Дай и Джемрето да си я сложим до Кузей.

# 174

Joy Joy Joy Joy
Ти днес си бяла и добра ! Laughing А аз тъкмо мислех да пиша под колажа ....по прякор “Олмаза“ ! hahaha hahaha hahaha

Хайде, до после ! Аз отивам да пия по едно питие с една Джемрейка, че да мога да преглътна по-леко романтиката довечера ! Wink

# 175
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 176
Здравейте! Честита пролет на всички!

Само да ви кажа, че някои от снимките са ви много големи, после да не се чудите, че е минал джедай.  Peace

# 177
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вай, вай... Crazy Ко' стана тукЯ ся?
цел ден една страница не сте изписали...айде ставайте да видиме ся ко' ше става довечера. smile3508

# 178
Зизу, пазим си силите за довечера Grinning, че как ще изтърпим тази драма дето ни очаква и толкова сълзи, незнам  Peace

# 179
Здравейте, мили хора Hug Имам мн. работа, иначе бих си похортувала, но към 9.30 ще заседна Simple Smile А ако някой бъде така високоблагороден да изпрати точния линк... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт