Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
На мен ли ми се чу или смениха музиката точно като Кузей се показа на вратата на мен ми прекъсна след това какво стана ...  newsm78
Още нищо...гледат се... Joy

Благодаря аз реших,че нета съвсем ме наказа и нищо не видях  Crazy

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хайде да видим вашата благородна Зейнеп дали не е като Гюней...много съжалявам, Госпожата  Heart Eyes ама аз не мисля, че се е отказала от мераците си към Кузей. Пък да видим.
Мац,  Hug да й дадем шанс да се вдигне в нашите обичливи очи. Ами ако ни изненада...ти да видиш... Whistling

# 347
Хайде да видим вашата благородна Зейнеп дали не е като Гюней...много съжалявам, Госпожата  Heart Eyes ама аз не мисля, че се е отказала от мераците си към Кузей. Пък да видим.

Иронията е ненужна, Фенче ! Heart Eyes Знаеш мнението ми за поведението сега ! Peace
Факт, обаче, е че сега не беше дошла да гледа сеир, както дружно предположихте, а да помгне с информацията, която има . Можеше и да не го прави, нищо не дължи на Джемре .
Ще видим, така е, но пак казвам, аз мисля, че ще помогне, разбира се много повече заради Кузей, отколкото заради Джемре, но това не е от значение, нали така ?! Peace

# 348
Мац,  Hug да й дадем шанс да се вдигне в нашите обичливи очи. Ами ако ни изненада...ти да видиш... Whistling

Аз искрено се надявам, иначе не знам как ще измъкнат Джемре...

# 349
  • Тук някъде.....

Не се е отказала, ама хич. Какви физиономии правеше в дома на Гюлтен, жената плаче за детето си, а тя подбелва очи на всяка дума  #Crazy Струва ми се просто, че се изтъква пред Кузей - засега. Ще й дам "the benefit of the doubt", дано да помогне, че Джемре я чакат тежки дни.

# 350

Heart Eyes Hug Heart Eyes Благодаря, Терзи ! Този момент нещо ми се губи на мен !  newsm78 Аз си спомням много ярко моментът, когато спечели топчетата за Гюней . Peace

# 351
Не трошете нерви за глупости. По/измислена,наивна и нагласена серия от тая не е имало досега. Дори не и боза.Срам за авторите. Злодеите ще бъдат разкрити до 1/2 серии. Истанбулската полиция е по следите им. Любовта ще победи. Жалка картина.Кузей / Керим номер 2. Джемрето я правим двойна светица/великомъченица.
Честито ви хепиенд, Джемрейки.
Айде, ейвала.

# 352
Любовта ще възтържествува тук Wink, и колкото повече препятствия има м/у тях, толкова ще се засилват чувствата им Wink

# 353

Аз искрено се надявам, иначе не знам как ще измъкнат Джемре...
Така или иначе ще излезе...няма несправедливост в турско дизи. Peace
И ще е скоро, а не както много дами предположиха чак юни. Mr. Green

# 354
Не влагам никаква ирония...или за вас не е такава? Ти го каза, че не била зла по природа, хайде да видим...

# 355
Има време ще се помъчим следващите серии със затвора и това е ясно. За всичко е изгодна тази ситуация Джемре да е в затвора сам Шереф,Демет и Кузи може би ще са по загрижени.

Ако Зайнеб помогне Джемре да излезне ще е направо чудо.  Rolling Eyes
Хич не вярвам в чудеса последно време  Cry

Много са ми сладки двамата... и да имаме си нова песен за двамата  Heart Eyes

# 356
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Направо съм възмутена! Изгледах 20 мин. реклами, за да изгледам после един единствен финален кадър.

# 357
Хайде дружки, лека нощ! Hug

# 358
Айде без реклами  Peace

# 359
Направо съм възмутена! Изгледах 20 мин. реклами, за да изгледам после един единствен финален кадър.
Казах ли ти мац да си вземеш едно сънче... Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт