Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Аз също не вярвам на Зейно ooooh!
Софи, взе ми думите от устата,абсолютно изтъкване пред Кузи.Но дано да проумее някой неща и да преодолее злобата си най-после.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 09:10 от didi_spain

# 361
Не влагам никаква ирония...или за вас не е такава? Ти го каза, че не била зла по природа, хайде да видим...

Да, ама благородна никъде не съм употребила ! Laughing И не мисля, че е това, което направи, е въпрос на благородство, по- скоро на вътрешно убеждение . Джемре не заслужава Зейнеп да проявява благороден характер, спрямо нея .
Ама тя любовта тържествува вече колко епизода. Ама дали ще се осъществи, е въпросът ?!

Фенче,  Heart Eyes все пак, не гледахме фрагмана от лятото ! Wink

Аз не вярвам толкова бързо да приключат тази история, ще ни помъчат няколко епизода, пълнеж да има. Пък и още не знаем кой уби Ферат, едно по едно ще ни ги поднасят нещата, според мен .

Дафне,  Hug ама много бързо ги приключи нещата, недей така ! Hug

# 362
Хайде лека и от мен HugУтре ще ги къдрим, Зизу, подготви се Joy Joy

# 363
Направо съм възмутена! Изгледах 20 мин. реклами, за да изгледам после един единствен финален кадър.
Мнооооооого гадно #Cussing out
Лека нощ!Беше ми приятно с вас тази вечер Hug

# 364
Дафне, въпреки че нестана това което мислих и аз (убиецът да е Гюней) мисля че доста логично развиха действията. Съжалявам, че сценаристките харесват Джемре и Кузей и не искат да им цапат ръцете с убийства Wink

# 365
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тук съм...ше пишеме фрагманите за следващата серия... Joy
Ама виде ли Сима как развърте ръжена кат нонджакУУУ... hahaha hahaha

# 366
Няма турски сериал, в който пребиваването в затвора на главен герой, обикновено невинен, да трае само един епизод. Не е по канона на турските сериали. Ще погледаме малко интриги и премеждия в затвора, дето го гледаме във всеки сериал - и креватите, и масата в средата, и изхода/входа с тухлената стена, дето чакат роднините, и гористата пътека. Законите на жанра, няма как.

# 367

Лека нощ!Беше ми приятно с вас тази вечер Hug

Лека, Емели ! Heart Eyes Много ти благодаря, че беше с нас тази вечер и повдигна завесата на случващото се !  bouquet

Няма турски сериал, в който пребиваването в затвора на главен герой, обикновено невинен, да трае само един епизод. Не е по канона на турските сериали. Ще погледаме малко интриги и премеждия в затвора, дето го гледаме във всеки сериал - и креватите, и масата в средата, и изхода/входа с тухлената стена, дето чакат роднините, и гористата пътека. Законите на жанра, няма как.

Joy Joy Joy Това имах предвид и аз, ама ти го каза много по- цветно ! Hug

# 368
# 369
Емели, голямо благодаря  bouquet

# 370
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, не мога да се въздържа...ще трябва да обобщя какво НЕ позна Дафне Hug и руския форум.
1. Третият човек не беше въображаем...Сима беше.
2. Джема е НЕВИННА!!!
3. Не беше пияна
4. Свижданията с Кузей не са нейните сънища от килията.
5. Все повече се приближаваме до хепи енд-а.
6 . но не и по важност...НЕМА ДОЖИВОТНА!!!

# 371
Тук съм...ше пишеме фрагманите за следващата серия... Joy
Ама виде ли Сима как развърте ръжена кат нонджакУУУ... hahaha hahaha
Като БАШ нонджкууу Joy Joy Joy

# 372
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лека нощ и от мен, Емили! Напълно си я заслужи. Беше хубаво да си с нас, много ти благодаря, иначе трябваше да гледам като индианец пишеща машина.

# 373
Ох, и за не мога да се въздържа, в плана на протакането/пълнеж ще има  реплика на Джемре, след като разбере, че ще се позадържи в панделата:" Кузей, не ме чакай, бъди щастлив и започни нов живот..." Отговорът му няма да изписвам, защото няма нужда Simple SmileДаже може и да откаже свиждания Джемрето??? Thinking

# 374
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Понеже не можах да гледам през цялото време, не разбрах какво е това, което Зейнеб знае, а другите не. Не ми беше ясно и защо Хандан готвеше, в чия къща и защо Демет И Шереф бяха там и изглеждаха щастливо- просто щото са заедно или има друга причина?

Общи условия

Активация на акаунт