Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 436
Момичета, привет!  bouquet
 Дълбоко емоционална беше серията снощи.  bouquet
Вече сме на път за финалните аплаузи за ВНЛ! Grinning Ще го бъде, то е ясно като бял ден.
Но още мъка ще има. Преди време писах, че искам Симай по заслуги да е светнала Ферат, и сега го искам още повече! Залагах на Венюс и имаше защо, както се видя. Бях убедена, че няма да са Бану и Гюней.
Гюней- накрая ще е труп Thinking- интересно ми е само дали ще го убият или ще се самоубие!
Залагам на второто, поне моята логика е такава. Това ще чакам с интерес.  Whistling
Симай- има акъл на колибри това момиче! Тъжна гледка е нейното падение.  Shocked
Шереф- най- после действа като комисар. Peace
Всички перипетии ще паднат като олмаза на Кузей, но бързо, като за рекорд!  Peace
И Менделсон вече ми се причува... Амин, като е писано- ще стане!  Praynig

# 437

# 438
# 439
Ох аз пак го изгледах и пак си поревах едно хубаво... на сцената дето вика "Мамо ...обичам те" направо ми настръхва кожата  Peace Серията беше много емоционална и нямам търпение превода да се появи ще я гледам пак...

# 440
Имам един въпрос аз: наш'та Зейнеп какво знае или е видяла, че си мислите, че ще помага? Видяла ли е нещо? Не че мисля, че ще помогне де, ама все пак....

# 441
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Имам един въпрос аз: наш'та Зейнеп какво знае или е видяла, че си мислите, че ще помага? Видяла ли е нещо? Не че мисля, че ще помогне де, ама все пак....
Скива Гюни и Сима да си хортуват на спирката от едно такси. Peace

# 442
Скива Гюни и Сима да си хортуват на спирката от едно такси. Peace

Ахааааа... Е, споко, така или иначе няма да помогне... И без т'ва от чиста злоба изтри снимките на Баръш и Венус, сега не виждам какво ще я накара да помага  Thinking Тоя образ вече много ми затъпя, време е да я разкарат от филма.

# 443
# 444
Къде е Дафне? newsm78

Чудно ми е що спите днеска? Такава динамична серия, никакъв живот тук.  Thinking

# 445
Дафне,  Hug ама много бързо ги приключи нещата, недей така ! Hug

Hug Поздравления, раната наистина е от целувка.

# 446
Зизу честита ти премянка хубавка си... аз правя нещо в момента ей сегичка ще го постна  Peace

Ето нещо от мен...малко ми е прецакана програмата и не се получи идеално,но оценете ме  Peace

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 18:01 от bezymnalydost

# 447
Не, Дафне... Hug Раната е от тупаница. Whistling

# 448
Охо мац честита ти премяна  Peace

# 449
Охо мац честита ти премяна  Peace
Мерси мило... Hug Ама ся като Лудостчето ми каза,че съм хубавка...требе да се преобличам. Нали съм Нарцис...требе да съм прекрасна... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт