наградата за поддържаща роля, която получи Бааде сега, за нашият филм ли е или за този, от които са снимките днес ?За нашия е.
А днешните снимки от някакъв филм ли са?
наградата за поддържаща роля, която получи Бааде сега, за нашият филм ли е или за този, от които са снимките днес ?
наградата за поддържаща роля, която получи Бааде сега, за нашият филм ли е или за този, от които са снимките днес ?
Бих искала и актрисата, която играе Симай да бъде отличена - страхотно се справя това младо момиче ! 
е сложила и аз допълних - Терзи каза, че са от снощното им парти !
Като гледам - много як купон е бил, щом и Киво е пял !
Дж през цялото време рева, това го прави много истински. За Супермена нямам думи. Разтече се в затвора.
Бих искала и актрисата, която играе Симай да бъде отличена - страхотно се справя това младо момиче ! 
е сложила и аз допълних - Терзи каза, че са от снощното им парти !
Като гледам - много як купон е бил, щом и Киво е пял ! 

). Отново си играе игричките той. Никога и не съм вярвала, че се е отказал от Джемс, щото видиш ли, разбрал, че Кузей я обича. Усети той, че започва да я губи и предпочете възможностите, които му предлагаше Бану. А и имам съмнение, че Гюней се хвана с Джемс, първо защото разбра, че Кузей я харесва, и после защото той самият има симпатии към нея (но това е доста старо, ще се постарая да обърна внимание на сегашното развитие на филма). Да съм изненадана от това, че лъже (Джемре в шок и казва Кузей, не съм го направила, а Гюней разказва, че е казала: "Гюней, помогни ми" и го прегръщала. На това мога само да кажа хахахаххаха) и прикрива истинският извършител, само за да държи Джемре и Кузей далеч един от друг, ами не съм. И не щото много я обича, а щото не може да преживее, че тя не иска него, а иска Кузей.
Е, дразнител ми е голям, признавам си
И на нея изобщо, ама изобщо не вярвам, че от добри чувства и желание да помогне беше в полицията. Намери си просто за пореден път повод да се върти около Кузей и да си мисли, че прави добро впечатление (на Кузей
) Иска да трупа червени точки пред него момичето хахаххаха Тя си го каза, иска Кузей на колене, да й се моли
Тя всъщност нищо не помогна, само успя да до пипне и Кузей да си помисли, че тя видиш ли има доброто намерение. Да, ама друг път
Тя ако искаше това, нямаше с изкривена от злоба физиономия да изтрие снимката. 
Имам отдавна (от 9-ти епизод
) идея на дълго и на широко да споделя впечатленията си от филма, ма още се каня само 

И за линка също 

Мъчно ми е само за хората, дето филмът вече определено ги нерви

До сватбата, почвам да броя горещите сцени.

До сватбата, почвам да броя горещите сцени.
И така, в шеги и закачки, ще дойде финалът ! Препоръчани теми