Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Снежка, Heart Eyes наградата за поддържаща роля, която получи Бааде сега, за нашият филм ли е или за този, от които са снимките днес ?

За нашия е.  Hug А днешните снимки от някакъв филм ли са?

# 466
Снежка, Heart Eyes наградата за поддържаща роля, която получи Бааде сега, за нашият филм ли е или за този, от които са снимките днес ?

За нашия е.  Hug А днешните снимки от някакъв филм ли са?

Благодаря ти, напълно заслужена награда !  bouquet Бих искала и актрисата, която играе Симай да бъде отличена - страхотно се справя това младо момиче ! Peace

Ако питаш за тези, които Терзи Heart Eyes е сложила и аз допълних - Терзи каза, че са от снощното им парти ! Peace Като гледам - много як купон е бил, щом и Киво е пял ! Peace

# 467

Виждала съм много плачещи актьори, ама толкова да ми грознееше снощи Дж, не съм очаквала... А и двамата с Кузей са си лика прилика с тия сополиви физиономии. Хайде де се взимат вече, че аман....[/b]

Hug   Joy Joy Joy Joy Joy Дж през цялото време рева, това го прави много истински. За Супермена нямам думи. Разтече се в затвора.

# 468
  • Варна
Kuzey: Hello
Aynur: Aahh Kuzey
Kuzey: Are you ok Gulten hanim?
GULTEN CRY'S & WANTS KUZEY
Kuzey: Sshh don't cry, don't cry. Look please don't cry. Dont be like this. I'm just coming from speaking to the lawyers. I spoke to the lawyer.
Gulten: What did they say?
Kuzey: they are going to investigate more which means she will stay in custody. Thats what they said. They said she's ok, ok?
GULTEN NODS
Kuzey: They dont usually do visits yet butour lawyer has managed to get us a special visit so we can see her. We'll never leave Cemre ok?
GULTEN NODS
Kuzey: She's going to know who's by her side. Where going to be by her side, but you crying like this wont her ok? God is big, god is big. We have to be strong for her sake.
Gulten: I havent spoken to the lawyer yet. What if something bad happens?
Kuzey: No, nothing like that will happen. Cemre's innoc3ent. Everythings going to be ok. Don't worry.

# 469
Благодаря ти, напълно заслужена награда !  bouquet Бих искала и актрисата, която играе Симай да бъде отличена - страхотно се справя това младо момиче ! Peace

Ако питаш за тези, които Терзи Heart Eyes е сложила и аз допълних - Терзи каза, че са от снощното им парти ! Peace Като гледам - много як купон е бил, щом и Киво е пял ! Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 470
Здравейте и от мен  Hug

Рядко се изказвам, но сега ми дойде мерака, както се казва  Embarassed

Изобщо не вярвам на Гюней, че чистосърдечно дава зелена светлина на брат си (пък и кой му я и иска бе  ooooh! ). Отново си играе игричките той. Никога и не съм вярвала, че се е отказал от Джемс, щото видиш ли, разбрал, че Кузей я обича. Усети той, че започва да я губи и предпочете възможностите, които му предлагаше Бану. А и имам съмнение, че Гюней се хвана с Джемс, първо защото разбра, че Кузей я харесва, и после защото той самият има симпатии към нея (но това е доста старо, ще се постарая да обърна внимание на сегашното развитие на филма). Да съм изненадана от това, че лъже (Джемре в шок и казва Кузей, не съм го направила, а Гюней разказва, че е казала: "Гюней, помогни ми" и го прегръщала. На това мога само да кажа хахахаххаха) и прикрива истинският извършител, само за да държи Джемре и Кузей далеч един от друг, ами не съм. И не щото много я обича, а щото не може да преживее, че тя не иска него, а иска Кузей.
 Баръш - ами и той още веднъж доказа що за стока е, няма изненада. Никой не е само бял или само черен, ама той по-често постъпваше гадно и егоистично (подправи подписа на Атила, че да има и за него, той вкара Бурак в играта, без да мисли какво ще причини на сестра си). А спрямо Джемре до сега - изобщо не го възприемам като нейна жертва. Може би я харесваше, но не до там, че да се ожени за нея. Искаше да дразни Гюней, тва му беше по-важното, да го разкара от живота им. Как щеше да стане това точно, само той си знае, но въпроса е, че този мотив го водеше в действията му. Още първата вечер беше готов да се разведе, стига мама да му прости. Толкова му беше важна Джемре. Да, ама мама не дадееее  Laughing
 И после, и той като Гюней, как така ще обича Кузей, а не него. С какво той е повече. При него така ги виждам аз нещата. И сега пак, ще прави, ще струва, каквото зависи от него ще каже и направи, само да не са заедно.
 Зейнеб - офф, таз пък  ooooh! Е, дразнител ми е голям, признавам си  Peace И на нея изобщо, ама изобщо не вярвам, че от добри чувства и желание да помогне беше в полицията. Намери си просто за пореден път повод да се върти около Кузей и да си мисли, че прави добро впечатление (на Кузей  Joy ) Иска да трупа червени точки пред него момичето хахаххаха Тя си го каза, иска Кузей на колене, да й се моли  #Crazy Тя всъщност нищо не помогна, само успя да до пипне и Кузей да си помисли, че тя видиш ли има доброто намерение. Да, ама друг път  Joy Тя ако искаше това, нямаше с изкривена от злоба физиономия да изтрие снимката.

Викам да спра, че май стана дългичко   Rolling Eyes Ама, знам, че ще ме извините, рядко ми се случва  Peace

P.S. Аз всъщност имам още много да кажа, но реших да не прекалявам и този път Grinning Имам отдавна (от 9-ти епизод  Joy ) идея на дълго и на широко да споделя впечатленията си от филма, ма още се каня само  Joy

Peace

Айде, и със здраве!
  Hug

# 471
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Енигма,  Hug
Много добре се изказа. newsm10 smile3501 smile3501

# 472
Да, много добро обобщение, мислех да напиша същото - направо ми спести време Hug Мъчно ми е само за хората, дето филмът вече определено ги нерви Sad Sad Sad

# 473
Добро утро, благодаря ти !   bouquet  И за линка също  bouquet
Аз чак сега изгледах серията , снощи беше някакъв кошмар...
Сега си плача като пиша - сцената Гюлтен-Джемре, превъзходна !!!
Няма по-висока степен, която да им дам.
Как могат така съвършено, така истински да играят...„
Невероятни и двете...
Цялата серия беше чудесно построена.
Страхотен ни е филмът ! Peace
Както не вярвах в щастливия край допреди време, сега се мисля, че след всичко преживяно,
заслужават щастието си Джемре и Кузей. Heart Eyes Heart Eyes
За него не говоря, аз не го харесвам с тази прическа и това си е. Wink
Надявам се за сватбата с Джемре да му порасне косата и с перчем настрани, така с този бретон издивявам, като го видя. Хъшлак някакъв  Mr. Green

Зейнеп, не вярвам в добрите й намерения. За нея важи правилото - не й искам ни жилото, ни меда !

Енигма , чудесен пост !  Hug

Лека нощ, момичета.  
Оставям си време и за англ. форум.

# 474
Дафне, Госпожата, Снежка, Шани  Hug Hug Hug Hug Hug

Дафне
, благодаря за поздрава. Е, знаеш с какво да ме разчувстваш. Най-любимата ми сцена.  newsm51

Сега, Джемрета като излезе от затвора, до лятото ще стягаме сватбата. С всичките му перипетии, ще стане ли, няма ли да стане. И докато онези гадове отвратителни, дето са пречка, не си получат заслуженото, ще има още разтъкаване.
Мисля, че Еджето и Мелек имат нужда от глътка въздух, да си отпочинат, да им дойдат свежи идеи.

# 475
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да, много добро обобщение, мислех да напиша същото - направо ми спести време Hug Мъчно ми е само за хората, дето филмът вече определено ги нерви Sad Sad Sad
Oooo, джанъм...хош гяльдин Hug Hug
Кви ще ги къдриме тунайт??? Joy Joy Joy Joy

# 476
Само още нещо, момичета ....
Гюней се уплаши за положението си в Синанер.
Ебру го постави на мястото му.
Сега единственият му път е да ги шантажира чрез Баръш.
Баръш носи отговорност, ако обвини съзнателно друг човек в извършването на тежко престъпление,
като знае, че същият е невинен.
Това си е наказателно дело, може и до затвор и обезщетения /за Джемре/ да се стигне.
От това, дали Джемре ще повдигне срещу него обвинение за набедяване, ще зависи до голяма степен и тежестта, с която ще го съдят.
Така че Баръш опасно заигра, Гюней ще използва това срещу него.
Той мисли единствено за собствената си кожа.
Баръш е уязвим и от Симай. Едно признание от нейна страна и пак отива на кино.
Така че, тежки дни предвиждам за Синанер.
Гюней не вярвам да е в затвора накрая на филма. Може би като Мелда от Незабравима,
да замине, за да не става свидетел на щастието на Джемре и Кузей.
Да си лекува раните някъде другаде.

За всички момичета, които харесват Джемре и Кузей... http://www.youtube.com/watch?v=T5Lhx5dTOHs&feature=youtu.be

# 477

Дафне
, благодаря за поздрава. Е, знаеш с какво да ме разчувстваш. Най-любимата ми сцена.  newsm51

Сега, Джемрета като излезе от затвора, до лятото ще стягаме сватбата.
HugДо сватбата, почвам да броя горещите сцени.

# 478
# 479

Дафне

Сега, Джемрета като излезе от затвора, до лятото ще стягаме сватбата.
HugДо сватбата, почвам да броя горещите сцени.

Ще ги редуват - един епизод горещи сцени, другият - още по- горещи, щото всички злодеи ще се пържат на кладата !  Joy Joy JoyИ така, в шеги и закачки, ще дойде финалът ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт