Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • Тук някъде.....
Само още нещо, момичета ....
Гюней се уплаши за положението си в Синанер.
Ебру го постави на мястото му.
Сега единственият му път е да ги шантажира чрез Баръш.
Баръш носи отговорност, ако обвини съзнателно друг човек в извършването на тежко престъпление,
като знае, че същият е невинен.
Това си е наказателно дело, може и до затвор и обезщетения /за Джемре/ да се стигне.
От това, дали Джемре ще повдигне срещу него обвинение за набедяване, ще зависи до голяма степен и тежестта, с която ще го съдят.
Така че Баръш опасно заигра, Гюней ще използва това срещу него.
Той мисли единствено за собствената си кожа.
Баръш е уязвим и от Симай. Едно признание от нейна страна и пак отива на кино.
Така че, тежки дни предвиждам за Синанер.
Гюней не вярвам да е в затвора накрая на филма. Може би като Мелда от Незабравима,
да замине, за да не става свидетел на щастието на Джемре и Кузей.
Да си лекува раните някъде другаде.

За всички момичета, които харесват Джемре и Кузей... http://www.youtube.com/watch?v=T5Lhx5dTOHs&feature=youtu.be

Алиска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, чудесен пост, заиграваш юридически, и аз да кажа, че и в България /за Турция не знам/ опитът за убийство се наказва с наказанието за довършено такова  Peace Ноо, тук не става въпрос за това, защото Баръш е помоему с лека телесна повреда, която евентуално може да прерасне в тежка. Все пак не знам има ли пробив в черепната му кухина, или само повърхностни наранявания. За това нещо няма как да се лежи години, още повече, че извършителят е действал в състояние на афект. И Симай, и Джемре, ако беше - все пак има наранявания и свидетелстваха и двамата, че са се карали с Баръш. Та дори и да я осъдят, което не виждам как ще стане, няма да са години напред от живота й. Според мен ще излезе до 1-2 серии.
Гюлтен/ Зеррин снощи игра страхотно - личи си театралната школа, кой ккавото ще да ми говори  Heart Eyes И Ойку - също прекрасна. Грозотата е въпрос на вътрешни усещания, както и красотата. А последната сцена беше  txtloves

# 481
Дафне, Госпожата, Снежка, Шани  Hug Hug Hug Hug Hug

Дафне
, благодаря за поздрава. Е, знаеш с какво да ме разчувстваш. Най-любимата ми сцена.  newsm51

Сега, Джемрета като излезе от затвора, до лятото ще стягаме сватбата.
HugДо сватбата, почвам да броя горещите сцени.

Ще ги редуват - един епизод горещи сцени, другият - още по- горещи, щото всички злодеи ще се пържат на кладата !  Joy Joy JoyИ така, в шеги и закачки, ще дойде финалът ! Laughing

Важното е всички по форумите да са щастливи и да се радват на извънземната любоФ.... Joy Joy Joy

# 482
Важното е всички пофорумите да са щастливи и да се радват на извънземната любоФ.... Joy Joy Joy
Peace Така ами  - любов да има ! Аз като пеех, че ...“Любовта е по- силна от всичко !“ - вие не , та не ! Laughing

# 483
Само още нещо, момичета ....
Гюней се уплаши за положението си в Синанер.
Ебру го постави на мястото му.
Сега единственият му път е да ги шантажира чрез Баръш.
Баръш носи отговорност, ако обвини съзнателно друг човек в извършването на тежко престъпление,
като знае, че същият е невинен.
Това си е наказателно дело, може и до затвор и обезщетения /за Джемре/ да се стигне.
От това, дали Джемре ще повдигне срещу него обвинение за набедяване, ще зависи до голяма степен и тежестта, с която ще го съдят.
Така че Баръш опасно заигра, Гюней ще използва това срещу него.
Той мисли единствено за собствената си кожа.
Баръш е уязвим и от Симай. Едно признание от нейна страна и пак отива на кино.
Така че, тежки дни предвиждам за Синанер.
Гюней не вярвам да е в затвора накрая на филма. Може би като Мелда от Незабравима,
да замине, за да не става свидетел на щастието на Джемре и Кузей.
Да си лекува раните някъде другаде.

За всички момичета, които харесват Джемре и Кузей... http://www.youtube.com/watch?v=T5Lhx5dTOHs&feature=youtu.be

Алиска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, чудесен пост, заиграваш юридически, и аз да кажа, че и в България /за Турция не знам/ опитът за убийство се наказва с наказанието за довършено такова  Peace Ноо, тук не става въпрос за това, защото Баръш е помоему с лека телесна повреда, която евентуално може да прерасне в тежка. Все пак не знам има ли пробив в черепната му кухина, или само повърхностни наранявания. За това нещо няма как да се лежи години, още повече, че извършителят е действал в състояние на афект. И Симай, и Джемре, ако беше - все пак има наранявания и свидетелстваха и двамата, че са се карали с Баръш. Та дори и да я осъдят, което не виждам как ще стане, няма да са години напред от живота й. Според мен ще излезе до 1-2 серии.
Гюлтен/ Зеррин снощи игра страхотно - личи си театралната школа, кой ккавото ще да ми говори  Heart Eyes И Ойку - също прекрасна. Грозотата е въпрос на вътрешни усещания, както и красотата. А последната сцена беше  txtloves

Подкрепям написаното от вас момичета  Hug

# 484

Peace Така ами  - любов да има ! Аз като пеех, че ...“Любовта е по- силна от всичко !“ - вие не , та не ! Laughing

Peace  А,аз не съм я отричала, въпреки че ни обвиняват, че не си признаваме. Не може да не усетиш какво струи от погледите на Кузей   hahaha
Обаче, крайно време е да ни покажат малко жега.

# 485
Дафне, Госпожата, Снежка, Шани  Hug Hug Hug Hug Hug

Дафне
, благодаря за поздрава. Е, знаеш с какво да ме разчувстваш. Най-любимата ми сцена.  newsm51

Сега, Джемрета като излезе от затвора, до лятото ще стягаме сватбата.
HugДо сватбата, почвам да броя горещите сцени.

Ще ги редуват - един епизод горещи сцени, другият - още по- горещи, щото всички злодеи ще се пържат на кладата !  Joy Joy JoyИ така, в шеги и закачки, ще дойде финалът ! Laughing

Важното е всички по форумите да са щастливи и да се радват на извънземната любоФ.... Joy Joy Joy
Hug Ако имаш предвид нашият форум, никак не ги намирам за щастливи. За забавачницата нямам представа, но и в руския не са доволни от небивалиците. Дори критикуват Кузей за последната сцена, с тая подстрижка и  усмивката,  приличал им на Иванушка глупака, герой от народна приказка.

# 486

Сцената е уникална, Кузей и Джемре си казаха толкова много без думи само с поглед.

# 487
Аз очаквам в някоя от следващите серии, може би още в срядата, Кузей да се сбие с някого ! Винаги, когато си залиже бретончето напред, е на гюрунтия. Ще го отнесе някой, ама да види кой ? Пък може и по домова книга да ги подкара, че любимата трябва да спасява. Laughing

# 488
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То, че жега ще има е ясно. Време е за реабилитация след толко мАки.  Whistling
  Само не знам що Алиска прати Гюней в провинцията на финала?
Ми той е почти 100% убиецът на Ферат.
До колкото разбрах Шереф няма да остави нещата така с това убийство.
В този ред на мисли ще разкрие Гюни и ще го натика в пандиза, ако преди тва той не се гръмне щот не може да си представи престоя там. Joy

Дафне, Hug що реши, че не сме щастливи...?Споко, рахат сме си... Mr. Green
Колкото до прическата на Кузи...кво й има, че не се сещам...дали така не я харесваше и на края на 1-ви сезон...щот така изглеждаше докат се задяваше със Зейно. Whistling
Дали тогава са го наричали Иванушка Глупака?

# 489
Kузейката ми изглежда наточен. Готов е. Може и целувка да има в затвора.

# 490

Дафне, Hug що реши, че не сме щастливи...споко, добре ни е.[/b]
Hug Някак си много вяло. Очаквах голям купон,че Джемрето е невинна. Подиграха се с тая сцена.Започна страхотно, като филм на ужасите, но Джемрето беше повалена от един шамар. Не я направиха убийца, но не я направиха и героиня. Така си би път до Синанер. Ако беше убила Баръш, бедна ти е фантазията какво щеше да се случи в темата.

# 491
Здравейте дами.Отново съм сред вас просто последно време нямах много време много да влизам да пиша но не пропускам всеки ден да ви чета.Не съм изпускал нито един фрагман и момент от филма.Вчерашната серия беше супер а последната сцена казва всичко.Както знаете аз също съм фен на двойката Кузей-Джемре - просто са невероятно сладки и очаквам да ни подарят доста хубави моменти със тях.А и вече колко време гледаме време е да видим любовта да възтаржествува.Очаквам това да се случи до няколко серии.Това със затвора го очаквах това е за да покажат че просто двамата имат обща съдба и нищо и никой не може да ги раздели.Кузей и Джемре за винаги.За преводачките нямам думи - невероятни сте.А филма не съжалявам че започнах да го гледам просто уникален филм.Според мен още другата серия Кузей ще разплете интригата и Джемре ще излезе от затвора или най-много до две серии.Вече искам да гледам романтични моменти между Кузей и Джемре защото са невероятни и двамата.

# 492
А и очаквам целувка в скоро време.Време е да ни подарят тези моменти вече.Очаквам с нетърпение следващите серии.

# 493

Гюней играе много прикрито, ако има някаква конкретна цел то не е ясна още поне за мен. Връзката му с Мелда съвсем доказа ,че не харесва Бану ,а стои по принуда с нея. В семейството на Синанер гледат на него като навлек и определено няма привързаност а , само поносимост, но и тя май привършва...
Скоро Бану ще поиска да се разделят....

# 494
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Дафне, Hug що реши, че не сме щастливи...споко, добре ни е.[/b]
Hug Някак си много вяло. Очаквах голям купон,че Джемрето е невинна. Подиграха се с тая сцена.Започна страхотно, като филм на ужасите, но Джемрето беше повалена от един шамар. Не я направиха убийца, но не я направиха и героиня. Така си би път до Синанер. Ако беше убила Баръш, бедна ти е фантазията какво щеше да се случи в темата.

Еми ние празнуваме вече втора седмица. Чакаме същината за да гръмнем и шампанското (както м/у другото гръмнах и за вас когато Гюла развали кириза Mr. Green).
Сега кат гледам вие сте раздвоили езиците и сте недоволни от стечението на обстоятелствата.
Ми кво да прайш...тия работи не ги решаваме ние...само ги предвиждаме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт