Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 68

• 27 849
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Лагунке, така е за сценария. И смятам, че Е и М, или двете *цинцифуции* (цитат на Госпожата - винаги ме напушва смях на тая дума   bouquet ) ако не четяха по форумите като луди, а си пишеха сценария, щяха да го направят много по смислен и издържан (мое мнение  Peace)

Госпожата, и в Турция има такива *висящи кафета*. Казват им ücretsiz kahve, нещо като *свободно кафе*.

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Роминке,  Hug ако не четат по форумите, къде ще им иде рейтинга?
Форумите са за това...да се сондира мнение с драгия зрител който го прави.
В противен случай щяха да правят като едно време...заснемат целия сериал и го излъчват...по това време много им дремеше за нашето мнение. Всичко е маркитинг мац. Peace

# 632
 HugЕ, Кралице. Каква беше драмата и дилемата на Бехлюл, и каква тази на Кузей. Липсва химия между актьорите и влизат в действие сълзите, за да ни убедят в чувствата и драматизма на момента.  След толкова железни олмази, малко глицерин. Спомнете си сцената с боксовия мач. Когато наистина гледаше със страст и желание Дж.  Възхитително,направо., Подиграха с образа на Кузей. Жив го погребваха, душиха, стреляха, биха, не пророни сълза, сега е омекнал като гъба.

# 633
Лагунке, така е за сценария. И смятам, че Е и М, или двете *цинцифуции* (цитат на Госпожата - винаги ме напушва смях на тая дума   bouquet ) ако не четяха по форумите като луди, а си пишеха сценария, щяха да го направят много по смислен и издържан (мое мнение  Peace)

Госпожата, и в Турция има такива *висящи кафета*. Казват им ücretsiz kahve, нещо като *свободно кафе*.

Роминка,  Heart Eyes не знаех, това е страхотно ! Мисля, че и тук ще проработи, оптимист съм !  Peace
Ама много звучна ми е “цинцифуцията “, нали ?!  Laughing Пък как им отивааа.....
За влиянието на “общественото “мнение, сме го коментирали много, жалко е, че на това разчитат, а нямат ясна идея за сценария .  Peace

# 634
Аз все пак мисля, че не може само на обществено мнение да я карат, колкото хора, толкова мнения и заприличваш на ветропоказател  Laughing

# 635
HugЕ, Кралице. Каква беше драмата и дилемата на Бехлюл, и каква тази на Кузей. Липсва химия между актьорите и влизат в действие сълзите, за да ни убедят в чувствата и драматизма на момента.  След толкова железни олмази, малко глицерин. Спомнете си сцената с боксовия мач. Когато наистина гледаше със страст и желание Дж.  Възхитително,направо., Подиграха с образа на Кузей. Жив го погребваха, душиха, стреляха, биха, не пророни сълза, сега е омекнал като гъба.
Така е... ще плаче...това е любовта Mr. Green
Ти не би ли се разплакала, ако на любим човек му се случи нещо подобно?

# 636
Аз все пак мисля, че не може само на обществено мнение да я карат, колкото хора, толкова мнения и заприличваш на ветропоказател  Laughing
И аз така мисля. Конюнктурна ми изглежда промяната в образите. Ще нахранят малко тия от забавачницата, нали съм ги чела, искат си доказателства за голямата любов между К.и Дж.  Но, финалът ще си е такъв, какъвто трябва да бъде. На всекиго според заслугите.

# 637

За влиянието на “общественото “мнение, сме го коментирали много, жалко е, че на това разчитат, а нямат ясна идея за сценария .  Peace
На днешно време не може без обществено мнение. Не ги ли виждаш какво правят? На тоя принцип ние сме по-добри сценаристи от тях. Значи заснемат една серия с някакъв предполагаем сюжет и чакат да каже драгия зрител как вижда нещата...после почват да се съобразяват с мнозинството и си правят нещата.
Е, заради това полвината сериали след 20-серия се смучат от пръстите . РЕЙТИНГ!!! Peace
Просто сценаристите изобщо нямат ясна визия за увода, изложението  и заключението...чакат зрителите да решат.

# 638
# 639

За влиянието на “общественото “мнение, сме го коментирали много, жалко е, че на това разчитат, а нямат ясна идея за сценария .  Peace
На днешно време не може без обществено мнение. Не ги ли виждаш какво правят? На тоя принцип ние сме по-добри сценаристи от тях. Значи заснемат една серия с някакъв предполагаем сюжет и чакат да каже драгия зрител как вижда нещата...после почват да се съобразяват с мнозинството и си правят нещата.
Е, заради това полвината сериали след 20-серия се смучат от пръстите . РЕЙТИНГ!!! Peace
Просто сценаристите изобщо нямат ясна визия за увода, изложението  и заключението...чакат зрителите да решат.

Това от опит знам, че е така ! Нашите хора са по- добри, но пък и там аудиторията е огромна, все на някой ще му хареса . Ние сме по- взискателни, не мож така лесно ни похлъзна ! Peace

# 640
Зизка, понякога е важна и художествената стойност, не само някакви там рейтинги, в различна среда различен рейтинг.  Peace Общественото мнение не винаги е от значение, що се отнася до произведения на изкуството. Пък и в други сфери, не може лаиците да налагат мнение на професионалисти, иначе му се казва анархия.

# 641
  • Тук някъде.....
Гюней наистина му каза тези думи.  Sick Тъй като излезе във ФБ и аз не можах да повярвам на подобна гнусотия, помолих приятелка от Турция да ми го преведе - в не-английския форум е, в темата за 66 епизод. Тя потвърди  #2gunfire Сега ще потърся и ще дам линк. Същото момиче ми каза - това е голяма обида и който и да превежда от турски, едва ли ще го преведе дословно. Но това казва.

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2121-kuze … uem/page__st__300

311 пост, потвърдено  Grinning
Моите източници потвърдиха обратното. Гюней не е казвал такива думи.  И преводът на твойто момиче е манипулация.

Разбира се, Дафне, както кажеш  smile3532 smile3532 smile3532
Ами на няколко пъти се случва да поднасяш извинения от името на твоята приятелка за преводите.
Последният път даже писа, че така й се било приискало,та затова така превела. Каква е гаранцията, че сега е точна.
Подобно нещо Г. не е казвал.

Това не отговаря на истината! Ама хич. Онова беше от ФБ, а не от форума. Чети внимателно. И колкото и да спориш, и Вики, и Еркан, ще пуснат превод на тези думи на Гюней. Те това е положението!  Mr. Green

# 642
Зизка, понякога е важна и художествената стойност, не само някакви там рейтинги, в различна среда различен рейтинг.  Peace Общественото мнение не винаги е от значение, що се отнася до произведения на изкуството. Пък и в други сфери, не може лаиците да налагат мнение на професионалисти, иначе му се казва анархия.

И творческо безсилие, както му казвам аз ! Peace

Много сладки с кучо ! Hug

# 643
  • Тук някъде.....
Госпожата, идеята с висящото кафе е прекрасна! И не само кафе, а и храна   bouquet  bouquet  bouquet

# 644

Общи условия

Активация на акаунт