Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
.....
 Буракчо мой да е рошав ма готян пък тоя рошав и грозян  Sick

Оказва се, че ТР мъже били доста хубави  Simple Smile
ауу в голяма грешка си,малко са им хубавите мъже  Naughty

малко, малко, колко малко. Повечето им актьори и модели са много красиви, а ние уж красива нация, пък моделите ни ... Sick

Може да съм единствената, но не мисля, че българите и българките са по-красиви от другите националности. Във всяка нация си има хубави и грозни, и да Ви кажа честно, не смятам, че ние изпъкваме с красота пред останалите. Rolling Eyes

те в Турция моделите им ги избират по красота,а нашите по силикона и коя какво може в леглото,както и мъжете ни. Аз също мисля че не сме пък толко красиви колкото се приказва,за Балканите може би в сравнение с околните ни страни,но иначе има къде къде по красиви - венецуелките например,а и повечето в Южна Америка

# 181
Наде и аз не виждам на Миленчето скритото  Peace

Ау добре,че ме предупреди.Не обичам баклава,но тази сякаш ме привиква да я опитам.  Mr. Green

# 182
  • Под Сините камъни
Изгледах Реджеп Иведик 3 ама нашишчия не го видях  Sad .Стори ми се че е статист веднъж в заведението където Реджеп  правеше шоколадовия фонтан и после май го видях на уроците по танци.Ама там май Чаги е с  дълга коса  newsm78

# 183
абе и аз незнам какво става тея снимки уж са там и извенъж ги няма  
Скрит текст:
  като по-млад
сега се види  Mr. Green

# 184
Здравейте.  wavey

Рени,  newsm51 за прекрасната тема.
Снежи,  newsm51 за прекрасните колажи.

Да, днес се очертава да гледаме катастрофата.. гледах и рекламата.  Peace

За турците - ами пак ще си кажа, за мен не са красива нация..това, че има процент от тях, които са красиви, не значи, че повечето са такива.Питайте момичетата, които са ходили в Турция дали са видяли мъже като Чаги и Киво някъде. Laughing
В сериалите им избират възможно най-хубавите.  Peace А пък и доста от актьорите не са чисти турци.

http://magazimedya.com/en-yakisikli-turk-aktor-kim
Кой в крайна сметка спечели?  newsm78 Чаги или Енгин?

В Реджеп Иведик 3 Чаги почти не се забелязва, играе като статист. И да, там е с по-дълга коса. Peace

Миленче, пак не се вижда..  Rolling Eyes Тези снимки избягват някъде в интернет пространството.  Mr. Green

Heart Eyes

# 185
Здравейте момичета!

Пфу Чагито загуби с 1% и то от този, хич не го харесвам (да ме прощават фенките му)!!!

Скрит текст:
Много съм болна, ще се мре! А за капак и двамата мънечките се разболяха! То не бяха грипове не бе чудо тая зима! Писна ми искам слънцеееееееееееееееееее!

# 186
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
  като по-млад
сега се види  Mr. Green
А види се види се и той космат  Mr. Green на младини,дано сега да е влязъл в час  hahaha

# 187
Скрит текст:
  като по-млад
сега се види  Mr. Green
в тоз ми беше надеждата ама и той се изложи Mr. Green интересно за какво ги правят тези снимки,кое му е хубавото на това храсталаче да се показва незнам  hahaha

# 188
Аз ли давам фира вече... очилата ли съм си сложила на обратно, не знам...
Постнах вчера новия клип във фейса и днес получавам съобщение от една фенка на английско, арабско и ...на баба им 'фърчилото ...говорящите..
Парчето на Форинър, не пасвало на 100% в частта "In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again"..
и агрумента за това е , че били много млади...тая песен била стара...едва ли знаели коя е тя...

Отговарям аз , че песента е "Evergreen" без значение дали са млади или стари...и точка ком.
Фенката обаче продължава...те не знаели какво е страдание и болка, пак щото били млади и нямали опит....

Викам си на акъла...Шшшш ма оу...за кой филм иде реч ...ти с к'ви цайси го гледа...

Културно й отговорих, че не е необходимо да си на 100 години, за да имаш опит или да си страдал достатъчно...

# 189
Ати, доживяхме да се видим на светло...
Ренате,

Най-после новини...http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-hazal-kaya-bulusmasi-baska-bahara-kaldi_6_67481?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UUhiGBc1F8B Правилно ли разбрах...през пролетта на 2014г.ще гледаме нашите любимци заедно...утааа!!!
Скрит текст:
C.Ulusoy and H.Kaya to be together is left for another spring
There are be people who will be happy or not about this, I know, but t's not in my hands, it's just an opinion article

Why was the handsome and succesful actor who played in Emirin Yolu taken into custody in the narcotic operation? This was a stop for the gallop run to the peak. The efect of this operation in audience was the same as the one for the ending of Emirin Yolu.

After Emirin Yolu the handsome actor, Cagatay Ulusoy evaluated the series offers, and made an agreement for a new series with the most succesful producing company in Turkey, Ay Yapim.

Cagatay Ulusoy who shined with AFK and EY is starting a new series. Again is a remake series but I won't leave without mentioing the problem, the protagonists.

Hazal and Cagatay's fans "burnt" twitter but it was worth for nothing, the protagonist is Serenay Sarikaya. Then the audience, lovers were dissatisfied, Sarikaya was in the frontline.
Of course the production company has account books. But it's like a new fashion to hurt the audience, I guess. Excuses, excuses... Acuse this, attack that, let a time pass and go!

Do you remember? Turkan Soray-Kadir Inanir films broke record after record. "Dila Hanim" Dönüş, Devlerin Aşkı, Selvi Boylum Al Yazmalım…Ya Hülya Koçyiğt- Ediz Hun filmleri must have films?değil miydi? Sen Bir Meleksin, Samanyolu, Söz Müdafanın…Remember Filiz Akın and Engin Çağlar’ı, Hülya Koçyiğit and Fikret Hakan’ı, Kartal Tibet’i.
Yesilcam, that wasn't a one side decision. People wanted that, the produtcion companies offered to the audience. Cinema's doors were broken (form the great number audience), couldn't find a ticket, the film was aired for weeks. The work was very hard. In those poverty days Turkey made feature-length films, and producers, cinemas and artists earned a lot.

If you see Hollywood, you'll find the match of actors and actresses Doris Day or Rock Hudson or Gary Grant shared portagoinst role. Elizabeth Taylor and Richard Burton…

I believe that in Turkey is not a problem that can't be solved or a project that can't be filmed either. Couldn't it be that you heard the audience, fullfuilll fan's wishes?

The scenarist Ece Yorenc will adapt the scenario properly, the series can be transformed in a turkish way it can be a good work. Depending on Cagatay's and Serenay's eprformance. I wish them to succeed
Cagatay, your lovers are waiting for the days to see you in the screen. May you have opened ways...
Wishing you a bright future....

(helena)

# 190
  • София
very89, и в ТР го има това, кой през кое легло е минал, няма как да се пробие в този бизнес без кака, батко и т.н.  Wink (ако ме разбираш), ама поне първо да подбират възможно най-хубавите, да минават през където трябват и после да ги пускат по конкурси  Peace Ако някой види изборът на БГ, ще се гръмне  ooooh!

# 191
Скрит текст:
  като по-млад
сега се види  Mr. Green
в тоз ми беше надеждата ама и той се изложи Mr. Green интересно за какво ги правят тези снимки,кое му е хубавото на това храсталаче да се показва незнам  hahaha
ами да се знае,че дръвчето е плодородно  Mr. Green

# 192
Ама ко правите пред комповете...марш навън времето е прекраснооооо Heart Eyes

Наде всичките снимки които си постнали,грижливо кътах да ги постна,изпреварила си ме Mr. Green Hug

Ча на тоз на оня...пак сте го разхвърлили младежа,на среща с Верчито,под бюрото на Ани....чшшш алоооооооо,кака ви нали ви каза вече  Naughty Thinking...не ви се вдява май а?.... Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Кажете малко повече за това участие...тука Ча си пее милото ми Hug

Тоз пък съблече ли ми се и директно повръщам.....то няма такъв отврат...твърди,дебели пучи космаци на рязана карабина   Sick Sick

# 193
Цвети,   Hug и аз този изобщо не го харесвам, далеч ми е от понятието красив.  Mr. Green Не мога да повярвам, че победи..
Скрит текст:
Оправяйте се всички бързо.  Hug Скоро ще дойде лятото и ще има достатъчно слънчице. Peace Още малко да издържим..

Скрит текст:
  като по-млад
сега се види  Mr. Green
Е това е друго нещо.  Laughing
Пфуу, и Иънчо бил космат.  ooooh! Laughing

Иве, какво ти хубаво време, при нас вали и духа силен вятър.  ooooh!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт