Отговори
# 150
Привет, дружки ! Hug
Славенка,  Heart Eyes благодаря за кафенцето, джанъм беним !   bouquet

Момичета, от сърце благодаря на всички за хубавите пожелани, подкрепата и стиснатите палчета !  newsm51  love001 newsm51

Много съм щастлива и горда, защото успяхме да направим един страхотен концерт и да подарим на себе си и на публиката една вълшебна вечер, изпълнена с много любов, емоции и разбира се - танци !
Залата на театъра беше препълнена, имаше много правостоящи, а чувството, когато всички тези хора изригнат, е неописуемо !
И като всички танцьори, тип - луд - умора нема ! Laughing купонът продължи до ранни зори, отново с много танци и веселие . Ще рече човек, че ние сме били публика, а не сме играли два часа на сцена ! Crazy
В такива моменти емоцията и адрелина така държи, че имах чувството, че мога да танцувам с дни !
А най- щастлива, съм от факта, че сме заразили страшно много хора с магията на танца и любовта към българщината ! От група от 20 души - ентусиасти, започнали преди 5 години, в момента школата ни наброява над 250 човека ! А ансамбъла ни - 70 ! Peace

Съвсем скоро обещавам и разказче в цветни картинки, за да споделите поне част от красотата и емоцията на празника !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 151
Това ли питаше...
Ти не знаеш колко пъти съм умирала.
 (Убиваше ме между другото. Небрежно.)
Сега е все едно дали съм жива.
Погребах всички глупави надежди.
Сега съм призрак. Дъх във огледалото.
Прозрачна сянка. Тъжно привидение.
Поне съм бяла. Толкова съм бяла...
Ако погледнеш в мен, ще ослепееш.
Но ти не гледаш... Никога не гледаш.
И не видя как бавничко ме губиш.
Как се стопявам тихо и безследно,
докато ти си... просто другаде.
А аз оставам сам-сама, където
 изхвърлените обичи умират.
И не е тъжно, че не вярвам в тебе.
А че след теб не вярвам в никого.

автор caribiana

Толкова е подходящо за Бихтер, все едно тя го е споделила !  Peace

# 152
Госпожата, звучиш щастливо, значи е било супер! Чакаме доклада!  Crazy Hug

Между другото,
Скрит текст:
искам да ти благодаря, че пусна другата тема!  Heart Eyes

А за голямата страница да ти кажа, когато сложиш код, за да ги вижда отсреща човекът като линкове, а не като картинки, компютърната страница става по-голяма, ама отиваш нааай-отдолу на нея и пак намираш *публикувай*. За друг път да знаеш, де, защото може пак да се наложи да те употребя  Mr. Green  Hug

# 153
Госпожата, звучиш щастливо, значи е било супер! Чакаме доклада!  Crazy Hug

Между другото,
Скрит текст:
искам да ти благодаря, че пусна другата тема!  Heart Eyes

А за голямата страница да ти кажа, когато сложиш код, за да ги вижда отсреща човекът като линкове, а не като картинки, компютърната страница става по-голяма, ама отиваш нааай-отдолу на нея и пак намираш *публикувай*. За друг път да знаеш, де, защото може пак да се наложи да те употребя  Mr. Green  Hug

Така е, много съм щастлива !  Hug
Няма защо да ми благодариш, за мен беше удоволствие ! Ще имам предвид, аз даже се зачудих защо така си ми ги пуснала ! Peace Ще те питам после за подробности да ми обясниш ! Hug

# 154
Няма проблеми  Hug, иначе просто щеше да виждаш страницата и да си откриваш сама линковете  Laughing

# 155
Привет, момичета!  bouquet
Госпожата Hug  е в еуфория, сигурна съм, че е заслужено! Браво на Вас... smile3501
Светалчо, аз късно се включих в мамата, ЗП вече беше почти на финала. Макар, че вече бях подготвена за последните събития, то и  до днес отказвам да приема такъв безумен край!
И сега много ме боли като влизам в темата...Този филм за мен е най- доброто, шедьовър, апогей на турските сериали, завинаги! А и актьорите играха като реални образи с много отдаденост!
Благодарна съм на съдбата, че ме направи и свидетел, а и Ви намерих за да споделям с Вас за  развитието на таланта на Къванч! Неговият Еверест е много висок! Бъди благословен, Киво! Praynig

Пък тези двамата ги обожавам... Heart Eyes

# 156
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 157
Здравейте. Едно участие на Selçuk Yöntem с една хубава млада дама  Peace

ŞEFFAF ODA Selçuk Yöntem & Ayça Varlıer

# 158
      Госпожата, поздравявам те за успеха, който сте имали снощи.

Представих си колко е било вълнуващо за всички присъстващи и каква радост сте доставили на гостите. Обожавам българските народни танци. Не знам защо, но винаги когато ги гледам, сълзите започват сами да се стичат /и аз съм голяма ревла/. Не умея да ги танцувам, но ги чувствам много силно.

Това ли питаше...
Ти не знаеш колко пъти съм умирала.
 (Убиваше ме между другото. Небрежно.)
Сега е все едно дали съм жива.
Погребах всички глупави надежди.
Сега съм призрак. Дъх във огледалото.
Прозрачна сянка. Тъжно привидение.
Поне съм бяла. Толкова съм бяла...
Ако погледнеш в мен, ще ослепееш.
Но ти не гледаш... Никога не гледаш.
И не видя как бавничко ме губиш.
Как се стопявам тихо и безследно,
докато ти си... просто другаде.
А аз оставам сам-сама, където
 изхвърлените обичи умират.
И не е тъжно, че не вярвам в тебе.
А че след теб не вярвам в никого.

автор caribiana

Толкова е подходящо за Бихтер, все едно тя го е споделила !  Peace

Абсолютно.  Peace  И преди съм го казвала, че Бихтер преди да се самоубие, вече беше мъртва, призрак. Да гледа как любовта на живота и е с друга / при това, Нихал/, за нея беше равносилно на смърт. Нямаше друг път пред нея. Въпреки, че за мен самоубийството е абсолютно неприемлив вариант, в този случай го приемам като проява на сила и надмощие.

ШаниHug  мисля, че Киво тепърва ще показва на какво е способен. Пожелавам му да участва във външна продукция, която ще го направи известен и в западния свят.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 16:51 от ABBYY

# 159
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата,
много си права за Бихтер и стихотворението. Ашколсун!

Шани, и аз в темата много късно се включих, но филма го гледах два пъти даже. Първият път гледах само любовта, щото другите нещо не ме кефеха.  После на повторението гледах открай докрай, но другите пак си ме дразнеха, но пък тия двамата...!!! Мноооого ги обичам. Даже не исках после да гледам като почна любовта с Нихал, толкоз не ми се щеше да го давам на друга...Който е кръщавал темата, много точно я и озаглавил.

# 160
svetal4o27, споделям. Peace Другото си беше за пълнеж. Но, ако този сериал се събере в 10-15 епизода, цена няма да има. Рядко се получава такава спойка между партньорите, а тези двамата са родени един за друг /като екранни партньори, в живота имат други избори/.
И аз прескачам сцените с Нихал. Но, пък съм готова да започна да го гледам отначало. Как се бореха със себе си и как тази любов надделя и ги обсеби изцяло.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 17:14 от ABBYY

# 161
Любим епизод с много добре качество .... и началото и края мммм  Heart Eyes

# 162
Светалчо, Hug Абби, Hugпо темите които повдигаме и сега, съм писала много. Даже се включвах и в обсъждането на сериала по бTV преди на попадна на мамата.
Това момиче- братовчедката, ми стана неприятно още с първите кадри... Заради нея колко сълзи излях още когато вървеше по турската ТВ. Дори се проклинах, че съм слаба емоционално и затова не мога да приема подобен персонаж. После тук намерих сродно мислещи дружки и се успокоих. Но до края, независимо от обстоятелствата, не разбрах Бехлюл, но пък свалих шапка на Бихтер заради последната й житейска победа! Нейната смърт върна отношенията в Зиягил на мястото им. Но тя сякаш УБИ МЕН! Бехлюл се превърна в утрепката, какъвто си беше по природа... Обичах го и го мразех едновременно, като в стиховете на Ботев. И затова до ден днешен гледам сериала до тангото им! Останалата част за мен е харакири... Cry
Пак прекалих с писането, сори, ама извор от сърцето е това   bouquet

# 163
Светалчо, Hug  Но до края, независимо от обстоятелствата, не разбрах Бехлюл, но пък свалих шапка на Бихтер заради последната й житейска победа! Нейната смърт върна отношенията в Зиягил на мястото им. Но тя сякаш УБИ МЕН! Бехлюл се превърна в утрепката, какъвто си беше по природа... Обичах го и го мразех едновременно, като в стиховете на Ботев. И затова до ден днешен гледам сериала до тангото им! Останалата част за мен е харакири... Cry
Пак прекалих с писането, сори, ама извор от сърцето е това   bouquet

Ох днес ми е ден за Зарбранения плод отново и отново... Споделям чувствата ти до края не можах и аз да разбрера Бехлюл,но за съжаление срещнах такива мъже по пътя си и още повече се разочаровах от толкова слабохарактерни хора. И аз го мразех и обичах през целия филм.  А Бихтер и мен Уби в последния епизод все се надявах на по добър финал от този... аз не мога да спра да го гледам до тангото...има много силни моменти и след това в който Бихтер е просто страхотна.( Берен е страхотна акртиса) В моментите например с раздялата с Пейкер капачките ми треперят като се сетя за този момент или когато се разплака с бялата рокля пред майка си и каза,че ще умре ако те останат заедно... много силна актриса. Този филм ми е толкова под кожата. Почти няма момент които да не помня... В началото когато видях края много се ядосах, след това я разбрах защо го направи... и започнах да го гледам до серията на летището когато той я предаде и си тръгна бъзлиото... а след това започнах да го гледам до край пак и пак... няма омръзване  Peace
И аз прекалих с писането Simple Smile

# 164
Привет, момичета!  bouquet
Светалчо, аз късно се включих в мамата, ЗП вече беше почти на финала. Макар, че вече бях подготвена за последните събития, то и  до днес отказвам да приема такъв безумен край!
И сега много ме боли като влизам в темата...Този филм за мен е най- доброто, шедьовър, апогей на турските сериали, завинаги! А и актьорите играха като реални образи с много отдаденост!
Благодарна съм на съдбата, че ме направи и свидетел, а и Ви намерих за да споделям с Вас за  развитието на таланта на Къванч! Неговият Еверест е много висок! Бъди благословен, Киво! Praynig

Шане, то и аз така, късно ви открих тук. Пък и първоначално се набутах в една друга тема, преди да забележа ЗП и оттам като ме сдъвкаха и изплюха, признах само тази.  Heart Eyes Да е живо и здраво момчето и още много успехи да има!

Общи условия

Активация на акаунт