Отговори
# 165
- Какво ще рече това?

Много харесвам Айджа.  Hug

# 166
И аз късно я открих тази тема. Едва през есента, когато излъчваха повторението на сериала. От една страна много съжалявам, че съм пропуснала дискусиите, защото имах чувството, че ще се пръсна от емоции, но от друга- може би е по-добре, защото не ми се мисли какви епични битки са се водили.  Joy
Лудостче, благодаря за серията.   bouquet Изгледах я и отново се потопих там. Може би най-концентрирания епизод, в който се случват най-красивите отношения между Б и Б.
Честно да си призная, и за мене остана загадка един момент. Може би, не беше достатъчно добре развит.  newsm78 Как така, след бурната страст, след клетвите, че никога няма да я остави, ни в клин, ни в ръкав, Бехлюл изтърси, че тази връзка вече се превръща в окови. При това не беше притиснат кой знае колко. И както не гледаше на Нихал като на жена, взе да се върти около нея и хвърли цялата вина  върху Бихтер. Никак не ми беше убедително. Според мен, нарочно бяха подбрали актриса, която визуално  да не му подхожда на Бехлюл /Нихал/. Въпреки греха, въпреки голямата си вина, симпатиите на сценаристите бяха на страната на Б и Б. Това нямаше да е така, ако ролята на Бихтер се изпълняваше от актриса, която не стои добре и няма такова присъствие и талант.

# 167
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И аз късно я открих тази тема. Едва през есента, когато излъчваха повторението на сериала. От една страна много съжалявам, че съм пропуснала дискусиите, защото имах чувството, че ще се пръсна от емоции, но от друга- може би е по-добре, защото не ми се мисли какви епични битки са се водили.  Joy
Лудостче, благодаря за серията.   bouquet Изгледах я и отново се потопих там. Може би най-концентрирания епизод, в който се случват най-красивите отношения между Б и Б.
Честно да си призная, и за мене остана загадка един момент. Може би, не беше достатъчно добре развит.  newsm78 Как така, след бурната страст, след клетвите, че никога няма да я остави, ни в клин, ни в ръкав, Бехлюл изтърси, че тази връзка вече се превръща в окови. При това не беше притиснат кой знае колко. И както не гледаше на Нихал като на жена, взе да се върти около нея и хвърли цялата вина  върху Бихтер. Никак не ми беше убедително. Според мен, нарочно бяха подбрали актриса, която визуално  да не му подхожда на Бехлюл /Нихал/. Въпреки греха, въпреки голямата си вина, симпатиите на сценаристите бяха на страната на Б и Б. Това нямаше да е така, ако ролята на Бихтер се изпълняваше от актриса, която не стои добре и няма такова присъствие и талант.

Аз хванах темата в края на излъчването по Бтв,но повечето момичета го бяха гледали още по излъчването му по Канал Д...,но тук научих доста неща за филма...И аз бих искала да съм била по време на дискусиите сигурно е било много вълнуващо  Peace
А по добра игра от тази на Б и Б като екрана двойка аз не съм видяла. И съм съгласна с теб ,че може би избора на Хазал е бил правилен за да не му отива. Не си отиваха двамата и това е...с Берен имаше едно как да го обесня "Клик" сякаш превключваш на силни емоции и няма спирка. Почти няма сцена в която да не съм тръпнала в очакване. Или да не съм се ядосвала или да не съм плакала. Спомням си когато гледах серията със катасрофата на Берен от нерви се разхождах в стаята хахаха помня ,че толкова му се ядосах на Бехлюл,че отиде при Елив тогава... като се сетя как съм се ядосвала все едно съм била във филма  Mr. Green

# 168

">#![/video]

# 169

Днес определено съм досадна...  Hug

# 170
Аз пък така се радвам, че сте се разписали ! HugМного ми липсват тези моменти, когато по няколко минути не можеш да се доредиш да публикуваш - валяха мнения, споделяния, впечатления, емоции....
Понякога наистина ставаше много горещо, водеха си истински битки, страхотни спорове, но имаше и много смях и добро настроение .  Peace

Две красиви жени и много добри актриси ! Peace

Честно казано, много ми се иска да видя Къванч и Бааде като екранна двойка !  Wink

# 171
И на мен ми се иска, не че имам нещо против сегашните му партньорки, но нещо не ме кефят...  Rolling Eyes

# 172
Нещо правено от мен миналата година... още като си го видя и като си го пусна минастръхва кожата...

# 173
И на мен ми се иска, не че имам нещо против сегашните му партньорки, но нещо не ме кефят...  Rolling Eyes

Безспорен факт е, че с Берен имаше невероятна спойка, играта им беше така жива и въздействаща, че изобщо забравях, че гледам филм на моменти !
С никоя друга от досегашните му партньорки не успях да усетя това взаимодействие помежду им, това срастване с ролята и съответно - внушението беше много различно .
Сега, в Кузей, ами изобщо не ми въздействат двамата с Ойку, хем се напъвам да видя нещичко, ама - йок !

# 174
Лудостче   newsm51 newsm51 newsm51

Подписът ти е ........любим мой момент......Бяха умопомрачително влюбени.   Two Hearts Two Hearts
А, аз докато напиша, ти си го променила.. Sad

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 19:23 от ABBYY

# 175
Нещо правено от мен миналата година... още като си го видя и като си го пусна минастръхва кожата...

Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 176
# 177
Госпожата, аз се напъвах до един момент, ама не ми се получава, колкото и да исках. Или те спечелва и те удря в главата , или просто няма смисъл. Дори не мога и да се запаля в дискусиите, щото не ги чувствам нещата. Разбирам ги момичетата, които го харесват и не искам да ги дразня. Но на мен и Кузей като образ не ми харесва. Никога не бих се влюбила в такъв мъж. Виж, в Бехлюл... Heart Eyes Може да е непостоянен, слаб, егоист и какво ли още не, но си го обичам като персонаж.

# 178
Берен е класи над Йойкю-то.. няма две мнения по въпроса. Сегашното е мъка... мъка... каква ти любов, какви ти влюбени погледи. И самият Къванч имам чувството че си мисли, ох, на батко душицата, що ли се мъчи...  Mr. Green

# 179
Берен е класи над Йойкю-то.. няма две мнения по въпроса. Сегашното е мъка... мъка... каква ти любов, какви ти влюбени погледи. И самият Къванч имам чувството че си мисли, ох, на батко душицата, що ли се мъчи...  :mrgreen:

Абсолютно !  Peace Просто се усеща, че и той се мъчи да се получат нещата, опитва се да играе за двама, ама ....
За да не ми въздейства Киво в любовен момент....дето викам, че камък да целуне, вода ще пусне, как пък и грам не почувствах, че има любов между тях ! Ми то привличане няма, каква любов.
Абби, така е ! Hug Като гледаме с различни очи, виждаме и различни неща !  Peace
Кузей като образ, ми беше супер интересен през първия сезон - тогава имаше динамика, имаше някакво развитие на героя му. Сега .....мъка ! Независимо колко добре пресъздава образа, самият персонаж вече издиша, според мен. Много ме е яд, а като преместиха и часовия пояс, ами направо като лична обида го приех !  Crossing Arms Филм с Къванч да не е в праймтайма - никога не съм вярвала, че може да се случи !  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт